STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zostaje do ok 11 stycznia w Polsce wiec za bardzo się nie naciesyz wjeżdżając pod nie cały koniec października do UK i wracając w grudniu , chyba nikt by tak nie chciał .
Agniesja nie mam żadnego stanu przedrzucawkowego .
Miałam bardzo wysokie tętno plus na granicy normy cisnienia te dwa pierwsze ...tak i mam ten lek . Ja cala ciążę miałam ok a na koniec podskoczylo -
tygrys73 wrote:Kurcze dzieciaki tej styczniowki dostają tylko 21% tlenu! I nawet synkowi już dziś zmieniała pieluszke. To niesamowita historia
Poleza pewnie ok miesiąca moze troszke dluzej w szpitalu ale będzie super !
21% to jest dużo jakby nie patrzeć ale i tak mega wyczyn z ich strony .
Kciukam mocno .
-
No Zakręcona ważą po 800,700 gram więc zwykle są w dużo poważniejszym stanie takie wczesniaczki. Wkleila dziś ich zdjęcia są przeslodkie.. Aż trudno uwierzyć że mam już takiego maluszka..to znaczy większego! 730 gram to miał dwa tyg temu mam nadzieję ze już przekroczył ten magiczny kilogram
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 11:31
-
Dzień dobry:)
Tygrysku jakie maluszki: o jeeeeej.
Możliwe , ze przekroczyl juz jak 2 tyg temu miał 730 ale wiesz jak to USG tez mierzy .
Wiadomo , sterydy dużo tez wniosły w rozwój plucek bo nie oszukujmy się , na tym etapie dzieci baaaaaardzo malo przeżyje . Dlatego cieszyć się i dziekowac Bogu ze maluchy miały te sterydy , ze dają sobie radke .
-
Heh a ja dzisiaj grzesze, mąż przywiezie pizze jak wróci ze strzelnicy..ogólnie mamy problem bo 11.10 dawid wyjezdza i musi mnie zawieźć do rodziców a stamtad będę miała bardzo daleko do mojego szpitala jakby co..zostane tam do 24.10 kiedy to dawida brat ma wesele a jeszcze nie jest pewne czy dawid na nie zdąży wrócic takie jest zycie żołnierzy. Ja raczej na wesele nie pojde chyba ze lekarz mi powie ze nic sie nie skróciło to posiedzę na obiedzie a potem pojde leżeć do pokoju młodych. Wiadomo, bez kościoła...oby tylko dobre wiesci mnie czekały w czwartek