STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana wiec tak ...
150 ml maslanki, 600 gram ziaren jakich kolwiek chcesz , rzecz gustu . Ja np. Robie ze słonecznika chleb ale polecam też z dynia , słonecznikiem , otrebami itp ...
4 jajka . Odrobina soli i wszystko mieszam .
Wrzucam do blaszki takiej coś wygladowo jak chleb żytni jest kojarzysz.? I piekę 40 minut na 180 stopniach . Wyciągam , stygnie i smacznego . Proste jak konstrukcja mlotka -
Ja też chodziłam na zumbę A teraz chce tak zrobić żeby chodzić na fitness jak zawiozę Julke do przedszkola, żeby nie jeździć tyle razy A ten mój brzuch jest jakiś inny niż po pierwszej ciąży. Na dole jest miękki, a do góry tak jakbym miała nadmuchaną detkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 09:46
-
Ok spróbuje sobie zrobić taki chlebek mam foremkę taką prostokątną małą więc może jakoś wyjdzie mi ten chleb
Dzień dobry
Moje dzieciątko dzisiaj 8 miesięcy kończy ja się pytam kiedy to zleciałoGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Bo w zumbie najtrudniejsze sa początki, później już jakoś idzie Mordeczko, nawet mi nie mów, moje dzieci jedno prawie 6 lat, a drugie prawie 6 miesięcy i też nie wiem kiedy to zleciało A mój aerobik dzisiaj odwołany Julkę całą noc bolał brzuch, teraz jest już lepiej. A ja dostałam okres
-
ZakręconaOna wrote:Ania idź sprawdź , może mięśnie Ci się nie zeszly. A miękki na dole to i Ja mam ... flak taki
-
Ja się cieszę że już pozbylam nadzerki. Jednak ten socogyl ( nie wiem czy dobrze napisałam nazwę ) jest naprawdę dobry bo miałam paskudna. W sobotę idę po wyniki progesteronu, za 1,5 tyg po wyniki chlamydi i baterii a w poniedziałek będę robila te dwie ostatnie dziadostwa . Tylko badanie męża musimy przełożyć bo chory jest i nie wiem czy się wyrobimy na 25 października a nie chce zaś przekładać bo nie będę wiedziała ile teraz nowy cykl będzie trwał a mam być między 10 a 18 dc i muszę wiedzieć kiedy to jest już miesiąc przed ech[link=https://www.suwaczki.com/][/link]