STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Girl zdaje sobie z tego sprawę i dlatego codziennie się modle i dziękuje Bogu , ze moja ciąża chociaż druga jest bez zarzutów ... Sama bym leżała jakbym musiała to nie ma o czym mówić a ze nie muszę i lekarze dają zielone światło od paru dni juz to korzystac będę .
Co do szyjki to tez tak slyszalam , nawet lekarz mi mówił ostatnio w szpitalu ze najlepiej jak szyjka zanika pod koniec juz całkowicie a nie tylko tyle co się skraca bo wtedy dużo szybciej poród postępuje , tzn wiadomo ze skurcze parte a nie ta pierwsza faza:)
-
To mi pewnie zniknie skoro mam krótka :p ale dobrze bo szybciej poród przejdzie, może nie będę musiała się męczyć, ale póki co... Trzeba w ciaze zajsc... Mordeczko, ja swojemu kupilam promen ale jeszcze tego nie jadł... Są ważne przez 3 lata. Na razie zaufam lekarzowi ze nic nie musi z tym robić a jak jednak się nie uda to wtedy spróbuję mu to jakoś wmusic... Chociaż mam nadzieje ze nie będę musiała... I tak już jest postęp bo wtedy pił dużo piwa a teraz tylko mleko i od czasu do czasu piwo ale już nie codziennie i nie w takich ilościach[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
wróciłam od gina -
na lewym jajniku pęcherzyk 10,5 mm i 15,5 mm
na prawym nic
jutro pregnyl żeby im pomóc w czwartek monitoring
i jakby nie pękły drugi zastrzyk
i mój dostał witaminki za darmo
ma teraz wziąść bo to próbka przez 4 dni
a potem moge to kupić bez recepty
ale on jest anty tabletkowy i nie wiem czy będzie chciał łykać, zresztą miałam taki plan by mu w tym miesiącu nic nie mówić że byłam na monitoringu i że "już trzeba działać" bo to chyba na niego źle działa no i kazał koniecznie jak sie nie uda w tym miesiącu zrobić badanie nasienia. a gdy go zapytałam o hsg powiedział, że nie widzi powodów dla których byśmy mieli robić to badanie.
-
Noech nie będzie taki pewny bo to że Ty masz problem żeby zajść to nie oznacza tego że on nie ma problemów. A fakt jest taki że jego plemniki też nie będą wiecznie tej samej jakości szybkości itpGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Ojj tak, gadanie ze musicie się kochać bo to te dni jest najgorsze i facet się zniechęci... Poczaruj, poflirtuj i działaj. Ja tez musze zacząć żeby później nie jojczal ze chce się z nim kochać bo chce dziecko i ze tylko wtedy się kochamy. Juz dzisiaj mi plakal ze się rzadko kochamy[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Czasami fajnie jest pijanego faceta posluchac . Po moim wywnioskowalam ze jest gotowy na bobasa i go chce. Trzeba potrenowac żołniezyki zeby w najlepsze dni nie zostaly te starsze ktore sie ledwo co ruszaja... dzisiaj czuje ze bedzie ok. Wybaczcie bo moge pisac bez ladu i skladu, wypilam desperadosa a ze nie pije czesto i malo dzis jadlam to mnie wzielo . Pokladam duze nadzieje w zelu conceive plus, on podobno ozywia tez troche plemniki i jest naprawde super. Troche drogi ale coz... poza tym mam nadzieje ze skoro bez clo moje pecherzyki 13 dc byly w miare ok to po bedzie duzo lepiej. U nas biora 16.10 wielkogabaretowe smieci i planujemy wywalic obecne lozko, bardzo stary wypoczynek wraz z fotelami, chcemy kupic rogowe łozko/wypoczynek i po wywanelniu tych rzeczy zrobi sie duzo miejsca w sam raz na lozeczko . Juz psiaka legowisko duzo zajmuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 00:12
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hej.
Witam się mega przeziebiona: (
Masakra jakas normalnie , a tyle do roboty .
Ale dziś się kuruje , nie wychodze pierdziele na sam koniec chora być nie mogę a antybiotyków nie będę brała juz ... Ostatnio w czerwcu bralam i dziękuje , ciąża z antybiotykami z powodu choroby to zlooo ! W życiu chyba chora nie byłam tak jak w czerwcu ale objawy mam te same teraz wiec domowe sposoby koniecznie w ruch dziś !
Ogólnie pol nocy nie spalam bo snily mi się głupoty , Papały bezdechy aż wzbudzały , w pewnym momencie miałam ochotę się rozplakac ze zmęczenia ale jakoś udało się kolo 4 zasnąć ...
Jakie plany na dziś ? Co na obiadek pichcicie ?
O girl to może taka zmiana domowa wpłynie na dobry początek zmian życiowych. ! a co jak zmieniać to wszystko hihi -
Podobno jak się na noc najesz to pozniej masz koszmary
Oby tak było :p. Jeszcze jakby to wszystko było na raz to byłoby ok. Jak moje pecherzyki po clo będą średnie to w następnym cyklu włączę sobie dodatkowo inofem[link=https://www.suwaczki.com/][/link]