Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena 92, powodzenia
przy pierwszym, mój mąż wychodził z takiego założenia i potem był już taki czas, że w ogóle nie miałam ochoty
Ania9111, ja brałam folik i zamierzam teraz też ten sam brać. pamiętajcie też żeby Wasi mężczyźni też go łykaliKirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Ania9111, ja brałam folik i zamierzam teraz też ten sam brać. pamiętajcie też żeby Wasi mężczyźni też go łykali
[/QUOTE]
o proszę nie wiedziałamdzięki za info
bierzecie coś jeszcze?
mi ginekolog poleciła jeszcze Vigantoletten (wit. D 2000j.m)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 21:36
-
nick nieaktualny
-
suplementacja czegokolwiek tylko po uprzednim sprawdzeniu poziomu z krwi - zawsze tak robię, tak będzie i tym razem
natomiast już w ciąży brałam pregne plus i jeśli gin nie zaleci mi inaczej to to samo będę łykać
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Zaczęłam też łykać olej z wiesiołka, aż 6 kapsułek dziennie, jak szaleć to szaleć. Wcześniej nawet nie obserwowałam śluzu ale po cb płodnego nie zauważyłam wcale więc postanowiłam mu pomóc, jak narazie, do owulacji jeszcze ho ho a efekty są zdumiewające więc polecam
-
RudaMaruda25, no w końcu od nich jedna komórka też będzie, więc dobrze by było żeby była dobrej jakości
brawo za fajki
niech łykają kwas foliowy, zdrowo się odżywiają (fastfoody sobie odpuście póki co), i z czym walczę z moim - niech nie noszą komórek w kieszeniach spodni! nie powinni też kłaść laptopów na kolana - przegrzewanie plemników nie wskazane
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dołączam!
co prawda 6cs ale nadal nie ma fasolki, jestem dobrej mysli
TSH mam 3.2, konsultowałam, niestety ginekolog stwierdzil ze nie ma sensu bawić się w hormony i przypisał jod (zaczynalam od tsh 2.9, po 4miesiacach jodu 3.2
). Cykle 27-39
A kiedyś były idealne...
No ale nic, może skonsultuje się jeszcze z jednym gin, zobacze, bo strasznie nie lubie wizyt... stresu co nie miara
PozdrawiamRocznik 95
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 04:19
-
staraczka karolina wrote:Dołączam!
co prawda 6cs ale nadal nie ma fasolki, jestem dobrej mysli
TSH mam 3.2, konsultowałam, niestety ginekolog stwierdzil ze nie ma sensu bawić się w hormony i przypisał jod (zaczynalam od tsh 2.9, po 4miesiacach jodu 3.2
). Cykle 27-39
A kiedyś były idealne...
No ale nic, może skonsultuje się jeszcze z jednym gin, zobacze, bo strasznie nie lubie wizyt... stresu co nie miara
PozdrawiamRocznik 95
Rocznik 96 pozdrawia rocznik 95staraczka karolina lubi tę wiadomość
Malinowykapelusz