Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
motylek1909 wrote:Ile się już starcie? Jakie badania macie zrobione?Anulaa
Wiek 31 lat
05.2022 - początek stymulacji in vitro
06.2022 - punkcja
1 zarodek
08.2022 - transfer
beta 7dpo - 46,5
beta 9dpo 125
13.04.2023 Kaja 💕
04.2024 punkcja nr 2
3 zdrowe zarodki ❄️❄️❄️
06.2024 Transfer
7dp beta 85,00
9dp beta 205,5 -
Kitka_87 wrote:Ja bym po jednym biochemie nie szłabym w progesteron, no chyba, że dziewczyny miały plamienia i przez to wskazanie na ten hormon.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 20:25
-
nick nieaktualnyanulla91 wrote:Mąż badania nasienia które wyszło nie najgorzej jak powiedzial lekarz a ja badania hormonalne pakiet tarczycowy oraz glukoza insulina które nic nie wykazaly. Staramy się z przerwami ok 2 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam u ginekologa właśnie wróciłam. Na USG było niby coś widać ale nie wiadomo co bo była to taka mała kropeczka ale nie wiadomo co to. I wypisała mi duphaston i kazała brać 3 tygodnie. Nie rozumiem tego jeśli beta hcg tak spadło. Powiedziała że i z tego może się jeszcze coś rozwinąć ale ja już nadzieje straciłam bo wiem że to nie możliwe to czy w ogóle jest sens brać ten lek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAta114 wrote:Byłam u ginekologa właśnie wróciłam. Na USG było niby coś widać ale nie wiadomo co bo była to taka mała kropeczka ale nie wiadomo co to. I wypisała mi duphaston i kazała brać 3 tygodnie. Nie rozumiem tego jeśli beta hcg tak spadło. Powiedziała że i z tego może się jeszcze coś rozwinąć ale ja już nadzieje straciłam bo wiem że to nie możliwe to czy w ogóle jest sens brać ten lek
-
Ata114 wrote:Byłam u ginekologa właśnie wróciłam. Na USG było niby coś widać ale nie wiadomo co bo była to taka mała kropeczka ale nie wiadomo co to. I wypisała mi duphaston i kazała brać 3 tygodnie. Nie rozumiem tego jeśli beta hcg tak spadło. Powiedziała że i z tego może się jeszcze coś rozwinąć ale ja już nadzieje straciłam bo wiem że to nie możliwe to czy w ogóle jest sens brać ten lek
Promyk89, Ata114 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngie1985 wrote:Skoro lekarz nie skreśla to nie poddawaj się. Jak możesz myśleć żeby nie brać leku?Co ci szkodzi? A może pomożesz kropce. Dziwne podejście.
-
Ata, a mogłabyś przypomnieć jakie miałaś wyniki bety w poszczególnych dniach cyklu? 😘
Morwa, Ounai dzięki za wyjaśnienie dziewczyny 😊 super ile tu się możemy nauczyć od siebie 😊 -
nick nieaktualnyLalia wrote:Ata, a mogłabyś przypomnieć jakie miałaś wyniki bety w poszczególnych dniach cyklu? 😘
Morwa, Ounai dzięki za wyjaśnienie dziewczyny 😊 super ile tu się możemy nauczyć od siebie 😊 -
Ata114 wrote:Byłam u ginekologa właśnie wróciłam. Na USG było niby coś widać ale nie wiadomo co bo była to taka mała kropeczka ale nie wiadomo co to. I wypisała mi duphaston i kazała brać 3 tygodnie. Nie rozumiem tego jeśli beta hcg tak spadło. Powiedziała że i z tego może się jeszcze coś rozwinąć ale ja już nadzieje straciłam bo wiem że to nie możliwe to czy w ogóle jest sens brać ten lek
-
Ata114 wrote:W 29 dniu cyklu 34 w 31 dniu beta 63 natomiast w 32 dniu cyklu neta 143 i potem za 72 godziny beta 22
Czytałam dzisiaj, że czasem się zdarza, że beta spada, ale później odbija i to jest w sytuacji gdy doszło do zapłodnienia dwóch komórek i po prostu jeden zarodek, nie wiem jak to fachowo napisać, "nie przyjął"... Ale nie wiem czy wtedy spada aż tak dużo... Może dziewczyny coś o tym wiedzą...
Tak bardzo chciałabym pomóc 😐 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Czytałam dzisiaj, że czasem się zdarza, że beta spada, ale później odbija i to jest w sytuacji gdy doszło do zapłodnienia dwóch komórek i po prostu jeden zarodek, nie wiem jak to fachowo napisać, "nie przyjął"... Ale nie wiem czy wtedy spada aż tak dużo... Może dziewczyny coś o tym wiedzą...
Tak bardzo chciałabym pomóc 😐Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Czytałam dzisiaj, że czasem się zdarza, że beta spada, ale później odbija i to jest w sytuacji gdy doszło do zapłodnienia dwóch komórek i po prostu jeden zarodek, nie wiem jak to fachowo napisać, "nie przyjął"... Ale nie wiem czy wtedy spada aż tak dużo... Może dziewczyny coś o tym wiedzą...
Tak bardzo chciałabym pomóc 😐