Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nera1986 wrote:Hahahahaha
A generalnie to mój myśli ze jutro na usg zobaczę czy jest fasolka. Ręce opadają - niekiedy odnoszę wrażenie ze jest w wieku Naszych dzieci
Ja ostatnio mu tłumaczyłam wszystkie te sprawy z owulacją i zajściem... Mózg tak mu pracował, że ponad 30 minut ciszy mialam hahaha👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Ha ha dziewczyny A myślałam zw tylko moj mąż taki nie kumaty u mnie też jak robię testy owulacyjne to on pyta czy już jestem w ciąży A ja mówię że dopiero możemy się starać och ci mężczyźni. Adasia cieszę się że u Ciebie wszystko idzie w dobrym kierunku i zw torbiel zniknęła
Nera wiem co czujesz ja w poniedziałek przed zabiegiem też strasznie się bałam i nie tyle samego zabiegu i bolu raczej bałam się że usłyszę że coś jest nie takNera1986 lubi tę wiadomość
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
adaska wrote:Będę mieć ślub
Bo z tego co wyczytałam ty już po i oglądasz "wspomnienia" z tego dnia ?
Aaa... Nie załapałam! Haha... Życzę pięknego, udanego i wymarzonego Jak idą przygotowania? 22 czerwca już niedługo Ja co chwilę włączam sobie teledysk i oglądam Prawie nic nie pamiętam z tego dnia ;p Szybko minął , dużo się działo , ale było pięknie Czekam z niecierpliwością na film i zdjęcia - będę maltretować wszystkich żeby oglądaliadaska lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Nera1986 wrote:Słuchajcie tegoale mi się przypomniało - haha wieczorem ok 23 robie owulaka . Położyłam test na stoliku. Czekam ... Mąż obok tez luka . Na co ja : pojawiła się kreska ale bardzo mało widoczna a mój : udało się? Jak pierdyknęłam śmiechem to głowa mała . Pewnie mu się skojarzył test który mu wręczyłam na urodziny z totalnie bladą drugą kresą haha Ach Ci faceci😂
Haha! Padlam!Nera1986 lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
KARO wrote:Aaa... Nie załapałam! Haha... Życzę pięknego, udanego i wymarzonego Jak idą przygotowania? 22 czerwca już niedługo Ja co chwilę włączam sobie teledysk i oglądam Prawie nic nie pamiętam z tego dnia ;p Szybko minął , dużo się działo , ale było pięknie Czekam z niecierpliwością na film i zdjęcia - będę maltretować wszystkich żeby oglądali
Teraz zapraszamy gości, łatwimy ostatnie "pierdoły"
DZIĘKUJĘ BARDZO W zasadzie wszystko gotowe.
Jak nas pytają czy wszystko mamy to są dwie odpowiedzi:
MOJA: Mam suknię, więc najważniejsze juz jest.
NARZECZONEGO: Wódka kupiona, to najważniejsze jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 09:52
Nera1986, KARO, Mishigami00 lubią tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Mysza1990 wrote:Ha ha dziewczyny A myślałam zw tylko moj mąż taki nie kumaty u mnie też jak robię testy owulacyjne to on pyta czy już jestem w ciąży A ja mówię że dopiero możemy się starać och ci mężczyźni. Adasia cieszę się że u Ciebie wszystko idzie w dobrym kierunku i zw torbiel zniknęła
Nera wiem co czujesz ja w poniedziałek przed zabiegiem też strasznie się bałam i nie tyle samego zabiegu i bolu raczej bałam się że usłyszę że coś jest nie takW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Atyde wrote:Mi lekarz powiedział, że okres starań z reguły wynosi 4-6 miesięcy, ale wiadomo zdarzają się wyjątki. Dłuższy okres nie oznacza od razu ze coś jest nie tak..
U mnie dopiero 3 miesiąc i mam nadzieję, że ostatni. Nie wiedziałam, że to nie jest wcale takie łatwe. ja nie wiem, nastolatki w dzisiejszych czasach wpadają od razu, a Ci co się starają to czasem nie mogą zajść 2/4 lata.. U mnie wszystko wskazuje na to, że jestem w ciąży, mimo, że już się niczego nie doszukuje, ale czas pokaże. Od wczoraj wieczora boli mnie podbrzusze jak na okres, mam nadzieję, że ciotka nie przyjdzie. ten brzuch to mnie martwi....Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Nera1986 wrote:No właśnie też się boję ,że usłyszę coś nie fajnego .Fakt-że bez porównania cel Twojej wizyty a mojej ,Ale mnie tak kochają torbiele ,że któż to wie .Raz miałam wielkości prawie 5cm i to podczas ciąży - trachnął chyba przy porodzie( tak powiedział lekarz bo na usg po już go nie było) dostałam krwotoku jak urodziłam i mnie uśpili a co robili to tylko oni wiedzą
Nera, a jakie miałaś objawy, które potwierdziły torbiel na jajniku?Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Bo troszkę się martwię, że u mnie też torbiele zwiastują. Nie mam wysokiej gorączki, ale praktycznie od owulacji czułam najpierw jajnik, z którego była owulacja później dwa naprzemiennie, na końcu bolało podbrzusze, kuło tak bardziej na środku macicy i cały czas lewy jajnik z którego była ow. Dziś np boli mnie podbrzusze od rana a jajnika nie czuje. Chyba, że się potem odezwie.Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
adaska wrote:Teraz zapraszamy gości, łatwimy ostatnie "pierdoły"
DZIĘKUJĘ BARDZO W zasadzie wszystko gotowe.
Jak nas pytają czy wszystko mamy to są dwie odpowiedzi:
MOJA: Mam suknię, więc najważniejsze juz jest.
NARZECZONEGO: Wódka kupiona, to najważniejsze jest
Czyli fundamenty wesela są Oby pogoda była ładna. Nam trafiła cudowna mimo października. Tydzień przed ślubem było chłodno, padało, a na nasz ślub było ponad 20 stopni, piękne słońce - wymarzona pogoda29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Nera1986 wrote:Częsty ból jajników -ale ja miałam napady tak silne ,że aż mi słabo było . Torbiele miałam już 3x
Kurcze mi się wszystko zaczęło od owulacji, aż do 7 dnia, ale nie miałam silnego bólu, po prostu kłucie które nie było uciążliwe. Jeśli okres przyjdzie to będę musiała się wybrać do tego ginekologa.Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Ja miałam torbiele i byłam tym zaskoczona bo cykle punktualne bez żadnych bóli (szczerze mówiąc nigdy mnie jajniki nie bolały i nie do końca wiedziałam gdzie są Odkąd zaczęłam się przyglądać bardziej sobie to już chyba wiem gdzie są haha
W ogóle miałam jakieś kombo bo moja gina kazała mi robić ROMA i ca125 ca 19-9 i coś jeszcze i te najważniejsze mocno podwyższone przepłakałam całą noc jak przyszły wyniki, w tym czasie miałam też wrzody dwunastnicy i te podwyższone wyniki mogły świadczyć o ogólnym zapaleniu... Potem zrobiłam znowu i się obniżyło trochę, ale dalej powyżej, A za kolejne 2 miesiące wyższe od tych pierwszych porażka... A teraz znowu spadły także nie wiem dalej o co chodziło? -.-28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
Mishigami00 wrote:Ja miałam torbiele i byłam tym zaskoczona bo cykle punktualne bez żadnych bóli (szczerze mówiąc nigdy mnie jajniki nie bolały i nie do końca wiedziałam gdzie są Odkąd zaczęłam się przyglądać bardziej sobie to już chyba wiem gdzie są haha
W ogóle miałam jakieś kombo bo moja gina kazała mi robić ROMA i ca125 ca 19-9 i coś jeszcze i te najważniejsze mocno podwyższone przepłakałam całą noc jak przyszły wyniki, w tym czasie miałam też wrzody dwunastnicy i te podwyższone wyniki mogły świadczyć o ogólnym zapaleniu... Potem zrobiłam znowu i się obniżyło trochę, ale dalej powyżej, A za kolejne 2 miesiące wyższe od tych pierwszych porażka... A teraz znowu spadły także nie wiem dalej o co chodziło? -.-
Ahh... Zobaczymy co to u mnie będzie, dziś rano wstałam, mdłości i moje ULUBIONA kawa mi totalnie nie smakuje, zrobiłam dwie kolejne i smakowaly tak samo. mam nadzieję że to nie od żadnych torbieli, kurcze... Martwię się terazStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
adelaa wrote:Ahh... Zobaczymy co to u mnie będzie, dziś rano wstałam, mdłości i moje ULUBIONA kawa mi totalnie nie smakuje, zrobiłam dwie kolejne i smakowaly tak samo. mam nadzieję że to nie od żadnych torbieli, kurcze... Martwię się terazW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Na pewno nie od torbieli. Juz prędzej od lokatora w brzuszku takie objawy kochana albo też Blisko owulacji
Po owulacji to ja już jestem, bo z partnerem staramy się 3 miesiąc.. Nera, a miałaś jakieś inny ten śluz, gdy się dowiedziałas o torbielach? Ja właśnie u siebie odnotowałam jasno żółty, lekko ciągnący.. MasakraStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm.