Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem teraz w pracy i nie mam możliwości każdej z Was osobiście podziękować, ale chcę żebyście wiedziały że byłyscie i nadal jesteście dla mnie ogromnym wsparciem, za co Wam serdecznie dziękuję. 😘
Szczególnie chce podziękować Motylkowi, która 'wykrakała' mi ta ciążę, kiedy w 12 dpo miałam doła z powodu spadku tempki. 😘 Więc dziewczyny jeśli Motylek pisze, że tempka się odbije to tak będzie, więc uważajcie! 🙂
Mam nadzieję, że ten Kropek co się tworzy zostanie ze mną na 9 miesięcy. 🤞
Pszczółko bardzo mi przykro z powodu twojej straty. ☹️kic83, AsiaKK, Kitka_87, Ounai, motylek1909, dmg11, zakochanaaw, Lalia, Mlodamezatka, Inaa89 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Biedronka89 wrote:A ogolnie to kupiłam butelkę wina na wieczór a co mi tam wyszła biel w sylwestra ani grama alko nie wypiłam to dzisiaj się napije
Mi się dzisiaj zaczęło plamienie 4 dni przed terminem@. Nie wiem czy przez tą histeroskopię czy jakieś plamienie się przyplatalo. Brzuch mnie boli okresowo. -
Annia wrote:Dziękuję. 😘
Marti przykro mi że tempka spadła. nie widzę twojego wykresu, spadła o tyle że nie szans, żeby odbiła?
Spadła niby niewiele bo z 36.72 na 36.67. Dopóki nie przyszła @ tli się we mnie iskierka nadziei. Chetnie wolałabym tu swój wykres, ale nie potrafię 😒 -
Angie1985 wrote:A wypij sobie a co... Na zdrówko.
Mi się dzisiaj zaczęło plamienie 4 dni przed terminem@. Nie wiem czy przez tą histeroskopię czy jakieś plamienie się przyplatalo. Brzuch mnie boli okresowo.
Angie ja po histero mialam plamienia 2 dni a potem po tygodniu przed okresem też tak ze 3-4dni. i ten okres kończył się tez dluzszym plamieniem. także mam podobne obawy czy to przez zabieg czy odpukać znowu coś 😕💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
Dziękuję Wam bardzo za wsparcie.
A Wam zycze szczęśliwych i bezproblemowych ciąż.Musi Wam się szczęśliwie udać ✊✊✊✊
Mąż namawia mnie żebyśmy się nie podawali. Ginekog każe dalej brać Luttagen i we wtorek powtórzyć betę. Myślę, że mogę brać bo jak mam poronic to żaden lek nie pomoże. Wyplakalam się i teraz czekam na rozwój sytuacji. Nic więcej nie mogę zrobić.kic83, Kitka_87, Lalia, Inaa89, Nona lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Marti29 wrote:Spadła niby niewiele bo z 36.72 na 36.67. Dopóki nie przyszła @ tli się we mnie iskierka nadziei. Chetnie wolałabym tu swój wykres, ale nie potrafię 😒
Udostępnij go poprostu w opcjach to będziemy widziały co i jak i jak doradzićCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Biedronka89 wrote:Pomożecie?
Ja nie mogę otworzyć wykresu, możesz go udostępnić dla wszystkich (w opcjach).Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Angie ja po histero mialam plamienia 2 dni a potem po tygodniu przed okresem też tak ze 3-4dni. i ten okres kończył się tez dluzszym plamieniem. także mam podobne obawy czy to przez zabieg czy odpukać znowu coś 😕
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Dziewczyny jestem teraz w pracy i nie mam możliwości każdej z Was osobiście podziękować, ale chcę żebyście wiedziały że byłyscie i nadal jesteście dla mnie ogromnym wsparciem, za co Wam serdecznie dziękuję. 😘
Szczególnie chce podziękować Motylkowi, która 'wykrakała' mi ta ciążę, kiedy w 12 dpo miałam doła z powodu spadku tempki. 😘 Więc dziewczyny jeśli Motylek pisze, że tempka się odbije to tak będzie, więc uważajcie! 🙂
Mam nadzieję, że ten Kropek co się tworzy zostanie ze mną na 9 miesięcy. 🤞
Pszczółko bardzo mi przykro z powodu twojej straty. ☹️dmg11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPszczolka36l wrote:Dziękuję Wam bardzo za wsparcie.
A Wam zycze szczęśliwych i bezproblemowych ciąż.Musi Wam się szczęśliwie udać ✊✊✊✊
Mąż namawia mnie żebyśmy się nie podawali. Ginekog każe dalej brać Luttagen i we wtorek powtórzyć betę. Myślę, że mogę brać bo jak mam poronic to żaden lek nie pomoże. Wyplakalam się i teraz czekam na rozwój sytuacji. Nic więcej nie mogę zrobić. -
nick nieaktualnyMoim zdaniem miałaś owu 25.12, czyli jesteś 9dpo. A to zbyt wcześnie na test.
Radzę zaczekać z 4 dni i wtedy testować! Głową do góry. Ten ostatni spadek idealnie wygląda na implantacje, a teraz zaczyna odbijać do góry ❤️ -
nick nieaktualnyKitka_87 wrote:Mam taki katar, że chyba wysmarkam swoje wnętrzności zaraz 🙈🙈🙈
Tak czuję się dobrze, ale katar z nosa idzie jak woda z kranu.
Coś powoli mnie gmera na @ w lędźwiach...Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
Jej co to się u Ciebie dzieje😱
Jakiej długości masz cykle, robisz testy owu, skąd wiadomo że owulacja była,została wyznaczona na podstawie pomiaru temperatury?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualnyA powiem Wam, że odebrałam dziś ten mój opis CC sprzed 2 lat. I kamień spadł mi z serca. Nie ma ani Słowa o tym, że dolny odcinek macicy jest w złym stanie, nie ma inf, że nie jest zalecana kolejna ciąża. Uffff!!! Ale czad teraz z czystym sumieniem czekam do wizyty u gina, a później już na testowanko
Evelle28, zakochanaaw, kic83, dmg11, Nynka, Nona lubią tę wiadomość