STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana na pewno czekają cie dobre wieści , tak jak mówisz na obiadek mozesz iść i przeprosić , w kościele nawet nie baw się z cala msza i ślubem bo niestety ale możesz pogorszyć cala sytuacje albo zwyczajnie tez nie wyrobić . Inni na pewno zrozumieja ,a co do rodziców to ciesz się ze pod opieka bedziesz jaka kolwiek , jak cos i zawioza Cie do szpitala na pewno a jak nie to do pobliskiego na kontrola ale nie będzie potrzeby na pewno:)
-
Ooo to fajnie ja mam na 12:20 ale nim wejdę to może być kolo 13 na pewno zdam relacje. muszę się wypytać ile mierzy i ile waży bo jeszcze mi nic nie mówił odnośnie wagi i wzrostu
A jak mi nic nie powie to się umówię prywatnieGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Ja to must be the music dzis oglądam.
Zakrecona biore wszystko grzecznie lutka nospa i magnez. Maly bardzo sie wierci naprawdę..ale nie obrocil sie. Glowa w dole po prawej stronie a nogi w zebrach do gory po lewo tak tez bylo na usg a wiecie skad wiem ze nadal ma tam glowe? Bo właśnie po prawej stronie na dole widac i czuć pulsowanie jak ma czkawke xDWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 21:42
-
Tygrysiak no obys nie mylila się ale poprawie cie troszkę wybacz !
Mały mógł fiknac głową do gory a raczkami cie oklepuje , czkawke czuć w brzuszny a nie głowie wiec czy w ta czy w ta bedziesz czuć ! hehe
Jak się woerci kochana no to na pewno nieć złego Sie nie dzieje :*:*
Dobranoc kochane -
Mnie mój mały cwaniak czulam jakby kopal po biodrach , szyjce wszystkim a okazało się ze paluszkami gmera juz a wczesniej kopal. także na tym etapie kochana wszystko może się zdarzyć , oby Ci Marcelek się nie przekrecil chociaż i tak ma pełno czasu na fikolki:)
-
tygrys73 wrote:Zakręcona ma dużo czasu i niech to sobie weźmie do serca :p a ty jak teraz odczuwasz ruchy?
Girl to zdaj relacje. Niedługo też będzie sz czuć kopniaki zobaczysz )
Dzień dobry:)
Tygrysku Ja ruchy odczuwam wszędzie juz , to jest 38 tydzień ... Mały nie ma miejsca wgle wiec jak rusza nóżkami to da się wyczuć juz na 100% ze to nóżki czy raczki , wypycha brzuch mocno jakby peknac miał .
On jest główka juz w kanale rodnym gmera mnie po szyjce głową i raczkami a nogami obkopuje caaaaaly brzuch:)
Jak Ja chce go juz przytulic mowie Wam .
Eh od 5 na nogach jestem , badania , pomiary itp masakra ...
Czekam na konkretniejsze badania i decyzje czy do domu czy nie .
Noc miałam okropna , ciągle duszności , budzenie się , skrzypiace w CH*J łóżko , ciągle siusiu ... Sprawdzanie wkładki i łóżka bo ciągle wilgotne oby dwa pod tylkiem i o . Zaraz kolejna dawka badan ale skikne się wykąpać szybko jeszcze . -
Tez się co chwile budziłam. Mialam jakiś koszmar senny... Śniło mi się ze mimo że mam ten jajowod drozny to jest jakoś zdeformowany ze trzeba będzie jakaś operacje robić
ZakręconaOna najważniejsze że już jest ok[link=https://www.suwaczki.com/][/link]