STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
OO Rah teraz widać w jakim jesteś tygodniu. Kurcze to już po ,,trzydziestce"
Dobrze, że upały odpuściły, bo wam w 3 trymestrze naprawdę byłoby jeszcze ciężej.
Zakręcona, a ja właśnie tak nie widzę tego teraz Jedynie po pępku, bo się płaski zrobił. Hah:P
jejku sprzątanie lubią...ja się chowam (bałaganiarz)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 16:10
-
Tygrysku jak byly te upały to Ja myslalam ze umieram !!!! mój D poszedł do sąsiada tego jebanego pakistanczyka i wali mu w drzwi a ten cymbal zamiast otworzyć zamytac o co chodzi to on z morda ze mu wyjebie za takie mocne walenie , to mój D juz całkowicie wzburzony mówi do niego , ze ma ogarnąć swoja pannę , ze wczoraj było tak ze lustro na mnie fiklo wielkie , ze tak wali ze wydziera się po nocach a tamten ze my nie placimy mu za mieszkanie wiec ma mój D się zamknąć i mu palucha tego syfiastego czarengso zaczął do buzi przystawiac to mój D furia i juz widziałam jak mu chce wyjebac i tamten jak ci się nie podoba idź sobie do właściciela ! A !oj D ze właśnie idzie a on ze utne Ci ten polski łeb itp itp mój D go wyśmiał , poszedł do właściciela a on jak usłyszał to tak się wkurwil ze powiedział ze będzie z nim rozmawiał i ze jak tak ma być to rano ich wyjebie z domu !
Jeszcze chuj powiedział ze on to pierdoli mnie i moja ciążę i to cale lustro ze spadło na mnie czujecie -
Ja pierdole jaka patologia!! Grzmocą się po kątach i potem się mnoży takie element! Kurde ja nie jestem rasistką, ale u nas jak ostatnio dwóch kolesi pod blokiem puszczało sobie hip-hopa o 24 i Dawid wyszedł ich poprosić o ciszę, bo żona w ciazy nie może zasnąć to przeprosili ładnie i odeszli. A takie pakistańczyki to ci się zaczną odszczekiwać takim słownictwem że uszy bieleją i jakim tu sposobem na nich wejść
-
tygrys73 wrote:Ja pierdole jaka patologia!! Grzmocą się po kątach i potem się mnoży takie element! Kurde ja nie jestem rasistką, ale u nas jak ostatnio dwóch kolesi pod blokiem puszczało sobie hip-hopa o 24 i Dawid wyszedł ich poprosić o ciszę, bo żona w ciazy nie może zasnąć to przeprosili ładnie i odeszli. A takie pakistańczyki to ci się zaczną odszczekiwać takim słownictwem że uszy bieleją i jakim tu sposobem na nich wejść
To samo powiedzialam , zamiast przeprosić za zakłócanie ciszy i na spokojnie ze laske swoja uspokoi to on się rzucaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 16:38
-
Zakręcona zapraszam do sprzątania ;p
Moj pępek wklęsły cały czas szczerze mówiąc nie lubie tych sterczących wentyli ;p
A o sąsiedztwie...to nawet nie wspomnę...co za prostaki... -
rah wrote:Zakręcona zapraszam do sprzątania ;p
Moj pępek wklęsły cały czas szczerze mówiąc nie lubie tych sterczących wentyli ;p
A o sąsiedztwie...to nawet nie wspomnę...co za prostaki...
Co do pępka sama mam wklęsły caleeee życie aż dziura ozonowa to nazywam ale w ciąży wypchnal się trochę ale jeszcze nie wyszedł na wierzch hehe -
Ja zawsze miałam wąski ale głęboki strasznie. Dna nie było woidac
U nas w nocy lodowato! O 8 rano było 11 stopni, potem niewiele wiecej...