Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
My wczoraj kupilismy choinke i malz musi czas znalezc zeby ja ubrac... ale ciagle cos..wcxoraj pojechal odebrac moja odznake honorowego krwiodawcy dzisiaj wywiadowka. Jutro auto do warsztatu daje zeby zrobic przehlad przed wyjazdem . W czwartek musi jechac do moich rodzicow bo zachcialo mi sie przemeblowania i stol musi inny przywiezc wiec pewnie dopiero w piatek lub sobote wyjdzie...
Megso n i bardzo dobrze ze malz taki szczesliwy k optymistyczny!! Tak trzymać
Ja mam dzisiaj wizytę....megson91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybabydust1 wrote:My wczoraj kupilismy choinke i malz musi czas znalezc zeby ja ubrac... ale ciagle cos..wcxoraj pojechal odebrac moja odznake honorowego krwiodawcy dzisiaj wywiadowka. Jutro auto do warsztatu daje zeby zrobic przehlad przed wyjazdem . W czwartek musi jechac do moich rodzicow bo zachcialo mi sie przemeblowania i stol musi inny przywiezc wiec pewnie dopiero w piatek lub sobote wyjdzie...
Ja mam dzisiaj wizytę....
Ja w tym roku bez choinki, kupiłam taka lampke z mrugajacymi światłami, przystroilam ja powiesilam bombki i mam choinkę 😁😁😁
To Tylko w tym roku w następnym będziemy w 3 to choinka już musi być ❤
Baby na którą wizyta ? 😁😁, dzidzia napewno już urosła:-)
Masz jakieś objawy ? 😊😊😊😊
-
Ola👄 wrote:Czyli tantum verde i te inne cukiereczki odpadają?
Letnia woda tak?Ile soli?Nigdy tego nie stosowalam wiec nie ogarniam 🤷♀️
w 1/3 szklanki letniej wody rozpuszczasz płaska łyżeczkę soli i płuczesz tym gardło, paskudne jak cholera... ale działa
są jeszcze w aptece tabletki na gardło dla kobiet w ciąży ale nie pamietam nazwy. Z innymi specyfikami trzeba uważać 🤷♀️💙🧸&🧸💙 -
Ola👄, listek🍃, Mysza1990, OlaaM, Klasia, Mlodamezatka, Nera, ŁAsica lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
babydust1 wrote:My wczoraj kupilismy choinke i malz musi czas znalezc zeby ja ubrac... ale ciagle cos..wcxoraj pojechal odebrac moja odznake honorowego krwiodawcy dzisiaj wywiadowka. Jutro auto do warsztatu daje zeby zrobic przehlad przed wyjazdem . W czwartek musi jechac do moich rodzicow bo zachcialo mi sie przemeblowania i stol musi inny przywiezc wiec pewnie dopiero w piatek lub sobote wyjdzie...
Ja mam dzisiaj wizytę....
Baby o której masz wizytę? 💜💜💜
Trzymam mocno kciuki 🤞🏻😘06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Anetka32 wrote:Hej
Megson bardzo dużo mówiła...
Na początku tak w 9 tygodniu ze mieśniak znieksztalca pecherzyk, że jest z jednej strony zapadniety pytałam czy mam się martwić " no ja się martwię " taka odpowiedź usłyszałam . Pojechałam do innego lekarza ten sprawdził zbadał i mówił że wszystko jest ok , że miesniaki są zagrożeniem ale on na chwilę obecną nie widzi żeby przeszkadzały. Mało tego powiedział że mieśniak wcisnal się w szyjke i działa jak korek dla Dziecka ( na coś się przydał) . Następna kulminacyjna wizyta gdzie się nie zastanawila co powiedziała nastąpiła w 18 -19 tygodniu. Usłyszałam że mam się jeszcze nie cieszyć i wyprawki absolutnie nie kupować. Wyszłam zdruzgotana. Oczywiście dzień późnej byłam u innego lekarza którzy po dokładnym badaniu powiedział ze na chwilę obecną ryzyka nie ma , jedyne moje ryzyko na przyszłość to przedwczesny poród. Megson ja po pozytywnym teście następnego dnia rano też dostałam różę ❤❤❤❤ super !
Aniu dziękuję 😘😘, faktycznie myślałam o jeszcze jednym dziecku, generalnie mąż chyba też- bo zbliża się długie wolne ( u niego w pracy ) i przedwczoraj mi mówi że jak już dziecko było by na świecie że gdyby to już był termin to szybko byśmy zrobili drugie ze on tak czuje 😊😊😊
Anetka, ale masakra z tą ginekolożką 😱
Ile Ty musiałaś się nerwów najeść przez jej gadanie, szok!! 😱😱😱
Anetka, po cichutku dziękuje za ciążowe wiruski wysłane w Ovarinie 🍀🍀🍀
Mam nadzieję, że okaże się, że ten Ovarin puścimy niedługo w dalszy obieg z ciążowym wiruskami 🍀🍀🍀🍀06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Ania 89 wrote:Baby o której wizyta? Trzymam kciuki za dzidziolka. Megson macie czasami małe kociaki?
Kochana, kotki mamy z hodowli rodowodowej i kocur jak j kotka są wysterylizowani 😜
Wrzucam linka do hodowli, z której je mamy, polecam całym serduchem 🥰🥰🥰
https://jennifer.nazwa.pl/06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Anetka32 wrote:Ja w tym roku bez choinki, kupiłam taka lampke z mrugajacymi światłami, przystroilam ja powiesilam bombki i mam choinkę 😁😁😁
To Tylko w tym roku w następnym będziemy w 3 to choinka już musi być ❤
Baby na którą wizyta ? 😁😁, dzidzia napewno już urosła:-)
Masz jakieś objawy ? 😊😊😊😊
boje sie na nia isc i zastanaiwam sie czy nie odwolac
wlasnie objawow jak na lekarstwo ..
boje sie ze znowu uslysze zle wiesci .. -
nick nieaktualnyBaby dust no co Ty ...
Przecież jak odwolasz to dopiero będziesz chodzić i się zastanawiać czy wszystko ok
Więc szykuj się na wizytę pojedziesz lekarz pokaże Ci dzidzi pokaże serduszko i powie wszystko ok! ❤❤❤
Megson dobry pomysł z tym ovarinem 😁😁😁
Zaczaruj teraz Ty 😁😁, daj wstazeczke i przekaż dalej
megson91 lubi tę wiadomość