STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem Tygrysku , przeczytalam cały pamietnik jej właśnie.
Kochana no pewnie , ze tak ... Jesteście z Marcelem po sterydach to pierwsze , drugie , ze jesteś juz w skończonym 27 tyg .
Ale mimo wszystko Marcel masz zakaz od wszystkich wychodzenia bynajmniej do 37 tyg ! -
Albo Was skrobia rękoma
Jestem taka dziś zła i niedozywiona ze szok ...
Takiego obiadu jak dziś jeszcze na oczy nie widziałam serio ... Pulpet z papieru kuzwa bez soli z makaronem muszelkami czy to jest jedzenie dla ciężarnej ??? Ja pierdole takie cos , psa lepiej karmie ! Wyjebalam ten obiad jak i wszystkie od nas z sali i co ? Racze się sałatka na obiad -
Na dodatek w szpitalu nie ma żadnego euronetu ja na koncie mam pieniądze , poszłabym i sobie cos kupiła do jedzenia jeszcze to jak na złość ... No szlak dziś jasny mnie trafi ... Ktg 2 razy w ciągu godziny miałam bo raz mały spał to mniej aktywny wiadomo a raz za bardzo i im zapis nie pasował a mnie biodro juz odpadało kurde od takiego leżenia , jeszcze dziś ciągle cos mnie ciagnie w podbrzuszu , w szyjce momentami NAPIER **** ale Ty lez jak slup bo im nie pasi
-
Mordeczka wrote:Współczuję Ci Zakręcona. Posiłków jaki tego że musisz non stop leżeć.
A Tygrysku doczytałam że do nas na Fb dołączysz.
A o jedzeniu juz nawet nie będę wspominać ...
-
Ktg też jest jest dobre zwłaszcza jak ci przez pół gdziny każą przetrzymywać ta słuchawke bo żadnej się nie chciało iść po drugi pas i do mnie z pretensjami że nie mam go
Zakręcona a kiedy cię ktoś odwiedzi żeby mógł kasę zostawić? Pysszne jedzonko.. -
tygrys73 wrote:Ktg też jest jest dobre zwłaszcza jak ci przez pół gdziny każą przetrzymywać ta słuchawke bo żadnej się nie chciało iść po drugi pas i do mnie z pretensjami że nie mam go
Zakręcona a kiedy cię ktoś odwiedzi żeby mógł kasę zostawić? Pysszne jedzonko..
No mnie tez po czasie pas przyniosła -
agniesja wrote:Bardzo dobrze Cię rozumiem Zakręcona, też uważam że jedzenie w szpitalach jest wstrętne, pamiętam np. taką kolację: ziemniaki z chlebem i kefirem, albo marchewka z marchewką i ziemniakami A tak w ogóle, czemu jesteś w szpitalu?
Kochana bo było podejrzenie malej ilości wod , AFI 6 ale wiadomo ze zależy wszystko od ułożenia dziecka , wczoraj AFI było juz 10 , w poniedziałek kontrola wód i może do domu .
Plus wysokie ciśnienie i leki do końca ciąży ...
Wszystko na sam koniec się rzuciło ...
Mordeczko wczesniej , wczesniej , niech Tatuś synka zobaczy .