STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czemu nie widac? mam udostepiony, a temp nie mierze od jakiegos czasu. Ale chyba jutro zmierze dla ciekawosci, mniej wiecej wiem jakie przewaznie mialam temperatury. Tylko ten okres cos nadejsc nie chce... jak to nie ciaza to zas bede miec stracony cykl bo hsg tez odpadnie wtedy co mialo byc . Zrobie bete ale w poniedzialek jak dalej @ nie bedzie... w pon to bedzie moj 14-13 dpo[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Jednego będę pewna, jak zaczne plamic to oznacza że to nie ciąża. A ile dni przeważnie przed @ bolą piersi? Zawsze u jednej kobiety jest tak samo czy w jednym cyklu mogą 3 dni przed a w innym tydzień wcześniej?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kochana i każdej jest inaczej i nawet nasze cykle które są idealne czasowo i objawowo mogą nagle się zmienić z niewiadomych przyczyn:)
Mnie np. Nigdy piersi przed okresem nie bolaly , miałam w brzuchu tylko mega bulgoty takie jak jelita ale w podbrzuszu a w udanym cyklu np. Tez nie bolaly mnie piersi , bulgoty były chwile i o , bądź mądrym i pisz wiersze hihi .
Musisz rybcia spokojnie poczekać . -
Wgle mam ochotę dziś na chinszczyzne , moje ostatnie podrygi gdzie mogę sobie na cos pozwolić , po porodzie odrazu zabieram się za moja dietę i od nowa odchudzam się jak kiedyś ...
Jeeejku ale się narobilam :o
Kurze w całym domu , odkurzanie , sprzątanie szafek wszystko ... Mycie podłóg , zupke robilam , pieseczkowi wymylam , wysprzatalam i chwilowo odpoczywam bo oczywiscie krzyż się odezwał ...
Leże teraz w salonie przed TV i relaksuje się , wskoczylabym do cieplej wanny zeby wygrzac plecy ale nie mogę bo spłonęłabym chyba , tak ciepło jest ...
Wiec to zrobię przed snem , jeszcze muszę dopakowac do torby papcie do szpitala , w szufladzie powybierac stara bieliznę i wyrzucić bo Oskarkowi robię obok miejsce , kupilam taki mu koszyczek na skarpetusie i czapeczki;) -
Dzień dobry:)
Witam się w 36 tyg oraz 9 miesiącu !
Jak się spalo laseczki ??? Bo Mnie fatalnie , kolejna noc nieprzespana , co chwila latanie do WC bo pęcherz jakby nie miał końca ...
Totalne bezdechy aż serce skakalo momentami
Wstalam i mowie kuzwa niech ten czas leci szybciej , chociaż te 2 tyg i proszę o poród , mam dość !
Ciąża piękny stan ale ta końcówka dla niektórych kobiet jest na prawdę uciążliwa . -
A to czemu Cie podsiadl ze tak powiem
? Hehe
Ja kocham spać od ściany i inaczej mi ciężko trochę: P
No jeszcze niech się nie dzieje przynajmniej tydzień , dwa . Za dwa juz może:)
Oskar ma od mamy pozwolenie za dwa tygodnie , od Taty za trzy hahaha