X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Suplementy wspomagające
Odpowiedz

Suplementy wspomagające

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KiKo Debiutantka

Wysłany: 16 marca 2021, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakie polecacie suplementy. Staram się o 3 dziecko. Na USG jajniki drobno torbielowate. Schudłam przez ostatni rok 25kg. Okres w miarę regularny , a przed zrzuceniem wagi nawet pół roku go nie było. W tym cyklu była owulacja w 25dc, ale się nie udało dzisiaj dostałam okres, cykl 37dni. Chciałabym zacząć brać inofem, może pomoże 🙃 poradzicie coś proszę 🙂

• 3 ciążą Autorytet

Wysłany: 17 marca 2021, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ja też się staram o 3 dziecko.
    Ja biorę witaminy dla kobiet w ciąży wcześniej brałam inofem i koenzym q10 brałam też leki na stymulację jajeczkowania przez 6 miesięcy ale nic to nie dalo ognie staramy się już ponad 2 lata.
    Więc przestałam wierzyć w te cudowne wspomagacze.

Córka 2015r. Córka 2018r. Styczeń 2022r. Ciąża pozamaciczna (usunięcie jajowodu) Wrzesień 2022r. poronienie
    age.png
  • Alicjaa18 Koleżanka

Wysłany: 17 marca 2021, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Starmy się o pierwsze dziecko. Od trzech miesiącu brałam kwas foliowy folik. Skończył się i biorę teraz pregna start. Czy to wystarczy czy powinnam coś dodać?

Od trzech miesiącu nie zabezpieczamy się. W poprzednim miesiącu robiłam testy owulacyjne. Zawsze byłam zdrowa. Nie robiłam specjalisctycznych badań. Cytologie w porządku wyniki krwi i moczu tez ok. Mam nadzieję że nie długo pojawią się dwie kreski.

• KiKo Debiutantka

Wysłany: 18 marca 2021, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny życzę Wam powodzenia, my się staramy od stycznia ale ja mialam problemy z okresem i owulacja. Staramy się o 3 dziecko. Dwójka się udała bez problemu 😉 teraz miałam owulację, ale się nie udało. Od wczoraj biorę inofem 2 saszetki.

• KiKo Debiutantka

Wysłany: 18 marca 2021, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 ciążą wrote:
    Cześć ja też się staram o 3 dziecko.
    Ja biorę witaminy dla kobiet w ciąży wcześniej brałam inofem i koenzym q10 brałam też leki na stymulację jajeczkowania przez 6 miesięcy ale nic to nie dalo ognie staramy się już ponad 2 lata.
    Więc przestałam wierzyć w te cudowne wspomagacze.
    A powiedz mi co brałaś na stymulację ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ