Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
izka2503 wrote:Dziewczyny mam już dość tej gorączki zaczyna mnie to nie pokoic, ja nie wiem czy tak mogę jeść ten Apap na jej zbijanie. Jako tako nic mnie szczególnie nie boli oprucz głowy no ale to oczywiste przy temp.
Chciałam się skonsultować w pl z lekarzem ale mam niemiecki nr i nie chcą odebrać 😔
Czy to możliwe że moje hormonki tak reagują na zmiany? Raczej nie pamiętam. Kiedy miałam temp powyżej 38, rzadko choruje. A tu ciąża i bumm takie uderzenie ciepła 😲
Iza naajlepeij skonsultuj to z lekarzem a jak nikt cię nie przyjmie to lepiej jedz na pogotowie coś za długo Ci się utrzymuje.. Nie chcę cię straszyć ale najlepiej pojechac
Trzymam kciuki ✊✊😘😘😘34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
katarynka9595 wrote:Masia gratuluję ❤
U mnie niestety kolejna porażka. Za 5 dni @ a piersi mnie bolą, brzuch tak samo a do tego dzisiaj pojawił się śluz taki jak płodny, czyli jak kiedyś dowiedziałam się od Nery progesteron zakończył swoją pracę więc tym samym wykluczam ciążę. Jednak wychodzi na to że @ przyjdzie wcześniej. Jestem załamana, niby się nie nakręcałam ale jednak czuje smutek
Kochana jak pisalysmy kiedyś że jak nie ma @@@ jest nadzieja
Trzymam mocno kciuki za Ciebie i oby ta cholera nie przyszla❤️34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
jagodowamery wrote:A ja dzisiaj byłam u neurologa, mam jeszcze tabletki na kręgosłup od soboty bo jutro jeszcze zastrzyk jeden mi został. Zwolnienie do wtorku, więc w środę wracam do pracy
Cieszę się, ale nie wiem jak to będzie po powrocie.. Na pewno nie będę tak myśleć o wszystkim, jak teraz. Przeraża mnie to, że ten ból pleców może powrócić.
Masia jeszcze raz gratulacje, Iza może najlepiej pójść do lekarza i powiedzieć że masz taka temperaturę?
Najważniejsze że byłaś na wizycie i kończysz z zastrzykami... Nie chcę nic mówić ale nawrót może być niespodziewany jak i ten co miałaś... Niestety takie to jest cholerstwo...
Dużo zdrówka Ci życzę kochana i jak tylko to możliwe Oszczędzaj się 😘❤️❤️34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adela jak u Ciebie?
Masia nno i dobrze że jesteś spokojniejsza będzie dobrze! A idziesz na betę? Ja byłam dzień po zrobieniu testu 😁
Czyli będzie grudniowe dzieciatko😊😊Masia lubi tę wiadomość
34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Masia wrote:Winter te dwie kreski moje są dla mnie nie do uwierzenia! Z tym „chyba dobrze” miałam na myśli ze przestałam dzisiaj odczuwać ból piersi i się tym zmartwiłam bardzo. Nera mnie jednak trochę uspokoiła
takze nie zawsze to oznacza cos zlego
pozytywne myslenie wdrozyckreski piekne
Masia lubi tę wiadomość
-
babydust1 wrote:minal tydzien i dzisiaj bylam na kolejnym usg .. dalej bez zmian, , endometrium poszerzone macica powiekszona pecherzyka nie ma i krwawienia tez nie
zrobilam hcg dzisiaj i wieczorem beda wyniki
takie czekanie na zakonczenie tez jest nie fajne
Ciekawe co u adeli za tak umilkła, wyniki miała mieć popołudniuCantwait lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Hej dziewczyny, ale nastukałyście tutaj od rana, ale już was nadrobiłam 😅
Winter praca nie jest zła, wstawanie najgorsze, wstaje o 3:30, ale już w samej pracy jakoś idzie, nogi niestety bolą, bo to praca stojąca, ale do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić 😉
Masia no te krechy to petarda, tłuściutkie jak salcesonik 😁
Nera co to za plamienia? Miałaś już tak wcześniej? Może znowu jakaś torbiel? 😕
Jestem już po 3 dniowym leczeniu tymi tabletami gynoxin optima, czuję poprawę, ale i tak wybiorę się do ginekologa na kontrole.. Dzisiaj u mnie 11 dc, mam nadzieje, że owulacja wypadnie mi w sobotę albo w niedziele, śluzu teraz nie odróżnie, bo jeszcze resztki tabletki mam w środku, ale jak wkładałam tabletkę to czułam tam mega mokro, nie wiem czy to przez infekcje czy może dni płodne się zaczęły , szyjki badać raczej nie będę, nie chce sobie pogorszyć sytuacji z infekcją 😏Masia, Winter86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWinter na betę nie chce iść bo właśnie w poprzedniej ciazy poszłam wynik był dosyc niski jak na ten dzień i zaczęłam się nakręcać. Wolę sobie oszczędzić rozkmin w razie „w”
.
Babydust - dzięki kochana! Cieszę się ze to normalne w takim raziefaktycznie muszę więcej pozytywnie myśleć - albo przestać myśleć o tym w ogóle do wizyty u lekarza
a co do Twoich problemów to domyślam się co czujesz. Co prawda ja miałam poronienie samoistne ale wiele moich koleżanek miało podobny przypadek do Ciebie i widziałam jak je to męczyło... Nie martw się, niedługo ruszy a później będziesz mogła znów się starać. Z Twoją szybkością zachodzenia jeszcze w tym roku po raz kolejny będziesz mamusią!
Olaa..32 poplulam przez Ciebie telefontekst o salcesonie wymiata! You made my day!
A Wam wszystkim jeszcze raz (nie)dziękuję! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 16:08
-
Miałam tak Ola w tamtym roku - pierw plamienia ale mocniejsze niż obecnie ,później @ 3x w miesiącu a na finał 64 dniowe krwawienie .Więc myślę,że to pozostałości po okresie bo w przeciwnym razie znów będę musiała brać anty na uregulowanie i znów wtedy staranka z głowy na pół roku .W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Masia wrote:Winter na betę nie chce iść bo właśnie w poprzedniej ciazy poszłam wynik był dosyc niski jak na ten dzień i zaczęłam się nakręcać. Wolę sobie oszczędzić rozkmin w razie „w”
.
Babydust - dzięki kochana! Cieszę się ze to normalne w takim raziefaktycznie muszę więcej pozytywnie myśleć - albo przestać myśleć o tym w ogóle do wizyty u lekarza
a co do Twoich problemów to domyślam się co czujesz. Co prawda ja miałam poronienie samoistne ale wiele moich koleżanek miało podobny przypadek do Ciebie i widziałam jak je to męczyło... Nie martw się, niedługo ruszy a później będziesz mogła znów się starać. Z Twoją szybkością zachodzenia jeszcze w tym roku po raz kolejny będziesz mamusią!
Olaa..32 poplulam przez Ciebie telefontekst o salcesonie wymiata! You made my day!
A Wam wszystkim jeszcze raz (nie)dziękuję! :*
ale z tym staraniem to musze troche poczekac , po pierwsze na wyniki badan a na to troche sie czekam a po drugie to juz chyba zabojstwo dla mojego organizmu by bylodo tego w moim wieku
i tak 3 nieudane ciaze w nie cale 7 miesiecy to i tak masakra
-
Atyde wrote:Kurcze ciekawe co ci blokuje to krwawienie... Poczekamy na wyniki hcg
Ciekawe co u adeli za tak umilkła, wyniki miała mieć popołudniu
mam juz wynik, beta rosnie ale masakrycznie
w ciagu tyg z 45 na 145mam nadzieje ze to nie pozamaciczna jakos
-
Witajcie kochane w tym pięknym dniu😁
Po 4 bladych kreskach, wybrałam się w końcu dziś na badanie. Jako, że mój domowy lekarz, odesłał mnie do mojej ginki, a ona, mimo iż 10 razy dzwoniłam nie odbierała, pojechałam do szpitala i tam po badaniu krwi i usg ciąża została potwierdzona 😁😁😁😁
Wychodzi ze to 5tc, beta 1210 😀 Najpiękniejszy prezent urodzinowy jaki mogłam sobie wymarzyć 😊
Trzymam kciuki za wszystkie Staraczki 😘😘😘
Nera1986, babydust1, Masia, Winter86, OlaaM, Gula, jagodowamery, Mishigami00, adaska lubią tę wiadomość
4.04 beta 1210 😀
16.12.19 Natalka ❤️👶🏻 -
nick nieaktualnyWinter86 wrote:Najważniejsze że byłaś na wizycie i kończysz z zastrzykami... Nie chcę nic mówić ale nawrót może być niespodziewany jak i ten co miałaś... Niestety takie to jest cholerstwo...
Dużo zdrówka Ci życzę kochana i jak tylko to możliwe Oszczędzaj się 😘❤️❤️
Dziękuję kochana :* Teraz póki biorę zastrzyki i jeszcze leki przez 10dni, to ból odpuści. Boję się że znowu powróci i w dodatku z większą mocą -
Nera1986 wrote:Muki - gratuluję ponownie . Spokojnej ciązy
babydust1 - póki co faktycznie przyrost malusieńki ale może się "ruszy" ? Jakby nie patrzeć to nie spada tylko cholercia wolno rośnie hmmnawet anglojezyczne badania naukowe juz przestudiowalam i wiem ze to nie rokuje
owszem zdazaja sie takie cuda ze nawet z tak malym przyrostem bety rodza sie dzieci ale onee sa niezwykle rzadkie
taaaa tylko ja juz tydzien temu odstawilam duphaston
w list w 7 tyg mialam hcg tylko 500po 2 dniach tylko 700 pecherzyk sie pojawil ale mial tylko 2 mm , zaczelam krwawic dopiero po 10 dniach od tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 17:04
-
nick nieaktualny