Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakocona gratulacje
U mnie możecie wpisać @. Ale nie smucę się bo już wiem, że to przez wyniki męża. Teraz trzeba tylko unormować i od razu ciąża się pojawiAnnie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
Uparciuszek wrote:kupiłam test i oczywiscie pokorciło mnie zrobić i negatyw no ale 10 dzien po owulacji hehe ale musiałam:P
Gdańsk, 31 l., kp -
nick nieaktualnyUparciuszek wrote:kupiłam test i oczywiscie pokorciło mnie zrobić i negatyw no ale 10 dzien po owulacji hehe ale musiałam:P
Smeg - masz rację ta późna owulacja jest do bani.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 21:00
-
smeg wrote:U mnie niby też 10 dpo, ale to jednocześnie spodziewany termin @, to nie wiem kiedy mam testować - jak się spóźni tydzień? Do kitu z taką późną owulacją
smeg lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
smeg wrote:U mnie niby też 10 dpo, ale to jednocześnie spodziewany termin @, to nie wiem kiedy mam testować - jak się spóźni tydzień? Do kitu z taką późną owulacją11 cykl starań
-
Annie1981 wrote:Dlaczego termin na okres? Zawsze masz taką krótką fazę lutealną? Po ow powinna trwać około 14 dni i najlepiej wtedy testować.
Gdańsk, 31 l., kp -
nick nieaktualny
-
dziękuję dziewczyny !! Jakoś czułam mimo wszystko, że się udało w tym cyklu
Jeszcze na wrześniówki się łapię, TP mi na 26.09 wylicza, a ja ur mam 25 Moja mama zaszła w ciążę w sylwestra ze mną i ja chyba teraz też
smeg, zobacz mój wykres. Ja testowałam i 13dpo, i BIAŁO było. Aż wygrzebałam ze śmietnika łazienkowego ten test, żeby sprawdzić czy czasem tam coś nie urosło będąc w śmieciach, ale nie biel wizira, a dziś 16dpo i krecha wyraźna wieczorem nawet (ps. chyba, że później owu miałam jednak).Gosia1989, Annie1981, kaka470, Lady Savage, Fruska lubią tę wiadomość
-
smeg wrote:Zawsze mam cykle ok. 32-33 dni, dlatego już jest termin. Ale to pierwszy raz, kiedy mierzę temperaturę i jestem w stanie określić w przybliżeniu, kiedy była owu, więc trudno mi powiedzieć czy zawsze mam krótką fazę lutealną.
Dni do testowania wybieraj na podstawie dni po owulacji, nie długości cyklu Powodzenia
Evve. Przykro mi. Trzymam kciuki za luty
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
kania85 wrote:Kimmy,Pchełka macie zaznaczone przy spadku temp. na zagnieżdżenie plamienia(czy w waszym przypadku była to żywa krew czy brązowe upławy?
ja dziś mam spadek i plamię,coś chyba zacznę się nastawiać na @ ,poprzednie miesiące to samo,myślałam że dupek powstrzyma plamienie,ale nie,teraz sama niewiem skąd one są...
U mnie to było popołudniu na papierze w służbie jakby kilka kropelek krwi a
Wymieszanej ze śluzem właśnie czyli kolor raczej rozowy -
Powodzenia w lutym, dziewczyny! :*
Kurczę, spojrzałam na ten test po 3 godzinach i jednak widzę cień drugiej kreski... Wiem, że to nic nie znaczy, ale jednak się trochę nakręciłam W poprzednim cyklu nawet następnego dnia było biało.Gosia1989, aria40 lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp