Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
adaska wrote:Mi prz PCOS wychodziły pozytywne ale pęcherzyki nie pękały
Aniu kreska testowa musi być tak samo intensywna jak kontrolna albo ciemniejsza, żeby test byl pozytywny.
Ja na zdjęciach widzę, że kreska testowa jest bledsza.
Gula chyba wielkiej różnicy nie będzie ale mnie na twoim miejscu zabiłaby ciekawośc
Ja tez chwile miałam cykle bezowulacykne dużo pęcherzyków które nie pekały. Teraz biore siofor i mam tak uregulowane cykle aż sama sie dziwię. -
adaska wrote:Gula chyba wielkiej różnicy nie będzie ale mnie na twoim miejscu zabiłaby ciekawośc
Mężowi powiedziałam że w związku z tym będziemy musieli się jeszcze dzisiaj poseksić na wszelki wypadek, stwierdził ze jakoś damy sobie z tym radę 😂Gosiek1993, Mishigami00 lubią tę wiadomość
Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
Gula wrote:Ja już chyba zmęczona jestem tym wszystkim i nie chcę się aż tak nadgorliwie ekscytować
Mężowi powiedziałam że w związku z tym będziemy musieli się jeszcze dzisiaj poseksić na wszelki wypadek, stwierdził ze jakoś damy sobie z tym radę 😂
Gula dla tego cudu warto sie poświęcić😁
Nera jak się czujesz?😘Gula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuje za odpowiedzi! 😘
pcos żaden gin mi nie stwierdził ale tez chyba nie wykonywałam żadnych badań w tym kierunku 🙈
każdy zawsze po badaniu palpacyjnym i usg mówi „idealnie, warun do rodzenia jest tylko dzieci zacząć robić” a byłam w ostatnim czasie u 3 niezależnych.
w poprzednim cyklu miałam apteczne i pokazały krótko najpierw druga jaśniejsza potem następnego dnia obie mocne i kolejnego znów jaśniejsza wiec wiedziałam. A teraz mam rossmanowskie i te dwa apteczne. I chyba widzę ze nie ma co na tym oszczędzać. 😒
chyba ze coś nie tak ale to wypytam moja gin u której mam wizytę umówiona na 25.04 wiec jeszcze prawie miesiąc, wydaje mi się nawet ze to będzie w okolicach owulacji a cykle mam średnio 27-28 dni -
listek’ wrote:Dziękuje za odpowiedzi! 😘
pcos żaden gin mi nie stwierdził ale tez chyba nie wykonywałam żadnych badań w tym kierunku 🙈
każdy zawsze po badaniu palpacyjnym i usg mówi „idealnie, warun do rodzenia jest tylko dzieci zacząć robić” a byłam w ostatnim czasie u 3 niezależnych.
w poprzednim cyklu miałam apteczne i pokazały krótko najpierw druga jaśniejsza potem następnego dnia obie mocne i kolejnego znów jaśniejsza wiec wiedziałam. A teraz mam rossmanowskie i te dwa apteczne. I chyba widzę ze nie ma co na tym oszczędzać. 😒
chyba ze coś nie tak ale to wypytam moja gin u której mam wizytę umówiona na 25.04 wiec jeszcze prawie miesiąc, wydaje mi się nawet ze to będzie w okolicach owulacji a cykle mam średnio 27-28 dni
Ja na Twoim miejscu zaczęłabym robic testy tak od 9DC (wczesniej moim zdaniem nie ma sensu)
Co do testów owulacyjnych, ja mam z allegroWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 15:16
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Dziewczyny a powiedzcie mi kiedy zakończyć w kalendarzyku @? U mnie dzisiaj 3dc i mam brązowe plamienia, to traktować to jeszcze jako @? 🤔
-
Olaa..32 wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi kiedy zakończyć w kalendarzyku @? U mnie dzisiaj 3dc i mam brązowe plamienia, to traktować to jeszcze jako @? 🤔
TakStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Gosiek1993 wrote:Gula dla tego cudu warto sie poświęcić😁
Nera jak się czujesz?😘
Zdycham sobie .Tak kręci mi się w łbie , że ani mi się śni chodzić .O bólu się nawet nie wypowiadam. Kocham @W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Olaa..32 wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi kiedy zakończyć w kalendarzyku @? U mnie dzisiaj 3dc i mam brązowe plamienia, to traktować to jeszcze jako @? 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 16:03
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Nowy cykl zaczynamy gdy potrzebna podpaska i jest żywa" krew"
-
Nera1986 wrote:Zdycham sobie .Tak kręci mi się w łbie , że ani mi się śni chodzić .O bólu się nawet nie wypowiadam. Kocham @
Zawsze masz tak bolesne miesiaczki? Współczuję ja takie mialam przed ciążą a później powoli bylo coraz lepie ale ten.bol pamiętam😔 -
Nera1986 wrote:Dużo leciało czy na wkładce tylko byłaś ?
-
Olaa..32 wrote:No @ miałam tak jak zwykle, używam tamponów i był wybrudzoną tak normalnie jak w każdym cyklu, ale dzisiaj po nocy był prawie czysty tylko trochę pobrudzony na brązowo i nie wiem właśnie czy dzisiaj zakończyć cykl czy dopiero jak całkowicie plamienia znikną, a są przeważnie do 7dc 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 17:03
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Cześć, to znowu ja Was nawiedzam 😉
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89937606431b.jpg
Teraz to już chyba pozytyw, czy nadal się myle?❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Nera1986 wrote:Nowy cykl zaczyna się wraz z pierwszym krwawieniem (nie plamieniem) Więc skoro dwa dni miałaś krwawień i dziś trzeci dzień - plamienie na brązowo i jest to Twoj 3dc - więc zaznaczasz dwa dni krwawienie lekkie czy normalne zależy jakie tam według Ciebie i jeden dzień plamienie
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
DzulkaJ wrote:Cześć, to znowu ja Was nawiedzam 😉
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89937606431b.jpg
Teraz to już chyba pozytyw, czy nadal się myle?Nera1986 lubi tę wiadomość