STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea to wcześniaki w pewnym sensie wiec moze żołądek nie pracuje tak jak powinien , na pewno teraz bedzie coraz lepiej . A lekarze co o tym mówią ?
Ja jednak muszę sie zaszczepić przeciw rozyczce, zamówiłam szczepionkę na jutro bedzie a zaszczepie sie po niedzieli jakoś idę sie zaszczepić i czekaja mnie 3 miesiące bez starań , trzeba było iść do rodzinnego jak miałam wątpliwy wynik i wtedy z tym załatwić miałabym spokój . Jako 16 latka byłam szczepiona ale wtedy to była tylko jedna dawka szczepionki i jak widać mało skuteczna.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Cześć dziewczynki Co tam u Was w to deszczowe popołudnie? My wczoraj byliśmy na zakupach, Jula obkupiona i jutro zaczyna pierwsze zajęcia na basenie. Cieszę się, ale też się boję A ja kupiłam sobie ciuchy i od października zaczynam zajęcia fitness Mam zamiar zrzucić kilka kilogramów
Miłego dniaDea28 lubi tę wiadomość
-
Hejo
My byliśmy w piątek na weselu u znajomych aaaj nie pamiętam kiedyś ostatnio się tak bawiłam. wróciliśmy o 4 rano
U nas też pogoda nieciekawa siedzimy w domu a Gabi prawie cały dzień przesypia.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Hej Wam .
Ania fajnie , Ja w poniedziałek za tydzień mam wizytę z dietetykiem i będę miała zajęcia również z personalnym trenerem , wykupilam sobie zajęcia osobiste. czas się zacząć odchudzać porządnie a nie udawać hahaha
Mordeczka widzialam zdjęcia które Twój mąż wrzucił , widać że się fajnie bawiliscie . Gabi była z Wami ?
-
Mordeczko my już jesteśmy od 9 września w domu tylko mam deficyt czasu żeby cokolwiek napisać. Chłopcy są w miare grzeczni tylko umawiam ich na wizyty w międzyczasie goście, goście, goście... coś ogarnąc i tak czas leci. niby męża mam w domu ale wczoraj mieliśmy taką spine że hoho... dawno tak nie było dziś postanowiłam między karmieniami czas spędzić przy komputerze w d... mam reszte
Girl no u nich niestety jest troszke inaczej z jedzeniem, Adrian zaczął troszke lepiej jeść ale jeszcze to nie jest to co powinno być. Potrzeba im czasu wszyscy to mówią.
Anka mi zostało 4kg po porodzie i też chciałabym to jakoś zrzucić zwłaszcza brzuszek. Musze porozmawiać w środe z połozną o ćwiczeniach choć ostatnio mi mówiła że przez 6tyg lepiej nie ćwiczyć po cesarce. Mówiła że i tak extra wyglądam ale ja bym chciała wyglądać lepiej jak przed ciąża Jak zaczne z chłopcami spacerować to może troche zrzuce no i już widze że nie zawsze mam czas zjeść...
-
Mordeczka to nawet lepiej , wyjście takie z mezem ttlko się przydało
Dea i będziesz wyglądać , kwestia czasu a narazie nie ćwicz bo można sobie narobić kłopotów . Wiele lekarzy mówi ze do 6 miesiecy po cesarke lepiej nie wysilać się bo środek blizny nie jest dobrze zrosniety .
Fajnie ze chłopaki grzeczni są , powiedz a jak z karmieniem u was ? Jak to jest jak jedno się budzi na jedzenie to.drugie tez czy nie. ? -
Oj Mordeczko ale ci zazdroszczę. A ci Gabi jadła odciagnelas mleko? Ja nawet 50 nie wiem czy bym odciagnela.
Dea to bardzo malutko ci zostało ale w końcu karmi sz dwójkę dzieci.
Zakręcona jak sobie radzisz z biegajacym oskim? Marcel dopiero raczkuje a ja już mam dość :p -
Tygrysku Oskar nie chodzi samodzielnie za dobrze jeszvze . Narazie biega przy meblach , za rękę tez biega ale sam to np. Tak jak dziś przejdzie 7 kroczków i bach na tyleczek. OGÓLNIE radze sobie nieźle chociaż Oskar to już sam na kanape wchodzi , wciska się w każdy kat i wszystko ściąga masakra
-
Anka nie narzekam za mocno ale nie oszukujmy się ze nie jest to nic przyjemnego mieć oczy nawet w tyłku hahaha
Fajnie patrzeć jak maLuchy nowe umiejętności zdobywają , tez nie możemy się doczekać jak mały zacznie chodzić ale jednak jo to pilnowanie wszędzie hehe. Tęsknię za czasami noworodka -
Zakręcona próbowałam ich przetrzymać bo póki co z karmieniem to jest tak jak w szpitalu czyli wybudzamy co 3h. A jak sie budzą sami to czasem jeden po drugim a czasem naraz. Jak mąż w domu to spoko bo ja karmie jednego on drugiego gorzej jak jestem sama. To wtedy decyduje czy je ten bardziej głodny czy ten co szybciej je ech wyrodna matka
-
dziewczyny pomozcie. Zrobilam ta krzywa i tak glukoza na czczo wyszla 4,15 normy miedzy 3,9 a 5,5 , godzine po obciazeniu 3,54 norma 11,1, po 2 h 3,34 norma 7,8 i to miesci sie w normach czyli cukrzycy nie mam raczej, tak? tylko problem mam z insulina bo na czczo wyszla 4,4 normy 2,6-24,9 , godzine po obciazeniu wyszla 47,7 a 2 h po wyszlo 30,0 i przy tym nie ma norm to nie wiem czy te 2,6-24,9 tez tyczy sie tego po obciazeniu czy nie bo juz nie wiem czy mieszcza sie w normie czy nie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl Ja nie znam się zupełnie na tym wiec nie pomogę , jezeli masz poniżej normy to coś będziesz musiała napewno kontrolować i jakaś chyba dieta specjalna będzie bo jedna organizm źle sobie radzi z tymi cukrami wszystKimi ale uważam że powinnaś się zapytać akurat o to lekarza . On wszystko Ci wyjasni