Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa jeżeli sytuacja się bardzo nie zmieni czyli @ mnie nie zaleje albo temperatura nie poleci na łeb na szyję to zgodnie z zaleceniami naszej motylkowej dobrej wróżki spróbuje szczęście z testem w poniedziałek lub wtorek.
Jeżeli nic z tego to w przyszłym cyklu spróbuje z dongiemmotylek1909, Nynka, Kitka_87, Ignissa, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:Morwa - pokazuj swojego sikanca!
Wszystkie w ciąży będziecie, a jak mi się nie uda, to kto ze mną na luty pójdzie? Będzie mi smutno samej
Nie bój się w lutym to i ja na pewno będę dalej w grze, to dotrzymam Ci towarzystwa xD ale może lutowego cyklu się nie doczekasz -
nick nieaktualnyBiedronka89 wrote:Ja jeżeli sytuacja się bardzo nie zmieni czyli @ mnie nie zaleje albo temperatura nie poleci na łeb na szyję to zgodnie z zaleceniami naszej motylkowej dobrej wróżki spróbuje szczęście z testem w poniedziałek lub wtorek.
Jeżeli nic z tego to w przyszłym cyklu spróbuje z dongiemBiedronka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakie tu piękne wiadomości❤❤❤❤
Kitka gratuluje!!😙
Morwa zdrówka dla córeczki😙
Motylek proszę o pozytywną wróżbę i dla mnie!💪❤
A Ty testujesz chyba jakoś ze mną?🤔 weź no wywroz nam obu coś pięknego ---👶👶👶
Pszczółka, przykro mi bardzo. Nie ma słów które pociesza, ale wierze, że się w końcu uda😙
A co do województwa to ja mazowieckie, na razie nie widzialam tu nikogo z mazowieckiego?🤔
Biedronka ja trzymam kciuki żeby jednak @ nie przybyla💪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2020, 12:07
motylek1909, Pszczolka36l, dmg11, Kitka_87, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymotylek1909 wrote:U Ciebie jeszcze nic nie jest przesadzone, tak na moje oko czekam na wtorkowy tescik
Jakbym mogła to bym za te twoje wpisy to bym Cię wyściskała . Cudowna jesteś 💖
Kochanie chyba zostaniesz bohaterką forummotylek1909, dmg11, Kitka_87, Annia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNynka wrote:Jakie tu piękne wiadomości❤❤❤❤
Kitka gratuluje!!😙
Morwa zdrówka dla córeczki😙
Motylek proszę o pozytywną wróżbę i dla mnie!💪❤
A Ty testujesz chyba jakoś ze mną?🤔 weź no wywroz nam obu coś pięknego ---👶👶👶
Pszczółka, przykro mi bardzo. Nie ma słów które pociesza, ale wierze, że się w końcu uda😙
A co do województwa to ja mazowieckie, na razie nie widzialam tu nikogo z mazowieckiego?🤔
Ja 17.01,chociaz waham się, czy nie zatestowac 15.01... To byłoby i tak 14dpo. No ale nie wiem jeszcze, boję się, że zobaczę bialasa a ja chcę 2 kreski 😂 to już wole poczekać chybaNynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedronka89 wrote:Jakbym mogła to bym za te twoje wpisy to bym Cię wyściskała . Cudowna jesteś 💖
Kochanie chyba zostaniesz bohaterką forumdmg11, Kitka_87, Annia lubią tę wiadomość
-
Nynka to tak jak nie widziałam nikogo z łódzkiego 🤔04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualnyTwinsowa wrote:Kitka gratulacje!
Pszczółka ściskam 🤗
Tyle tu jest stron wypisane, że nie wiem kiedy nadrobię.
Mnie to poronienie sponiewieralo niesamowicie. W porównaniu do tamtego sprzed dwóch lat. Wtedy to było jak obfity okres. A teraz wodospad. Do tego zawroty głowy. Masakra 😥
Starania chyba dostawie dopóki nie wrócę do siebie. 3 miesiące to chyba minimum.
Ściskam bardzo mocno 💋 -
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:Dzięki, nie wiedziałam myślałam, że to jakieś bardziej inwazyjne
Kitka_87, motylek1909 lubią tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
dmg11 wrote:Obudziłam się, produkowałam dziecko, rozkroilam ananasa na śniadanie i usiadłam do forum i mam ochotę skakać! 😍😍😍😍
Piękne kreski! Aż mnie ciarki przechodzą, jak takie widzę! 👶👶👶👶
Tak się cieszę! Gratuluję strasznie! Mam nadzieję, że to ten dong, bo też go brałam dzięki Tobie! 🙈
Motylek nasz cudowny prorok tutaj! ❤️
Dzieje się! Dziennie dochodzi parę stron i to prawie samych dobrych nowin ❤️❤️
Ty to masz power dziewczyno! Ile tych ♥️ skąd w Was tyle siły??? 😁Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ignissa wrote:Motylku, nie martw się lutym, ja na 100% z tobą pójdę
motylek1909, Ignissa lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualny