Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ata114 wrote:Witam was. Mam takie pytanie miałam mieć na dzisiaj wyniki z bety ale jednak nie mam i cały czas trzyma mnie jakaś infekcja i zastanawiam się czy leczyć to sama globulkami np iladian czy iść do ginekolga
możesz najpierw spróbować jakis probiotyk typu invag ale jak nie bedzie ulgi to lekarz💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 09:02
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
motylek1909 wrote:Dziewczyny, a spadek temp występuje dzień przed @? Jak to wygląda, bo ja się na tym kompletnie nie znam 😂
motylek1909 lubi tę wiadomość
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 09:02
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_45 wrote:Super ! 💪💪 ❤
Mnie tak boli brzuch, wlasciwie to tak "ćmi" ale mi az pachwiny mrowieją, dretwieja ze leze i zdycham 🙄 😪 nie mam sily na nic ;x
Na dodatek dzisiaj sie pochlałam z mezem konkretnie, w aucie. Myslalam ze go z auta wypier.dole (bylam kierowcą wiec miałam wladze, bardzo kusilo) i bedzie musial zapieprzac 20km z buta /
Jestem wsciekla 😑😶
Jeszcze go tak z buta w biegu z tego auta wykopać. Ulżyć sobie w ten sposób marzenie. Albo talerzem w niego rzucić albo czymś . 😆Ola_45 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Jestem tutaj nowa. Od czego tu zacząć 🙂 śledzę was od jakichś dwóch dni i fajnie jest mieć takie osoby jak wy, które się wspierają i piszą o problemach. A więc staramy się o dziecko od jakichś 4 miesiący. Wcześniej brałam tabletki antykoncepcyjne, ale nie były one brane po to by zapobiec ciąży, tylko dlatego , że miałam torbiel na jajniku, ale to długa historia. Było już wszystko ustabilizowane dlatego zaczęliśmy starania. Jednak jest ciężko. Mojego nie ma po kilka dni tygodni ze względu na pracę i nie zawsze wbije na te dobre dni. Zaczynam już się martwić czy napewno się kiedyś uda. Wcześniej kilka lat do tyłu (nie chcę wchodzić w szczegóły) doszło u mnie do poronienia dość szybko bo zaraz po zrobieniu testu ciążowego, i bety. Gdzie przed zrobieniem bety moja ginekolog stwierdziła pęcherzyk ciążowy, ale nie była do końca pewna czy to napewno aby ciąża. Beta ciążę potwierdziła jednak nawet się nią nie cieszyłam bo już krwawiłam. A potem zaczęły się problemy właśnie różne. Z jajnikami. Z cyklami. Itd. Teraz trochę spokojniej jak by sie ustabilizowało.
Jutro powinnam dostać @ jednak jakieś trzy dni temu zauważyłam plamienie które trochę utrzymuje się do dziś. Było w nim troszkę jak by krwi teraz już jest jakby sama wydzielina ciężko mi to określić. Czuje lekkie mrowienie w podbrzuszu. Piersi bola mnie od jakiegoś tygodnia. I rano strasznie puchne szczególnie palce u dłoni. Zastanawiam się czy to znów nie jakieś problemy jak kiedyś z jajnikami. Oby nie. Napewno po @ wybiorę się do ginekologa. Pozdrawiam was cieplutko. I każdej z osobna której się udało gratuluję, a za każdą staraczke trzymam mocno kciuki. Buziaki.Nona, Lalia, dmg11, Inaa89, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Koteczko no mój też gdyby to od niego zależało to on nie chce drugiego dziecka ale dla mnie i dla córki jest w stanie się zgodzić. Tu nie ma kompromisu, ja chce, on nie...samo wyjdzie, możliwe że nie będziemy mieć nigdy... Temat jest otwarty.
Nona jak ja cię dobrze rozumiem ☹️ na dzisiaj mój jest chętny do współpracy ale co będzie dalej nie mam pojęcia. Miałam nadzieję że szybko uda mi się zajść w ciążę i będzie po sprawie a tu klops tyle czasu już minęło i tyle problemów wyszło po drodze, że martwię się że za chwilę znowu usłyszę że on nie chce...Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Kic, nie wiem czy doprawimy dzisiaj czy jutro, to zależy jak będziemy mieć ochotę, już bez presji 😉
Motylek, mi albo tempka spada stopniowo parę dni przed terminem @albo spada gwałtownie, ale zazwyczaj jak już spada to poniżej linii i tego samego dnia dostaje okres 😉motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej.
Gratuluję II kresek tym co je ujrzały. A tym co dostały @wspolczuje 😞
Czytam Was codziennie. Ale póki co to nie mam o czym pisać. W czwartek idę do ginekologa sprawdzić co i jak. Sex jest ale chyba mój organizm nie jest gotowy, susza, brak odczuć jajników a mam dziś 11dc.No i odczuwam dyskomfort podczas bzykania.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
motylek1909 wrote:Dziewczyny, przenosicie się na luty? A Może da się edytować nazwę tematu, żebyśmy wszystkie były tu w kupie?
-
nick nieaktualnyPszczolka36l wrote:Hej.
Gratuluję II kresek tym co je ujrzały. A tym co dostały @wspolczuje 😞
Czytam Was codziennie. Ale póki co to nie mam o czym pisać. W czwartek idę do ginekologa sprawdzić co i jak. Sex jest ale chyba mój organizm nie jest gotowy, susza, brak odczuć jajników a mam dziś 11dc.No i odczuwam dyskomfort podczas bzykania.Pszczolka36l lubi tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:Pszczółka napisz po wizycie, czy wszystko ok :*04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.