STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona no czas strasznie szybko przy nich leci. Od karmienia do karmienia, w międzyczasie wizyty u lekarzy i położna i goście i sama zastanawiam sie kiedy ja pójde ze sobą do lekarza musze iść do gina do diabetologa i do rodzinnej. Jeszcze w międzyczasie usg bioder musze im umówić ale to jutro bo teraz lece ich karmić i jade z nimi do rodzinnej bo jakieś śpicory mają omg mam nadzieje że nic im nie jest tylko sie oczyszczają jeszcze po porodzie. Ale matka wariatka nie wie co i jak i uprosiłam by nas dziś przyjęli.
-
Pierwsze dziecko zawsze jest wydmuchane i wyhuhane a Ty masz podwójnie . To normalne tyle czekalas tyle się staralas to teraz musisz dbać i twoją panika nawet o drobnostke jest uzasadniona . Teraz mogę pisać na telefonie bo mam Samsunga j5 a wcześniej miałam iPhona 4 i gdyby nie to ze często się zacinal to byłby ok ale już to wieszanie się dzialalo mi na nerwy dobrze że mąż miesiąc temu odnowil abonament i wziął też telefon
P.S jak zrobię badanie progesteronu 7 dni po skoku temp to będzie ok ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 08:11
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
No tak ale nie zawsze zaraz po owu jest skok. Ale w sumie też musze tylko na tym polegać bo inaczej nie będę wiedziała kiedy określić owulacje. Ten cykl musze jeszcze sterowac dupkiem bo musze być między 10 a 18 dc i niej a ze miesiąc na wizytę się czeka to nie mam innej opcji dobrze że kupilam dwa dodatkowe opakowania a dopiero pozniej będę się bawić w obserwację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 08:14
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dea współczuję ale niestety te pogody są takie ze świństwo może nawet przynieś ktoś z zewnątrz odwiedzający maluchy . Inhaluj , nie zapoc przede wszystkim ani nie za zimno ubieraj. Jeżeli mają sam katar wyjdź z nimi na parę minut na spacer , lepiej robi dla zatok i całego kataru ... jeżeli mają goraczke np. To już nie wolno
-
Hej , Ja dziś miałam spotkanie z dietetykiem I trening z trenerem . a takto pogoda do dupy , pada dziś od rana ... wczoraj wieczorem byliśmy u lekarza i Oskar ma zapalenie gardła ale na tyle słabe ze bez antybiotyku się obylo. Kontrola w środę narazie zbijac goraczke i leczyć katar bo ma gile do pasa.
-
Cześć dziewczynki Ja używałam plastrów aromaktiv u Julki i byłam zadowolona A dla dzieciaków jest jeszcze maść pulmex baby rozgrzewająca, przy katarze, tylko nie wiem od jakiego wieku można stosować
Wy na Facebooku, a ja nawet konta nie mam Ale zaglądam z konta mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 21:57
-
No my wczoraj zaliczyliśmy pierwszy spacerek. Dziś pewnie też wyjdziemy, gile jeszcze są ale gorączki nie mają. A mniejszy to terrorysta wyrzucił mnie z łóżka i sobie smacznie śpi na mojej podusi a ja siedze przed komputerem chwile oczywiście bo zaraz ide ich karmić.