STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaka młodziutka mama, moja w lutym skończyła 58 A jesteś Mordeczko najstarsza, czy w ogóle nie masz rodzeństwa?
Ja nie oglądam Przyjaciółek, w ogóle nienawidzę polskich seriali Za to mój małż ogląda Na Wspólnej
Lenka, nieźle to ujęłaś "razem finiszujecie"
Dobrej nocki Styczniówki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 23:24
-
tygrys73 wrote:Hej dla mnie źle sie rozpoczyna ten weekend..spadek czyli okresu juz wypatruje...
Tygrys, przytulam. Poczekajmy na rozwój sytuacji. Miłego dnia kochane...Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Trygrysku, jeszcze nic straconego :*
U mnie dziś znów delikatny spadek...Słabość jest siłą w nas...
6 cykli stymulowanych, 2 inseminacje, 5 procedur in vitro, 17 transferów, 18 zarodków
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek -
Mordeczka wrote:no tak wiem ale upartej osobie nigdy nie przepowiesz
dokladnie...jest uparta jak osioł
dlatego wazne ze nic wiecej jej sie nie stalo tak jak mowisz wlasnie...
-
tygrys73 wrote:Weszłam...hahaha!!:p hej dmuchawiec to młodziutka masz babcie. U mnie jedna 76 a druga 82
a nigdy do tego nie przywiazywalam uwagi czy mloda:)
ale swoja drogą 38 rozmiar nosi, bo caly czas jest w ruchu:)
Tygrusku
Już będziesz wiedziała gdzie jest ta szyjka:P?
Może jeszcze skoczy Ci jutro temperaturka:)
bądźmy dobrej myśli..
-
Sprawdzam co chwike wkladkei jest czysta..w ogole wczoraj wieczorem miałam 36,20 co mi soe nigdy nie zdarzalo w ciagu dnia i mówię na pewno rano bedzie z 35 i po ptokach. A tu taki niby spadek ale bez szalu. No nic, czekan. w sumie chce juz zaczac nowy cykl
-
To i tak nieźle Fajnie mieć taką dużą rodzinkę, później jak każdy będzie miał swoje rodziny, spotkania będą naprawdę superowe i wesołe
Ja też w sumie nie narzekam, bo mam 2 rodzeństwa ale z siostrą mam kiepski kontakt, chociaż jej się wydaje, że jest inaczej Po prostu jej nie lubię i wkurza mnie jej styl życia Z bratem mieszkałam kilka lat, więc nasz kontakt jest zdecydowanie dużo lepszy, chociaż teraz mieszka w Warszawie i odkąd zaczął spotykać się z 9 lat młodszą dziewczyną, zmienił się i to niestety na gorsze. Zrobił się z niego taki cwaniak