Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Suchość pochwy, białe wiórki w pochwie
Odpowiedz

Suchość pochwy, białe wiórki w pochwie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • rudaa95 Koleżanka

Wysłany: 27 października 2023, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2023, 19:15

Ja 👸🏼26.12.1995
    On🤵12.05.1995
    👰‍♀️🤵 10.07.2018
    👩29.09.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2023, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    A jakieś dolegliwość masz może? Swędzenie, pieczenie?

• rudaa95 Koleżanka

Wysłany: 28 października 2023, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2023, 19:15

Ja 👸🏼26.12.1995
    On🤵12.05.1995
    👰‍♀️🤵 10.07.2018
    👩29.09.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2023, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rudaa95 wrote:
    Hej. Właśnie ani mnie nic nie piecze, ani nie swędzi , bo w takim wypadku podejrzewałabym grzybicę albo infekcje intymna
    To może przez nadmierną suchość złuszcza Ci się nabłonek pochwy? Skonsultuj z lekarzem.
    Są takie fajne globulki Hexagyn z kwasem hialuronowym, które regenerują i nawilżające śluzówkę, ewentualnie żel z tej firmy, który działa podobnie

• rudaa95 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2023, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2023, 19:16

Selina lubi tę wiadomość

Ja 👸🏼26.12.1995
    On🤵12.05.1995
    👰‍♀️🤵 10.07.2018
    👩29.09.2018
  • bernaddet Nowa

Wysłany: 12 marca, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dodatkowo swędzenie to pewnie grzybica

• dkdk Koleżanka

Wysłany: 8 maja, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z żeli intymnych polecam dwa:

belover
    libi gel ( jest to najlepszy żel stymulujący jakiego używałam do tej pory)

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie sama nie jestem przekonan do tych żeli. W sensie mieliśmy kilka. Fajny był rozgrzewający unimil, potem sprawiliśmy sobie durex intense duży zawód niestety. Nie był tani ale nie dawał wcale jakichś och ach wrażeń....

• dkdk Koleżanka

Wysłany: 8 maja, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libigel jest inny. Również jest to zel mający poprawiać wrazenia podczas stosunku ale moim zdaniem jest o wiele lepszy od durexa o. Po pierwsze wystarcza na o wiele dłużej. Po drugie daje zupełnie inne odczucia. Polepsza to co czujesz oraz poprawia wrażliwość .No nie wiem czy jest sens tutaj dalej opisywać ;) Musiałabys sama zobaczyć i sprawdzić na własnej skórze Ci to odpowiada :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ