Styczniowe mamusie 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasandra wrote:
Taki spadek to nie spadekAnia_84 lubi tę wiadomość
-
misiaa wrote:Taki spadek to nie spadek
misiaa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dokładnie u mnei spadło z 37 na 36,76 a jutro zapewn spdanie do 36,55
Skąd taki czarny scenariusz! Kobietki więcej optymizmu! NADZIEJA UMIERA OSTATNIA! A nóż jutro poszybuje Pamiętaj zawsze są dwa uda.. albo się uda albo się nie uda Chyba ze Ty masz tylko jedno??Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
misiaa wrote:
a dwa po moich wykresach juz zauwazyłam ze zazwyczaj 12 -13dpo tempka spada potem nieraz jeden dzien podskoczy i znowu spada
Ale i tak do tego cyklu podchodze z rezerwa bo ciagle jestem chora
ps co do krostek - to od dwoch dni mi sie pojawiajamisiaa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja po prostu zakładam gorszy scenariusz bo wole sie miło zaskoczyc
a dwa po moich wykresach juz zauwazyłam ze zazwyczaj 12 -13dpo tempka spada potem nieraz jeden dzien podskoczy i znowu spada
ps co do krostek - to od dwoch dni mi sie pojawiaja
Kochana ale nie wszystkie cykle są takie same Czyli mam rozumieć że nadzieja w Tobie jest To chciałam usłyszećAnia_84 lubi tę wiadomość
-
misiaa wrote:Kochana ale nie wszystkie cykle są takie same Czyli mam rozumieć że nadzieja w Tobie jest To chciałam usłyszeć
basiulkaa_89, zoi lubią tę wiadomość
-
zobaczymy jutro niby termin @ jak do pon nie przyjdzie to pojde na bete i bede miala czarno na bialym
-
Ania_84 wrote:ja po prostu zakładam gorszy scenariusz bo wole sie miło zaskoczyc
ps co do krostek - to od dwoch dni mi sie pojawaaaaamaiaja
Oj tam masz bardzo duze szanse trzymam kciuki
Mi kilka dni temu wyszla jedna taka mega bolesna kolo nosa,
dzis jak tamta znika to pojawila nastepna, tylko po drugiej stronieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was 3mam kciuki za pozytywna bete i jeeeeszcze wyzsza w poniedzialek
Tak mnie bola piersi,ze chyba umre z bolu
Straszne uczucie Najlepiej bez stanika ale w pracy sie nie da
Tradzik zaczal sie pojawiac czyli @ sie pojawi Chociaz mam nadzieje,ze za 9 miesiecy
ODDAM ZA DARMO W DOBRE RECE A NAWET DOPLACE!!!
ODDAM ZA DARMO A NAWT DOPLACE MIESIACZKE,BOLE MIESIACZKOWE,PODPASI TAMPONY I CALA RESZTE POTRZEBNA DO UPORANIA SIE Z NIA I OCZYWISCIE TABLETKI PRZECIW BOLOWE
ZAPLACE KAZDA CENE ZA 9 MIESIECY SPOKOJU OD NIEJ.nAWIEDZA MNIE CO MIESIAC WIEC NAPRAWDE MAMZMORY DOSC
ZAINTERESOWANYCH PROSZE O WIADOMOSC POPRZEZ OvuFriend.pl
-
nick nieaktualny
-
Mi raz sie sprawdziło obudzilam sie o 4 zemirzyłam i usnełam.. o 6:30 miałam temke odp przelicznikowi kazde pol godziny 0,05C ale zadko koryguje