X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona wiadomo :)
    Czyli nie jesz ostatniego posiłku o 18 :P

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo to bujda jeść ostatni posiłek i 18 , to podobno bardziej szkodzi już pomaga. Najlepiej jest 2 h przed spaniem.

Zakręcona a chleb ciemny ? Graham . Ja kiedyś jadłam bułki graham i bardzo mi smakują gorzej z chlebem. Chodzi o to żebyś kupowała i nie musiała marnować czasu na robienie własnego . I tak jesz zdrowo .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 22:00

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl bardzo lubię ale nie można , bynajmniej u mnie na diecie . Taka prawda że i w tych ciemnych chlebach jest mąka pszenna ktoRa jest najgorsza ;/

Oczywiście , że nie Mordeczko
    Tak jak Girl napisała , posiłek ostatni się je 2 h przed snem :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana na mnie chleb mega źle działa kupny taki . Rozdyma mnie strasznie , wiesz Ja mam dietę i mam się stosować do niej wiec odpada . Ja uwielbiam siedzieć w garach , wychodzi mi to skromnie mówiąc super wiec dla mnie sama radosc

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja biedna ostatni posiłek przed 19 zjadłam :(
    Dzięki za radę będę pamiętać ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko bo to chyba też przez to możesz też mieć efekt odbicia i zamiast schudnąć to będziesz przybierać jak nie na początku to w późniejszym etapie . Nie wiem czy dobrze kojarzę czy to o coś innego chodzi w każdym razie na pewno zamiast pożądanego efektu jest odwrotny . Organizm chyba uczy się kumulowac na później jedzenie i dlatego taka metoda jest nie dobra .

dxomanli5dlutv4a.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl tak a pozatym tak samo po to są posiłki 4,5 razy dziennie a nie np. 2 . . .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak bo trzeba jeść częściej a mniej . Wtedy żołądek strawia wszystko jeśli dobrze kojarzę. Dobrze że ja nie muszę się pilnować chyba że po ciąży będę musiała

dxomanli5dlutv4a.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :-) Widzę, ze temat diet sie pojawił :-) Ja od jutra wybieram się na fitness :-) Ale jeść narazie będę tak samo oczywiście bez słodyczy.
    Miłego dnia :-)

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka powiem Ci że ja jak siedziałam za kasą albo w domu to też wyhodowalam oponke

dxomanli5dlutv4a.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi po pierwszej ciąży łatwiej było zrzucić zbędne kilogramy, ale też przed pierwsza ciąża mniej ważyłam ;-) Teraz dużo osób mi mówi że zeszczuplałam, ale "trochę" musze zrzucić. Poza tym trochę ruchu mi się przyda ;-)

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed ciążą ważyłam spoko byłam chuda a w ciąży i po ... ? Makabra .
    Girl metabolizm się poprawia

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka na taki zwykły fitness idziesz ? Grupowy rozumiem ? Bo tu są u Nas tez z trenerami 1+1 :) Ja treningi mam z trenerem personalnym. Tzn miałam do tej pory dwa i ćwiczę teraz na siłowni sama w ten sposób co z nią ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czemu ale połowy z ostatniego posta mi nie dodało.
    Teraz jak pracuje w kawiarni gdzie trzeba non stop się ruszać i gonić po schodach to od razu pozbylam się oponki ale poza tym była na bezpłatnym badaniu i okazało się ze mam tylko za dużo wody w organizmie . Także nawet jakbyście chodziły z dziećmi na godzinne spacery Plus brzuszki jak śpi to samo by zeszło bez wydawania kasy na fitnessy czy trenerów

dxomanli5dlutv4a.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl nawet nie wiesz co mówisz ;)
    Są osoby które by może i zrzuciły ale nie Ja z pco które przyczynia się do tycia , z chora tarczyca i 26 kg nadprogramowymi a już się pozbyłam 20 .
    Ja z dzieckiem codziennie na spacery praktycznie chodzę i są to pod górki wejścia , 2-4 h ... I nawet uda ociupka mi nie schudla .
    Brzuszki robie codziennie od pół roku , na siłowni trenuje od ok 5 tyg i schudłam 2 kg tylko ... nie wszyscy tak mogą . Ja całe życie miałam problem z waga ... zrzucenie graniczyLO z cudem a przytyć ie kwestia dni ...
    Ja chodziłam poci lam się na siłowni ach fitness ach i gowno dało . Porządna dieta od dietetyka u mnie jest podstawą , raz dalam rade sama sobie ułożyć i schudłam 40 kg . Ćwiczenia moja droga to 30% całego sukcesu , reszta to dieta , zdrowe jedzenie ... ttlko bez ćwiczeń u niektórych skóra wisi tak jak u mnie flaki na rękach i brzuchu mimo 23 lat :/ stąd trenerzy i dietetycy ...
    Pozatym sam mój D ma dietetyke skończona ( nie pracuje w swoim zawodzie ) i jest trenerem personalnym I fitnessu . Sam pwoierziala ze u mnie nie da się zbić tego lataniem za dzieckiem czy spacerki z wózkiem ...

Tak odrazu odpowiem na pytanie czemu nie D mnie trenuje i czemu nie on mi dietę ustala . Zwyczajnie nie ma czasu , pracuje 6 dni w tygodniu na nocki a w dzień odsypia

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałaś tak Girl trochę urazajac mnie wiesz, nie jakoś bardzo ale nie miło się poczulam. Tak jak byś wysmiala nasz / mój wybór no i to z tymi spamerami ?! Co Ty myślisz , że dzieci kisimy w domu ? :)
    A tak pozatym jak ktoś ma po ciąży do zrzucenia 40 kg to spacery nie pomogą uwierz a jak 3kg to inna mowa

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Zakręcona ma rację. :)
    Mimo codziennych długich spacerów nie da się ot tak schudnąć. :/

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam nie chcialam cie urazic. to ogolnie pisalam. masz racje z takimi chorobami to nie jest do zrzucenia. Nie mowilam ze bez diety sie da, a jak tak to chyba sie nie zastanowilam. jakby sie jadlo normalnie i nie pilnowalo diety to i tak nic nie pomoze. ja na szczescie nie musze przynajmniej na razie. najwazniejsze ze udalo ci sie az tyle juz pozbyc.

dxomanli5dlutv4a.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, chce chodzić na taki ogólny aerobik w grupie. Siłownia nie dla mnie ;-) Maj mąż na siłownię w domu i mnie namawia, ale ja wolę takie zajęcia przy muzyce ;-) Każdy organizm jest inny i każdy sam musi dojść do tego co jest dla niego dobre.

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem pod tym względem w tej gorszej sytuacji, bo po dwóch ciążąch ;-) Ale mam nadzieję że jakoś mi pójdzie. Chociaż ten mój brzuch jest jakiś dziwny i chyba muszę się wybrać do lekarza i zapytać ;-)

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
‹‹ 733 734 735 736 737 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ