Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa jeżeli sytuacja się bardzo nie zmieni czyli @ mnie nie zaleje albo temperatura nie poleci na łeb na szyję to zgodnie z zaleceniami naszej motylkowej dobrej wróżki spróbuje szczęście z testem w poniedziałek lub wtorek.
Jeżeli nic z tego to w przyszłym cyklu spróbuje z dongiemmotylek1909, Nynka, Kitka_87, Ignissa, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:Morwa - pokazuj swojego sikanca!
Wszystkie w ciąży będziecie, a jak mi się nie uda, to kto ze mną na luty pójdzie? Będzie mi smutno samej
Nie bój się w lutym to i ja na pewno będę dalej w grze, to dotrzymam Ci towarzystwa xD ale może lutowego cyklu się nie doczekasz -
nick nieaktualnyBiedronka89 wrote:Ja jeżeli sytuacja się bardzo nie zmieni czyli @ mnie nie zaleje albo temperatura nie poleci na łeb na szyję to zgodnie z zaleceniami naszej motylkowej dobrej wróżki spróbuje szczęście z testem w poniedziałek lub wtorek.
Jeżeli nic z tego to w przyszłym cyklu spróbuje z dongiemczekam na wtorkowy tescik
Biedronka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakie tu piękne wiadomości❤❤❤❤
Kitka gratuluje!!😙
Morwa zdrówka dla córeczki😙
Motylek proszę o pozytywną wróżbę i dla mnie!💪❤
A Ty testujesz chyba jakoś ze mną?🤔 weź no wywroz nam obu coś pięknego ---👶👶👶
Pszczółka, przykro mi bardzo. Nie ma słów które pociesza, ale wierze, że się w końcu uda😙
A co do województwa to ja mazowieckie, na razie nie widzialam tu nikogo z mazowieckiego?🤔
Biedronka ja trzymam kciuki żeby jednak @ nie przybyla💪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2020, 12:07
motylek1909, Pszczolka36l, dmg11, Kitka_87, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Twinsowa, dobrze Cię widzieć. Martwiłam się o Ciebie, z resztą chyba nie tylko ja. Może taka przerwa to nie jest zły pomysł. Słuchaj intuicji, jeśli tak właśnie Ci podpowiada to ona wie najlepiej.
Twinsowa lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnymotylek1909 wrote:U Ciebie jeszcze nic nie jest przesadzone, tak na moje oko
czekam na wtorkowy tescik
Jakbym mogła to bym za te twoje wpisy to bym Cię wyściskała . Cudowna jesteś 💖
Kochanie chyba zostaniesz bohaterką forummotylek1909, dmg11, Kitka_87, Annia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNynka wrote:Jakie tu piękne wiadomości❤❤❤❤
Kitka gratuluje!!😙
Morwa zdrówka dla córeczki😙
Motylek proszę o pozytywną wróżbę i dla mnie!💪❤
A Ty testujesz chyba jakoś ze mną?🤔 weź no wywroz nam obu coś pięknego ---👶👶👶
Pszczółka, przykro mi bardzo. Nie ma słów które pociesza, ale wierze, że się w końcu uda😙
A co do województwa to ja mazowieckie, na razie nie widzialam tu nikogo z mazowieckiego?🤔
Ja 17.01,chociaz waham się, czy nie zatestowac 15.01... To byłoby i tak 14dpo. No ale nie wiem jeszcze, boję się, że zobaczę bialasa a ja chcę 2 kreski 😂 to już wole poczekać chybaNynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedronka89 wrote:Jakbym mogła to bym za te twoje wpisy to bym Cię wyściskała . Cudowna jesteś 💖
Kochanie chyba zostaniesz bohaterką forumdmg11, Kitka_87, Annia lubią tę wiadomość
-
Nynka to tak jak nie widziałam nikogo z łódzkiego 🤔04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualnyTwinsowa wrote:Kitka gratulacje!
Pszczółka ściskam 🤗
Tyle tu jest stron wypisane, że nie wiem kiedy nadrobię.
Mnie to poronienie sponiewieralo niesamowicie. W porównaniu do tamtego sprzed dwóch lat. Wtedy to było jak obfity okres. A teraz wodospad. Do tego zawroty głowy. Masakra 😥
Starania chyba dostawie dopóki nie wrócę do siebie. 3 miesiące to chyba minimum.
Ściskam bardzo mocno 💋 -
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:Dzięki, nie wiedziałam
myślałam, że to jakieś bardziej inwazyjne
Kitka_87, motylek1909 lubią tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
dmg11 wrote:Obudziłam się, produkowałam dziecko, rozkroilam ananasa na śniadanie i usiadłam do forum i mam ochotę skakać! 😍😍😍😍
Piękne kreski! Aż mnie ciarki przechodzą, jak takie widzę! 👶👶👶👶
Tak się cieszę! Gratuluję strasznie! Mam nadzieję, że to ten dong, bo też go brałam dzięki Tobie! 🙈
Motylek nasz cudowny prorok tutaj! ❤️
Dzieje się! Dziennie dochodzi parę stron i to prawie samych dobrych nowin ❤️❤️
Ty to masz power dziewczyno! Ile tych ♥️ skąd w Was tyle siły??? 😁Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ignissa wrote:Motylku, nie martw się lutym, ja na 100% z tobą pójdę
motylek1909, Ignissa lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualny