Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena 92, powodzenia
przy pierwszym, mój mąż wychodził z takiego założenia i potem był już taki czas, że w ogóle nie miałam ochoty
Ania9111, ja brałam folik i zamierzam teraz też ten sam brać. pamiętajcie też żeby Wasi mężczyźni też go łykaliKirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Ania9111, ja brałam folik i zamierzam teraz też ten sam brać. pamiętajcie też żeby Wasi mężczyźni też go łykali [/QUOTE]
o proszę nie wiedziałam dzięki za info
bierzecie coś jeszcze?
mi ginekolog poleciła jeszcze Vigantoletten (wit. D 2000j.m)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 21:36
-
nick nieaktualny
-
suplementacja czegokolwiek tylko po uprzednim sprawdzeniu poziomu z krwi - zawsze tak robię, tak będzie i tym razem natomiast już w ciąży brałam pregne plus i jeśli gin nie zaleci mi inaczej to to samo będę łykaćKirunia - jesteś już z nami Maleńka
-
Zaczęłam też łykać olej z wiesiołka, aż 6 kapsułek dziennie, jak szaleć to szaleć. Wcześniej nawet nie obserwowałam śluzu ale po cb płodnego nie zauważyłam wcale więc postanowiłam mu pomóc, jak narazie, do owulacji jeszcze ho ho a efekty są zdumiewające więc polecam
-
RudaMaruda25, no w końcu od nich jedna komórka też będzie, więc dobrze by było żeby była dobrej jakości brawo za fajki
niech łykają kwas foliowy, zdrowo się odżywiają (fastfoody sobie odpuście póki co ), i z czym walczę z moim - niech nie noszą komórek w kieszeniach spodni! nie powinni też kłaść laptopów na kolana - przegrzewanie plemników nie wskazaneKirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dołączam! co prawda 6cs ale nadal nie ma fasolki, jestem dobrej mysli
TSH mam 3.2, konsultowałam, niestety ginekolog stwierdzil ze nie ma sensu bawić się w hormony i przypisał jod (zaczynalam od tsh 2.9, po 4miesiacach jodu 3.2
). Cykle 27-39
A kiedyś były idealne...
No ale nic, może skonsultuje się jeszcze z jednym gin, zobacze, bo strasznie nie lubie wizyt... stresu co nie miara
Pozdrawiam Rocznik 95Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 04:19
-
staraczka karolina wrote:Dołączam! co prawda 6cs ale nadal nie ma fasolki, jestem dobrej mysli
TSH mam 3.2, konsultowałam, niestety ginekolog stwierdzil ze nie ma sensu bawić się w hormony i przypisał jod (zaczynalam od tsh 2.9, po 4miesiacach jodu 3.2
). Cykle 27-39
A kiedyś były idealne...
No ale nic, może skonsultuje się jeszcze z jednym gin, zobacze, bo strasznie nie lubie wizyt... stresu co nie miara
Pozdrawiam Rocznik 95
Rocznik 96 pozdrawia rocznik 95staraczka karolina lubi tę wiadomość
Malinowykapelusz