Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania 89 wrote:Skąd te cienie się biorą bo przecież wszystkie nie miały byśmy zwid... Kurcze
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
Olaa..32 wrote:Niestety nie które testy mogą wyjść fałszywie dodatnie, po prostu są jakieś wadliwe, mnie właśnie te zielone paskowe z Allegro oszukały, wyszedł mi cień kreski i na drugi dzień rano również a beta była negatywna, dlatego najlepiej nie sugerować się jednym testem tylko powtórzyć na następny dzień inny test
Dlatego w razie co może pójdę na będę.
Zobaczę czy w sobotę jest czynne
EDIT w sobotę do 12 czynneWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 21:02
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
adaska wrote:Z beta będzie problem. 14dpo będzie w piątek a w weekend labo jest chyba zamknięte. Gdyby cos to zostaje mi poniedziałek o ile @ nie będzie.
A nie wiem czy w 14dpo będzie wiarygodny wynik.
Z drugiej strony wątpię w to wszystko w sensie jestem prawie pewna, że się nie udało.Nera1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
adaska wrote:Dokładnie. Testy z Allegro są do d***
Dlatego w razie co może pójdę na będę.
Zobaczę czy w sobotę jest czynne
EDIT w sobotę do 12 czynne -
Adaśka, ja i tak jestem zdania, że te fusy musiały coś znaczyć! 😂 będę cały czas pisać o tych fusach bo ja wiem, że coś jest na rzeczy 😁 a u mnie chyba faktycznie torbielka powstała na lewym jajniku,bo dziś przy stosunku odczułam ból niestety...Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Dziewczyny wczoraj pisałam że mam szyjke nisko tak że ledwo palec mogłam włożyć a dziś znowu wysoko. Czym to może być spowodowane?
Owulacja chyba była w sobotę a teraz śluz mam biały kremowy. -
katarynka9595 wrote:Dziewczyny wczoraj pisałam że mam szyjke nisko tak że ledwo palec mogłam włożyć a dziś znowu wysoko. Czym to może być spowodowane?
Owulacja chyba była w sobotę a teraz śluz mam biały kremowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 22:36
katarynka9595, listek’ lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Ja w tym cyklu na lajcie. Potrzebuje się zregenerować psychicznie. Zero testów owulacyjnych ,badania szyjki i usg a serducha gdy będzie ochota. Doszliśmy z mężem do wniosku, że potrzebuje wyluzowania . Bynajmniej chociaż jeden miesiąc
Mishigami00 lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyDziewczyny. Melduję, ze dzisiaj w pracy przyjechała do mnie karetka. Złapał mnie taki straszny ból w lopatce z prawej strony, że bolało na przestrzał w klatce piersiowej. Mam zalecenie pójść jutro do lekarza po skierowanie do neurologa i l4. Zanim dostanę skierowanie do neurologa i wykonam jakiekolwiek RTG, MAM POTWIERDZIĆ ciążę lub jej brak. Od kręgosłupa mnie sieklo. Mam odpoczywać. Ciekawe co na to jutro lekarz - kartę z pogotowia dostałam i w niej wpis "konieczna wizyta w POZ". Babeczki z karetki powiedziały, że na moim miejscu nie wytrzymały by bez zrobienia testu. Pilnie test ciążowy, bo "moze sie okazac, ze zostanie Pani mamusią". Dostałam lek na obniżenie ciśnienia, bo skoczylo mi do 170/100. Ketonal w du#psko obowiązkowo.. temperatura ponad 37.5
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 05:45
-
jagodowamery wrote:Dziewczyny. Melduję, ze dzisiaj w pracy przyjechała do mnie karetka. Złapał mnie taki straszny ból w lopatce z prawej strony, że bolało na przestał w klatce piersiowej. Mam zalecenie pójść jutro do lekarza po skierowanie do neurologa i l4. Zanim dostanę skierowanie do neurologa i wykonam jakiekolwiek RTG, MAM POTWIERDZIĆ ciążę lub jej brak. Od kręgosłupa mnie sieklo. Mam odpoczywać. Ciekawe co na to jutro lekarz - kartę z pogotowia dostałam i w niej wpis "konieczna wizyta w POZ". Dostałam lek na obniżenie ciśnienia, bo skoczylo mi do 170/100. Ketonal w du#psko obowiązkowo.. temperatura ponad 37.5
Nie zrozum mnie źle, ale według mnie to wróży coś dobrego. ale nie zapeszamStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jagodowamery wrote:Uciekam. Życzę Wam spokojnej nocy. ;*
Ja mam już dość wrażeń na dzisiaj. W łóżku leżę z gorącą herbatą z sokiem malinowym.. Mam odpoczywać to niedługo idę spać. Jutro do lekarza i do laba na badanie. Dobrej nocki