Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wątek dla tych z nas, które swoje starania zaczynają w 2019 roku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 20:58
Phiczek, Lulaby, Martha92, Camillee91, Nera1986, ewaaemi, Aoli, Ulcia2107, Monika321, Zosia12345 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa razie robiłam samo TSH i mam 2,09, ale robiłam to miesiąc temu, teraz też miałam usg tarczycy i wszystko ok. Chcę w przyszłym tygodniu powtórzyć TSH i zrobić FT3 i FT4.
Ale ja ogólnie nie mam i nie miałam problemów z tarczycąKitka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia, 2,98 to wcale nie jest zły wynik, ale starając się to najlpiej jest chyba do około 2,5.
Ja wcześniej miałam trochę niskie TSH, ale wciąż w granicy normy, zaczęłam brać witaminki typu D, B12, i Omega 3 i doraźnie wzięłam jod + jedzenie gruszek i teraz od kilku miesięcy idealne.
A tak w ogóle dziewczyny, o którego dzidziusia się staracie ? Ja o pierwszegoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 20:23
-
Ja miałam pół toku temu 2,90 to tez jest trochę za wysoko, podobno trzeba mieć 1,5-2 owulacja była wczoraj wiec dopuściłam męża do końca pierwszy raz, zobaczymy co z tego będzie. Jesteśmy 5 miesięcy po ślubie i stwierdziłam ze może już zaczniemy, nie wiadomo ile się nam zajdzie
arjot lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo świeżo po ślubie, ja jestem 10 miesięcy
Z tym, że my próbowaliśmy kilka cykli, ale się nie udało, następnie ja miałam zabieg i teraz czekam, aż macica się zagoi i od kwietnia ruszamy już regularnie
Ja po Nowym Roku ruszam do dentysty na przegląd, a mój mąż robi swoje badania, wizytę mam ustaloną na tydzień po świętach Wielkanocnych i wtedy ma zapaść decyzja czy zielone światło, ale wszystko wskazuje na to, że tak. -
Ruda a jaki zabieg miałaś? Ja mam malutką nadrzerke ale gin powiedział, że nie trzeba nic z tym robić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myślę, że to odpowiednia pora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 21:27
Monika321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny