Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza1990 wrote:Adaska wiesz ja na przykład zaczęłam płakać w pracy bo coś poszło po nie mojej myśli aż byłam w szoku że tak zareagowałam A później okazało się że byłam wtedy już w ciąży 😉
wiesz co mnie zastanawia? lekarz mi powiedział ze nawet jak hormony są kiepskawe a jest owulacja to ciąża jest do ogarnięcia, gorzej jak jest odwrotnie 🤷♀️💙🧸&🧸💙 -
listek🍃 wrote:a mój pęcherzyk urósł i będę robić zastrzyk z Pregnylu... ale się ucieszyłam! po przepłakanym zeszłym weekendzie jest dobrze 🤪
dostałam tez luteinę, ale cholera zapomniałam jak mam brać 🤣
Mysza przypomnisz mi kiedy lekarz po Pregnylu kazał serduszkowac?
Moja znajoma dostała w południe zastrzyk i miała takie zalecenie: jedno serducho tego samego wieczoru,następny dzień nie wychodzić z łóżka i na trzeci z rana powtórzyć (Zaskoczyła w tym cyklu )listek🍃 lubi tę wiadomość
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
Boję się bardzo jak ten miesiąc mi się skończy. Mój tata wygląda jak mój Dziadziuś . Przestał jeść. Dziś od rzeczy gadał jakby film mu się na pół dnia urwał a siedząc w toalecie rozmawiał sam ze sobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 22:01
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
3360g , 50cm ❤ -
katarynka9595 wrote:Cześć dziewczyny. Byłam dzisiaj w lesie na grzybach i złapałam kleszcza. Od razu jak zobaczyłam to go wyjęłam ale nie wiem jak długo go miałam i już panikuje...
Jakieś badanie krwi chyba robią czy ok z tego co kojarzę ale nie dam sobie ręki uciąć . Może idź Katarynka do lekarza i powiedz?86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
3360g , 50cm ❤ -
Nera wrote:Boję się bardzo jak ten miesiąc mi się skończy. Mój tata wygląda jak mój Dziadziuś . Przestał jeść. Dziś od rzeczy gadał jakby film mu się na pół dnia urwał a siedząc w toalecie rozmawiał sam ze sobą
Nera, dużo ostatnio przeszedł. Może potrzebuje rozmowy? Jakiejś pomocy?💙🧸&🧸💙 -
Anetka32 wrote:Kurde listek bez obrazy ale te androvity i tym podobne to zwykle badziewie
Himalya Speman Nera 3 razy dziennie przez pierwszy miesiąc potem schodzisz do jednej
no takie dawki witamin ze wow, inne posiadaja sladowe ilosci wiec jak placebo brane
ja jak kupuje cos to staram sie kupowac pojedyncze witaminy bo one sa w wiekszych dawkach a nie lykac zestaw bo wlasnie wtedy trzeba lykac kilka razy dziennie -
Nera wrote:Boję się bardzo jak ten miesiąc mi się skończy. Mój tata wygląda jak mój Dziadziuś . Przestał jeść. Dziś od rzeczy gadał jakby film mu się na pół dnia urwał a siedząc w toalecie rozmawiał sam ze sobą
-
listek🍃 wrote:wiesz co mnie zastanawia? lekarz mi powiedział ze nawet jak hormony są kiepskawe a jest owulacja to ciąża jest do ogarnięcia, gorzej jak jest odwrotnie 🤷♀️
-
listek🍃 wrote:Nera, dużo ostatnio przeszedł. Może potrzebuje rozmowy? Jakiejś pomocy?
On wygląda jak śmierć
Moja siostra ma grubsze nogi. Oczy ma zapadniete ,poliki zapadniete i w dodatku wydaje mi się pomarańczowy. Do tego brzuch wielki a reszta schudła. Caly czas lezy .Coś jest nie tak. Dodam ,że 2,5 roku temu podsluchalam taty rozmowy z kumplem-powiedział mu że ma raka szpiku kostnego i lekarze dają ok 3 lata życia . Bierze silne leki, w tajemnicy po lekarzach biegał...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 23:49
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
3360g , 50cm ❤ -
Cześć kobietki
U mnie spadek tempki tak jak Nercia wczoraj pisała więc jutro będzie skok hah
Nera a to tatuś nic wam nie powiedział? Kurczę toż to idzie się poznać po kimś że inaczej się zachowuje po lekach na raczysko. Wiem z własnego doświadczenia że stanu nie da się ukryć. Ty weź go za rękę jak małego dzieciaczka i powiedz co myślisz i jakie są twoje zdania. On musi w końcu się otworzyć. Może po śmierci dziadzi się tak załamał że na zdrowiu totalnie się odbiło -
nick nieaktualnybabydust1 wrote:ten drugi ma ten super sklad
no takie dawki witamin ze wow, inne posiadaja sladowe ilosci wiec jak placebo brane
ja jak kupuje cos to staram sie kupowac pojedyncze witaminy bo one sa w wiekszych dawkach a nie lykac zestaw bo wlasnie wtedy trzeba lykac kilka razy dziennie
Jeśli Twój mąż np prowadzi mniej aktywny tryb życia to może brać porcję na dwa dni. Tabletki na porcje są zapakowane w woreczku
Mój prowadzi bardzo aktywny tryb życia, biega ćwiczy pracuje po kilkanaście godzin więc to mu potrzebne
Jeśli trzeba Ci będzie- powiedz podam namiary skąd zamówić. Jest tego dużo jednak ja zazwyczaj zamawiam u jednego
Nera masakra z tym co piszesz , nie brzmi to dobrze nawet niewiem co powiedzieć bo bez sensu pisać będzie dobrze jak sama widzisz co się dzieje... jedynie co mogę napisać- spedz z tatą jak najwięcej możliwie czasu. Po człowieku widać kiedy choruje A Ty zapewne kogo jak kogo ale tatę znasz najbardziej 😣😘. Życzę Ci kochana dużo sił i strasznie współczuję sytuacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2019, 05:37
-
Anetka skąd zamawiasz te suple dla małża?
-
nick nieaktualnyKlasia wrote:Anetka skąd zamawiasz te suple dla małża?
Tylko te witaminy nie mają nic wspólnego z płodnościa ( albo może i mają tylko że ja ich tak nie kojarzę) generalnie te to kompletny zestaw witamin minerałów i aminokwasów. Jeszcze raz napisze mój jest bardzo aktywny więc przyjmuje jedna saszetke dziennie ( około 5- 6 tabletek) natomiast myślę że dla tych normalnie aktywnych taka saszetka wystarczy na 2 dni:-)
Te drugie czyli speman himalaya czasem kupowałam w aptece czasem też w Internecie ważne aby na opakowaniu był hologram . Jeśli w Internecie to tylko te z Indii . Czas oczekiwania nieco dłuższy ale na nasienie polecam !! -
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Te drugie czyli speman himalaya czasem kupowałam w aptece czasem też w Internecie ważne aby na opakowaniu był hologram . Jeśli w Internecie to tylko te z Indii . Czas oczekiwania nieco dłuższy ale na nasienie polecam !!
-
adaska wrote:Hejka
Czy wzrost temperatury poprzedza spadek?
Bo wczoraj miałam 37.00 a dzisiaj 37.05🙄 -
Anetka32 wrote:Link do speman
https://www.indyjskie-recepty.com/ziola-na-seks/1174-himalaya-herbals-speman-tabletki.html
I tam ładnie pisze że polecają dużo lepsze ZAMIENNIKI - nie kupować