X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl tak slyszalam bo jak w ciazy się łatwo skracala to podczas porodu szybciej to idzie. Ale reguły nie ma.

Zakręcona lipa z tym ciśnieniem, wolalas SN chyba ?

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo koncem marca albo początkiem kwietnia, jakoś tak

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż też badał tylko raz później mu kupiłam Androvit Plus i jadł chyba przez pół roku ale po tej suplementacji nie zdążył ponownie się zbadać bo się udało. :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl zdaje sobie z tego sprawę i dlatego codziennie się modle i dziękuje Bogu , ze moja ciąża chociaż druga jest bez zarzutów ... Sama bym leżała jakbym musiała to nie ma o czym mówić a ze nie muszę i lekarze dają zielone światło od paru dni juz to korzystac będę .
    Co do szyjki to tez tak slyszalam , nawet lekarz mi mówił ostatnio w szpitalu ze najlepiej jak szyjka zanika pod koniec juz całkowicie a nie tylko tyle co się skraca bo wtedy dużo szybciej poród postępuje , tzn wiadomo ze skurcze parte a nie ta pierwsza faza:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mi pewnie zniknie skoro mam krótka :p ale dobrze bo szybciej poród przejdzie, może nie będę musiała się męczyć, ale póki co... Trzeba w ciaze zajsc... Mordeczko, ja swojemu kupilam promen ale jeszcze tego nie jadł... Są ważne przez 3 lata. Na razie zaufam lekarzowi ze nic nie musi z tym robić a jak jednak się nie uda to wtedy spróbuję mu to jakoś wmusic... Chociaż mam nadzieje ze nie będę musiała... I tak już jest postęp bo wtedy pił dużo piwa a teraz tylko mleko i od czasu do czasu piwo ale już nie codziennie i nie w takich ilościach

dxomanli5dlutv4a.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam od gina -
    na lewym jajniku pęcherzyk 10,5 mm i 15,5 mm
    na prawym nic
    jutro pregnyl żeby im pomóc w czwartek monitoring
    i jakby nie pękły drugi zastrzyk
    i mój dostał witaminki za darmo
    ma teraz wziąść bo to próbka przez 4 dni
    a potem moge to kupić bez recepty
    ale on jest anty tabletkowy i nie wiem czy będzie chciał łykać, zresztą miałam taki plan by mu w tym miesiącu nic nie mówić że byłam na monitoringu i że "już trzeba działać" bo to chyba na niego źle działa no i kazał koniecznie jak sie nie uda w tym miesiącu zrobić badanie nasienia. a gdy go zapytałam o hsg powiedział, że nie widzi powodów dla których byśmy mieli robić to badanie.

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ma rację bo jeśli by coś było nie tak z plemnikami to po co ciebie męczyć

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Tygrysek ma rację.

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio było w miare ok, jak sie nie uda w tym miesiącu to go zmusze jakoś, ale wiecie on dobrze wie, że może na mnie zwalić więc tego sie trzyma.

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noech nie będzie taki pewny bo to że Ty masz problem żeby zajść to nie oznacza tego że on nie ma problemów. A fakt jest taki że jego plemniki też nie będą wiecznie tej samej jakości szybkości itp

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech ciężki typ ale ja go tu zmusze ;) na razie jutro pregnyl i musze go dorwać z dwa razy i w czwartek mam jak najszybciej przyjść na monitoring bo gdyby okazało się że nie pękły to kolejny zastrzyk :)

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ino go bierz w obroty :) Powiedz że masz chcice na niego to będzie działał :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rano pojade na zastrzyk a potem pewnie on będzie spał to postaram się go skutecznie obudzić ;)

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj tak, gadanie ze musicie się kochać bo to te dni jest najgorsze i facet się zniechęci... Poczaruj, poflirtuj i działaj. Ja tez musze zacząć żeby później nie jojczal ze chce się z nim kochać bo chce dziecko i ze tylko wtedy się kochamy. Juz dzisiaj mi plakal ze się rzadko kochamy

dxomanli5dlutv4a.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl mój mnie wręcz unika i mówi że nimfomanka jestem :D ale musze go choć z raz zbałamucić między wtorkiem a czwartkiem.

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami fajnie jest pijanego faceta posluchac :D. Po moim wywnioskowalam ze jest gotowy na bobasa i go chce. Trzeba potrenowac żołniezyki zeby w najlepsze dni nie zostaly te starsze ktore sie ledwo co ruszaja... dzisiaj czuje ze bedzie ok. Wybaczcie bo moge pisac bez ladu i skladu, wypilam desperadosa a ze nie pije czesto i malo dzis jadlam to mnie wzielo :D. Pokladam duze nadzieje w zelu conceive plus, on podobno ozywia tez troche plemniki i jest naprawde super. Troche drogi ale coz... poza tym mam nadzieje ze skoro bez clo moje pecherzyki 13 dc byly w miare ok to po bedzie duzo lepiej. U nas biora 16.10 wielkogabaretowe smieci i planujemy wywalic obecne lozko, bardzo stary wypoczynek wraz z fotelami, chcemy kupic rogowe łozko/wypoczynek i po wywanelniu tych rzeczy zrobi sie duzo miejsca w sam raz na lozeczko :D. Juz psiaka legowisko duzo zajmuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 00:12

dxomanli5dlutv4a.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Witam się mega przeziebiona: (
    Masakra jakas normalnie , a tyle do roboty .
    Ale dziś się kuruje , nie wychodze pierdziele na sam koniec chora być nie mogę a antybiotyków nie będę brała juz ... Ostatnio w czerwcu bralam i dziękuje , ciąża z antybiotykami z powodu choroby to zlooo ! W życiu chyba chora nie byłam tak jak w czerwcu ale objawy mam te same teraz wiec domowe sposoby koniecznie w ruch dziś !
    Ogólnie pol nocy nie spalam bo snily mi się głupoty , Papały bezdechy aż wzbudzały , w pewnym momencie miałam ochotę się rozplakac ze zmęczenia :-/ ale jakoś udało się kolo 4 zasnąć ...
    Jakie plany na dziś ? Co na obiadek pichcicie ?

O girl to może taka zmiana domowa wpłynie na dobry początek zmian życiowych. ! :D a co jak zmieniać to wszystko hihi

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno jak się na noc najesz to pozniej masz koszmary

Oby tak było :p. Jeszcze jakby to wszystko było na raz to byłoby ok. Jak moje pecherzyki po clo będą średnie to w następnym cyklu włączę sobie dodatkowo inofem

dxomanli5dlutv4a.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry..

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczyny, znikam z forum na jakiś czas. Może jeszcze napisze czy gin przepisał mi coś poza clo i duphastonem

dxomanli5dlutv4a.png
‹‹ 519 520 521 522 523 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ