STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was dziewczynki w ten deszczowy poranek
Mnie czasem boli jajnik jak się naduszę na brzuch to mnie nawet tak ciągnie ooj ja już nie nadążę nad tym moim organizmem
Życzę wam miłego i spokojnego dnia:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 07:31
Kasia * lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka - teoretycznie test można zrobić o każdej porze dnia, ale podobno po całonocnym 'zbieraniu' moczu stężenie się zwiększa i krecha jest bardziej widoczna. Ale.. daleko nie szukać, mi test wyszedł dopiero w 3 dniu po spodziewanej @, więc różnie może być. Może wystarczy po prostu nie chodzić przez dłuższy czas na siusiu?
agniesja - wizytę mam 21 stycznia, niestety pójdę sama, choć mój mąż bardzo by chciał, ale obowiązki służbowe i praca na wyjeździe mu na to nie pozwala -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moka wpadam tylko żeby Ci pogratulować!! Cudownie, że Ci się udało i to już w 4 cyklu. Pragnę tego samego dla całej reszty.
Mordeczka żyję, chociaż lepiej powiedzieć, że egzystuję. Podłamałam się tym cyklem, bo wykres był super, owulka była, wszystko na to wskazywało, serduszkowaliśmy idealnie i nic.. Jeszcze ten okres mam taki męczący. No a od rana do nocy nauka i stres nieziemski, teraz pewnie prolaktynka kochana skoczy do tysiąca. Mordeczka liczę na cud u Ciebie! A Lenka...hmmm może jest pod wrażeniem pozytywnego testu i czeka żeby sie upewnić? Oby