Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kluseczka nie smutaj, może owulacja była później niż podejrzewasz, nie dołuj się
-
Mnie dzisiaj zakuł prawy jajnik, a wcześniej kuł lewy, już nie wiem o co chodzi
-
10 dc
-
Dziewczyny mam do Was takie pytanie, czy któraś z Was albo Waszych znajomych spotkała się z sytuacją kiedy jajnik chowa się za macicą? Mi lekarka powiedziała, że po cc tak się zdarza i że nic z tym nie trzeba robić ale teraz czytam że to może być problem przy staraniach...Letrox 37,5
AITD, IBS
2019 czy 2020? -
pasQda_3 wrote:Dziewczyny mam do Was takie pytanie, czy któraś z Was albo Waszych znajomych spotkała się z sytuacją kiedy jajnik chowa się za macicą? Mi lekarka powiedziała, że po cc tak się zdarza i że nic z tym nie trzeba robić ale teraz czytam że to może być problem przy staraniach...
-
Olaa..32 wrote:10 dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 18:50
Olaa..32 lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
pasQda_3 wrote:Dziewczyny mam do Was takie pytanie, czy któraś z Was albo Waszych znajomych spotkała się z sytuacją kiedy jajnik chowa się za macicą? Mi lekarka powiedziała, że po cc tak się zdarza i że nic z tym nie trzeba robić ale teraz czytam że to może być problem przy staraniach...
pierwsze słyszę więc niestety nie pomogęW oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
Nera86 wrote:a jakiej dł masz cykle ? ja generalnie przed owulacją mam kłucia naprzemienne (dopiero w okołoowulacyjnej czuje z jednej strony)
-
Olaa..32 wrote:No ja mam różnie, zazwyczaj 28-32 dni, ten przed ostatni trwał 28 dni, a ten ostatni 27 dni, ten to nie wiem ile będzie trwał, ale liczę na 27-28 dniW oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
Nera86 wrote:nie znasz długości swojej fazy lutealnej ?
-
Masia super wiadomość, zostawisz tabletki, dostaniesz @ i kolejny cykl;)
Pasquda nie ma co się dołować , trzeba robić swoje tak jak mówisz, to co nas uszczęśliwia, a wtedy napewno się uda. Nie ma co za dużo myśleć, chodź sama to robię;p
Ola 10 dc już, ten czas szybko leci, tylko najwolniej pod koniec ;p ja to nie rozróżniam tych boli, nigdy nie miałam ich jakoś bardzo, tak samo sluzu podczas owulacji... Więc nigdy nie wiem kiedy tak naprawdę mam płodne, tylko mniej więcej sobie liczę;p w tym mscu mierze temp więc może to coś da.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 19:08
pasQda_3 lubi tę wiadomość
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Olaa..32 wrote:No niestety nieW oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
Bąbel ja mam to samo, też nie odczuwam nie wiadomo jakich tam bóli, śluzu płodnego jako tako też nie zauważyłam, najlepszy dowód na to, że owulacja była to ciąża
-
Nera86 wrote:a szkoda bo byś wiedziała kiedy masz dostać okres . Moja fl 13dni wynosi . Faze lutealną liczymy od pierwszej wyższej temperatury. Cykle mogą być różnej długości ale faza lutealna jest stała
-
Nera86 wrote:najmocniej przepraszam.Jesteś dopiero 10dc a ja przeczytałam 10dpo wybacz
Nera86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny