STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakrecona teraz niestety okres przeziebien..włącz babcine sposoby i jakos zwalczysz to świństwo.
Girl to co..życzymy powodzenia i wracaj do nas z pozytywnym sikaczem )
Dea a raz ci odmówil czy wiecej? Ja to mojego budzilam pod koldra a jak marudził to siadałam na nim i za chwilę juz mu sie chcialo ;pGirl25 lubi tę wiadomość
-
tygrys73 wrote:Hormony ciazowe czy coś się stało?
A jeszcze Mała od wczorajszego południa się nie odzywała, chociaż od kilku dni wieczorem i rano kopała i się martwiłam.. Ale już się przed chwilą odezwała do matki i mi trochę lepiej.. Chciałabym już ją regularnie czuć, to bym tak może nie świrowała, że tyyyyle czasu spokojnie siedzi. -
Dokładnie to że poczułaś raz dziennie nie oznacza to że musi być coś nie tak ja to się budzę o 4 rano bo to moje dziecko się kręci w te i w te. Będzie dobrze.
Zakręcona ja dzisiaj robię zupę pomidorową z ryżem. i siedzę bez prądu masakraGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:Powiem Wan że ja jakoś humorów nie mam odkąd jestem w ciąży. Albo się pojawiały ale nie zwracałam na to uwagi.
Niektóre kobiety maja do czynienia z nimi niektóre nie odczuwają może , sama nie wiem:) -
tygrys73 wrote:Ona. Spokojnie, ruchy dziecka stają się regularne później. U ciebie i tak nastąpi to pewnie wcześniej bo wcześnie zaczęłas je czuć ale to jeszcze nie teraz
Ale byłam na zakupach, pierwsze zakupy dla córy zrobione i od razu lepiej -
Mordeczka wrote:Dokładnie to że poczułaś raz dziennie nie oznacza to że musi być coś nie tak ja to się budzę o 4 rano bo to moje dziecko się kręci w te i w te. Będzie dobrze.
Zakręcona ja dzisiaj robię zupę pomidorową z ryżem. i siedzę bez prądu masakra
Mała się już dziś odezwała, to jestem znacznie spokojniejsza Chyba po prostu lenia miała, albo kopała w inną stronę i jej nie czułam.
Też pomidorówkę sobie chyba strzelę, bo mam smak okrutny
ZakręconaOna wrote:Ona spokojnie:) tak jak Tygrysiak mówi , pozniej staja się regularne. Ale wiem , ze się martwisz normalny odruch:)
A co do hormonów ah jak Cie dobrze rozumiemy :p -
Mordeczko ale lipa bez prądu: (
Wiesz ile go jeszcze nie będzie ???
Ona to bankowo , Ja nawet w 27 tyg chciałam na IP jechać bo dziecka nie czulam pol dnia ... A wizytę udało mi się uchwycić i co ? Mój synus obrócił się nóżkami w stronę kręgosłupa a ze maleńkie dzieci są jeszcze nawet w takim tygodniu to fikaja i jak się obroca to wiadomo , ze nie po czujemy spokojnie