X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Surogatka/ agencja surogatek/macierzyństwo zastepcze
Odpowiedz

Surogatka/ agencja surogatek/macierzyństwo zastepcze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina1991 Nowa

Wysłany: 13 marca, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej szukam osob, ktore korzystały z tej opcji.

• MartaP29 Znajoma

Wysłany: 13 marca, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co chciałabyś wiedzieć w tej kwestii?

• Karolina1991 Nowa

Wysłany: 14 marca, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaP29 wrote:
    A co chciałabyś wiedzieć w tej kwestii?

• Karolina1991 Nowa

Wysłany: 14 marca, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina1991 wrote:
    Wszystko w sensie jakie agencje i przedewszystkim ile to kosztuje i ogolnie jak też urzędowo to wygląda. Mam trojke wlasnych dzieci ale ciaże zaostrzyly mi moje choroby i zrujnowały zdrowie a ja marze o jeszcze jednym dziecku i bardzo chcialabym corkę.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ