STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzeba być dobrej myśli Nadzieja umiera ostatniaSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
6 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up -
Ja już nie mogę doczekać się świąt i przedłużonego urlopu... Jeszcze tylko tydzień... A tak poza tym to cycuchy mnie nieźle nawalają...i się powiększyły, jak to w szczycie progesteronowym.Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mordeczka wrote:No u mnie już nowy cykl niestety.
Mordeczka...ale widzę u Ciebie spokój. Bardzo się cieszę kochana. Tygrys a Ty jutro testing robisz...tempkę masz na prawdę niezłąInni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
No właśnie, niech którą wreszcie zaciąży! A najlepiej wszystkie i wątek Styczniowych Staraczek zamienimy na Styczniowe Mamusie Mam tylko nadzieję, że żadna z Was nie ucieknie na stałe na fioletową stronę
Pozbyłam się w końcu tego okropnego holtera, na koniec jeszcze dopompowywał, aż było to mega bolesne Wyniki niestety nie są dobre i niestety na razie nie ma terminów do kardiologa, muszę czekać... -
Tygrys ty nie prorokuj na razie, bo u Ciebie to ta tempka mi czymś pachnie hehe. Z tym poczekaniem do jutra z testem masz rację. A co do podejścia to zmienia się wraz z długością starania się... Ja powoli chyba mam już dość...Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
tygrys73 wrote:I ta fajniejsza faza- foli Lenka zatestuję jeśli tempka nie spadnie. Bo jeśli spadnie to nie mam co marnować testu..Myślę Mordeczko, że będziemy szły łeb w łeb.
Trzymam kciuki za jutrzejszy testGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs