Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
adaska wrote:Też się boję, że będziemy przeżywać jak się teraz nie uda, bo jest to naturalne.
W środe dostałam od przyszlego M bukiet róz z okazji (UWAGA) "możliwego zapłodnienia"
Nie chcę sie nastawia, bo znam juz ten ból jak okazuje się, ze nie wyszło.
W sobote zazynam brać luteinę i będę sie modlić, żeby @ nie przyszla.
Jak nic nadaje się przyszłego M Fajnie z jego strony Nasze dwie Ady, trzymam za was kciuki i za pozytywne (czasami mimo wszystko) nastawienie ;* W końcu musi się udać 💪adelaa, adaska, Llulaby lubią tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Adela przykro mi kochana... wiem co czujesz..
Ja miesiąc temu skakalam z radosci jak widzialam cien cienia i jak kreska ciemniala z tyg na tydzien.. az do pewnego momentu...
Teraz widze blada kreske dwa dni przed @ i sie ciesze ze moze tym razem sie udalo i nikomu nic nie mowie.. maz nic nie wie... chyba z gin zaraz cos na usg znajdzie to odrazu do niego zadzwonię 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 09:35
KARO, adelaa lubią tę wiadomość
¤ 34 letnia matka polka..
¤ starania o drugiego maluszka ❤
¤ 2cs..
¤ @ 17.04.
¤ poronienie luty 2019..
-
KARO wrote:Jak nic nadaje się przyszłego M Fajnie z jego strony Nasze dwie Ady, trzymam za was kciuki i za pozytywne (czasami mimo wszystko) nastawienie ;* W końcu musi się udać 💪
Z tylu glowy lekki strach i nadziejaadelaa lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Dziewczyny, mąż mi cały czas powtarzał, że widzi drugą kreskę, gdzie ja nic nie widziałam.. Tłumacze mu, że tam nic nie ma. Usiadł, patrzył w jeden punkt załamany. Wzięłam ten cholerny test i Zapaliłam latarkę w telefonie - faktycznie, jest druga. Brać pod uwagę czy nie? Stwierdził, że widział od samego początku.Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Llulaby wrote:Adela przykro mi kochana... wiem co czujesz..
Ja miesiąc temu skakalam z radosci jak widzialam cien cienia i jak kreska ciemniala z tyg na tydzien.. az do pewnego momentu...
Teraz widze blada kreske dwa dni przed @ i sie ciesze ze moze tym razem sie udalo i nikomu nic nie mowie.. maz nic nie wie... chyba z gin zaraz cos na usg znajdzie to odrazu do niego zadzwonię 🙂
Po cichu gratuluję.Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
adelaa wrote:Dziewczyny, mąż mi cały czas powtarzał, że widzi drugą kreskę, gdzie ja nic nie widziałam.. Tłumacze mu, że tam nic nie ma. Usiadł, patrzył w jeden punkt załamany. Wzięłam ten cholerny test i Zapaliłam latarkę w telefonie - faktycznie, jest druga. Brać pod uwagę czy nie? Stwierdził, że widział od samego początku.
adelaa lubi tę wiadomość
¤ 2cs..
¤ @ 17.04.
¤ poronienie luty 2019..
-
Czekam juz u gina i zaczynam miec stresa... 😣
Boje sie ze nic nie wykryje lub powie za wczesnie..
Powiem mu jak ost bylo i moze kaze brac luteine odrazu... nie wiem nie znam sie kurde na tym¤ 34 letnia matka polka..
¤ 2cs..
¤ @ 17.04.
¤ poronienie luty 2019..
-
adelaa wrote:Dziewczyny, mąż mi cały czas powtarzał, że widzi drugą kreskę, gdzie ja nic nie widziałam.. Tłumacze mu, że tam nic nie ma. Usiadł, patrzył w jeden punkt załamany. Wzięłam ten cholerny test i Zapaliłam latarkę w telefonie - faktycznie, jest druga. Brać pod uwagę czy nie? Stwierdził, że widział od samego początku.
adelaa lubi tę wiadomość
¤ 2cs..
¤ @ 17.04.
¤ poronienie luty 2019..
-
adelaa - niestety ale kobieca psychika jest w stanie zdziałać naprawdę wiele niestety(stąd np ciąże urojone)
Nie podświetlaj testów itp bo to bez znaczenia-kreska powinna być widoczna gołym okiem . Mama dobrze Ci mówi - jeśli nie przyjdzie za kilka dni to powtórzadelaa lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Llulaby wrote:Czekam juz u gina i zaczynam miec stresa... 😣
Powiem mu jak ost bylo i moze kaze brac luteine odrazu... nie wiem nie znam sie kurde na tym
I nie stresuj się trzymam kciuki!👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Powiem mu jak ost bylo i moze kaze brac luteine odrazu... nie wiem nie znam sie kurde na tymW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Llulaby wrote:Patrzac z mojego doswiadczenia bierz... ja wczoraj test zrobilam i odrazu nic nie wyszlo dzisiaj patrzę druga krecha... miesiac temu tak mi sie ciaza zaczela co pprawda tydzien po spodziewanej @ mialam cienka kreche a teraz przed @ mi wyszla... ale to jest moj przypadek.. mozesz powtórzyć test za kilka dni dla pewności 😊 ja trzymam.mocno kciuki
Czyli w poniedziałek wykonam ostatni test, o ile nie przyjdzie @.Nera1986 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Nera1986 wrote:adelaa - niestety ale kobieca psychika jest w stanie zdziałać naprawdę wiele niestety(stąd np ciąże urojone)
Nie podświetlaj testów itp bo to bez znaczenia-kreska powinna być widoczna gołym okiem . Mama dobrze Ci mówi - jeśli nie przyjdzie za kilka dni to powtórz
Wykonam ostatni w poniedziałek..Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Powiem mu jak ost bylo i moze kaze brac luteine odrazu... nie wiem nie znam sie kurde na tym
Trzymam mocno za ciebie kciuki, będzie dobrzeStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Ściskam mocno i trzymam kciuki! Powiedz o wszystkim lekarzowi i bądź dobrej myśli29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Dziewczyny nie mam złudzeń, jest druga, bardzo blado czerwona kreska W polu gdzie jest biało na środku tego białego pola jest cienka, jasno czerwona kreska - poważnie. Mój mąż się nie mylił. Ale.. Nie biorę tego za bardzo do siebie, w poniedziałek zrobię ostatni testStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
No ja też już nie będę podświetlac testów bo to bardzo mylne. Według mnie adelaa musisz nastawiać się na nowy cykl. W dniu @ test powinien wykazać już widoczna kreskę. Ja dopiero uwierzę że jestem w ciąży jak beta wyjdzie dodatnia, lub test bardzo mocno pozytywny:)