STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
moka89 wrote:Robiłam! jest krecha! Jupiiiiiii Ale czaad!
przekierowało mnie na fioletową stronę, ale zostaję z Wami kochane ;* Nie zostawię Was.
Mordeczko - ja też jestem z okolic Poznania
Jak się cieszę że wyszła II kreska:)Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
moka89 wrote:okolice Mosiny
Wrzuciłabym zdjęcie testów ale nie umiem
Wejdź na stronę pokazywarka.pl tam wgrasz sobie zdjęcie i automatycznie wygeneruje adres html i sobie skopiujesz tuGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyMordeczka wrote:Jestem młodsza o 10 lat od Ciebie źle zrozumiałaś moją odpowiedź teraz poprawiłam:)
nieszkodzi małe nieprozumienie ważne że mamy nadzieje na lepsze jutro ina pozytywny test wreszcieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 13:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymordeczko bo na wykresie masz przerywana linie owulacji co znaczy ze pradopodobnie bylą nie że na pewno jeśli owu jest pewny owulki linia jest ciągła i stad te 2 twoje punkty w detkektorze też to juz kiedys przerabiałam,dokładnie tak jak pisze moka nie kiruj sie detektorem bo jak widzisz nie wyznaczy ciągłej lini tylko przerywana i juz reszta leci nałeb na szyje na wkresie bo owu nie jest pewne owulacji ja miłam na 100 % owulacje wtym cyklu a nie zaznaczył mi jej wcale fakt nie mierze tempki ale nie moge wtym cyklu bo brałam leki ktore zaburzaja temperature wiec bezsensu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 13:52
-
Kasia * wrote:moka jak byk 2 kreski i to bardziej widoczne na tym kasetowym na dole
Kasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny