Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lola83 wrote:Dzieki! Tak sie boje. Nie, ze sie nie udalo, ale ze sie udalo i znowu poronie:/
wypluj to czarnowidztwo!
po to tu jesteś bo chcesz dzidzi! a jak się uda a na pewno to się uda teraz to urodzisz zdrowego różowego bobaska xDLola83 lubi tę wiadomość
-
Lola83 wrote:A jak sie czujesz?
Wczoraj przyplatalo sie przesiebienie. Zrobilam syrop z cebuli, ale na razie nie pomaga.
Trzymam kciuki za Twoj test
Lola83 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Anulka0407 wrote:Dziewczyny mam wyniki progesteronu - 7,55 ng/ml (20dc)
Czyli owulacji nie byłourl=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
19 maja prenatalne zdrowy chłopak 💕
16 lipca połówkowe - syn ❤
12.11.2020 53cm szczęścia i 2720g doskonałości 💞 -
Anulka, ja bym nie była taka pewna że owu nie było, bo jednak progesteron jest, tak jak marciaa pisze, może trafiłaś w jego dobowy niż, a poza tym nie jest to w razie czego 7dpo tylko wcześniej. Gdybyś miała progesteron bliski zera, to wtedy możesz przypuszczać że owu nie było. Ja bym na twoim miejscu traktowała się jak potencjalnie po owu.
marciaa, Jedna_z_Wielu, Anulka0407 lubią tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualnyAnulka myślę podobnie jak dziewczyny z tym progesteronem. Mój w tamtym cyklu po domniemanej owulce 7dni wyniósł 6ng. Nie wiem czy owulka była czy nie (jutro pokaze ginowi ten wynik) ale na twoim miejscu tak bym sie traktowała i czekała na @ lub dwie kreseczki lepiej nie kombinowac bo można sobie zaszkodzic
Anulka0407, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
wszamanka wrote:Anulka, ja bym nie była taka pewna że owu nie było, bo jednak progesteron jest, tak jak marciaa pisze, może trafiłaś w jego dobowy niż, a poza tym nie jest to w razie czego 7dpo tylko wcześniej. Gdybyś miała progesteron bliski zera, to wtedy możesz przypuszczać że owu nie było. Ja bym na twoim miejscu traktowała się jak potencjalnie po owu.
Dzięki za wsparcie... Ale nadziei to ja nie mam dzisiaj...
Myślicie, że powinnam go powtórzyć? Jeśli tak to kiedy...bo temp. w ogóle nie wskazuje na owu, testy biel vizira -
Dziewczyny jeśli u mnie się udało (jeszcze niedowierzam ) to był cykl w którym zapomniałam o staraniach tzn powiedziałam sobie będzie to będzie, kupujemy mieszkanie , kredyt , w głowie remont, ale grzecznie poszłam na monitoring i też staraliśmy się , i nogi do góry dawalam hehe znajoma mi poradziła , hehe ,
Annie1981, Lady Savage lubią tę wiadomość
11 cykl starań -
Uparciuszek wrote:Dziewczyny jeśli u mnie się udało (jeszcze niedowierzam ) to był cykl w którym zapomniałam o staraniach tzn powiedziałam sobie będzie to będzie, kupujemy mieszkanie , kredyt , w głowie remont, ale grzecznie poszłam na monitoring i też staraliśmy się , i nogi do góry dawalam hehe znajoma mi poradziła , hehe ,
Ja już próbowałam tych meteod i na mnie póki co nie poskutkowało.
A Tobie na bank się udało xdUparciuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uparciuszek wrote:Dziewczyny jeśli u mnie się udało (jeszcze niedowierzam ) to był cykl w którym zapomniałam o staraniach tzn powiedziałam sobie będzie to będzie, kupujemy mieszkanie , kredyt , w głowie remont, ale grzecznie poszłam na monitoring i też staraliśmy się , i nogi do góry dawalam hehe znajoma mi poradziła , hehe ,
też masz tyłozgięcie macicy? bo ja mam i mi koleżanka doradziła z tymi nogami i też zaszłam, w tym cyklu użyję jeszcze raz magii nóg, a nóż mam takie cudowne nogiLola83 lubi tę wiadomość
-
Uparciuszek gratulacje !!!!!
Uparciuszek lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Nie wierze. W cyklu po poronieniu, gdzie nie wyszly testy owu, a lekarz orzekl brak owulacji!!! Jest kreska, slaba, ale widoczna golym okiem w regulaminowym czasie.
NIE WIERZE!
Trzymajcie kciuki zeby nie skonczylo sie jak ostatnio.
https://zapodaj.net/f30b7173e0a2a.jpg.htmlspioch, Jedna_z_Wielu, Gosia1989, Lady Savage, Existenz, wszamanka, Uparciuszek, dobuska, anciaa, kaka470, Kimmy, Anulka0407, anusiak5, zakocona lubią tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualnyLola83 wrote:Nie wierze. W cyklu po poronieniu, gdzie nie wyszly testy owu, a lekarz orzekl brak owulacji!!! Jest kreska, slaba, ale widoczna golym okiem w regulaminowym czasie.
NIE WIERZE!
Trzymajcie kciuki zeby nie skonczylo sie jak ostatnio.
https://zapodaj.net/f30b7173e0a2a.jpg.html
Lola gratulacje!! ❤️Lola83 lubi tę wiadomość