Suplementy wspomagające
-
Dziewczyny jakie polecacie suplementy. Staram się o 3 dziecko. Na USG jajniki drobno torbielowate. Schudłam przez ostatni rok 25kg. Okres w miarę regularny , a przed zrzuceniem wagi nawet pół roku go nie było. W tym cyklu była owulacja w 25dc, ale się nie udało dzisiaj dostałam okres, cykl 37dni. Chciałabym zacząć brać inofem, może pomoże 🙃 poradzicie coś proszę 🙂
-
Cześć ja też się staram o 3 dziecko.
Ja biorę witaminy dla kobiet w ciąży wcześniej brałam inofem i koenzym q10 brałam też leki na stymulację jajeczkowania przez 6 miesięcy ale nic to nie dalo ognie staramy się już ponad 2 lata.
Więc przestałam wierzyć w te cudowne wspomagacze. -
Cześć,
Starmy się o pierwsze dziecko. Od trzech miesiącu brałam kwas foliowy folik. Skończył się i biorę teraz pregna start. Czy to wystarczy czy powinnam coś dodać?
Od trzech miesiącu nie zabezpieczamy się. W poprzednim miesiącu robiłam testy owulacyjne. Zawsze byłam zdrowa. Nie robiłam specjalisctycznych badań. Cytologie w porządku wyniki krwi i moczu tez ok. Mam nadzieję że nie długo pojawią się dwie kreski. -
3 ciążą wrote:Cześć ja też się staram o 3 dziecko.
Ja biorę witaminy dla kobiet w ciąży wcześniej brałam inofem i koenzym q10 brałam też leki na stymulację jajeczkowania przez 6 miesięcy ale nic to nie dalo ognie staramy się już ponad 2 lata.
Więc przestałam wierzyć w te cudowne wspomagacze. -