Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetka32 wrote:1 . Luteina nie ma wpływu na temperaturę.
2. Jak to brałaś? 🙊😱😱😱 nie bierzesz już? 😱😱😱
Lekarz nie dawał większych szans na ten cykl. A mąż jest taki niecierpliwy😂
Nawet nie wiecie jak bardzo bolą mnie piersi. Znaczy, zawsze bolą po owu ale teraz ... czuje je cały czas. Nawet jak siedzę w pracy i się nie ruszam. Ból od środka. Dodatkowo brzuch już od tygodnia.
A co do mojego M.
Rano mu wysłałam zdjęcie negatywnego testu i napisałam „to nie ciąża, po prostu jestem gruba🐷” nie skumał za pierwszym razem (myślał ze to mem z internetu) napisał „kurde mamy taki sam kolor ścian” 😂😂😂
Jutro jadę do fryzjera i obcinam włosy DO RANION nikt o tym nie wie mąż będzie zachwycony, bo moje długie włosy mu się znudziły 🙄👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualnyadaska wrote:Rano nie wzięłam.
Lekarz nie dawał większych szans na ten cykl. A mąż jest taki niecierpliwy😂
Nawet nie wiecie jak bardzo bolą mnie piersi. Znaczy, zawsze bolą po owu ale teraz ... czuje je cały czas. Nawet jak siedzę w pracy i się nie ruszam. Ból od środka. Dodatkowo brzuch już od tygodnia.
A co do mojego M.
Rano mu wysłałam zdjęcie negatywnego testu i napisałam „to nie ciąża, po prostu jestem gruba🐷” nie skumał za pierwszym razem (myślał ze to mem z internetu) napisał „kurde mamy taki sam kolor ścian” 😂😂😂
Jutro jadę do fryzjera i obcinam włosy DO RANION nikt o tym nie wie mąż będzie zachwycony, bo moje długie włosy mu się znudziły 🙄
Adaśka trochę szybko odstawilas ta luteine, weź proszę po powrocie do domu .
Widzę że mąż też ma taki humor jak Ty 😁😁. Super dziecię będzie 😘😘😘 -
Guła gratulacje!
Adaska ja nadal trzymam kciuki za Twój pozytywny test jak nie jutro to po jutrze!
Ola super ze nowy cykl się zaczął! Teraz tylko działajcie!Gula lubi tę wiadomość
1.11.2018👼🏻 6tc
10.12.2019 👧🏼 Alicja, 3530g 58cm
22.04.2021 👼🏻 10/6tc -
Anetka32 wrote:Adaśka trochę szybko odstawilas ta luteine, weź proszę po powrocie do domu .
Widzę że mąż też ma taki humor jak Ty 😁😁. Super dziecię będzie 😘😘😘
Anetka, co ma być, to będzie. Letrozole już w domu czeka na nowy cykl 😏👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Trzepne Cię w dupe coś czuje ✊🤔😍😘
OSTATNI test zrobię 13.08 w dniu @
Tylko żeby nie było jak kiedyś jak testowałam w dniu @, siusialam do zbiorniczka a tam „dzień dobry, zamawiała pani okres?” I z moczu była krwawa mery 🤣👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Adaska powiem Ci, że mój partner jest podobny do Twojego męża 😂 Strasznie mocno się angażuje w starania i też jest bardziej niecierpliwy ode mnie, On by chciał dziecko na już, wie, że to nie jest takie proste, ale lubi się nakręcać bardziej niż staraczka 🤣 Przynajmniej przez takie Jego zachowanie mam większego powera do działania i wiem, że za niedługo ujrzę dwie kreseczki tak jak tu wszystkie staraczki na forum 😁
-
adaska wrote:Objawy ciążowe mam w każdym cyklu tylko testy ciagle negatywne 😂
OSTATNI test zrobię 13.08 w dniu @
Tylko żeby nie było jak kiedyś jak testowałam w dniu @, siusialam do zbiorniczka a tam „dzień dobry, zamawiała pani okres?” I z moczu była krwawa mery 🤣ŁAsica lubi tę wiadomość
-
Ania 89 wrote:Ja za dwa dni zatestuje. Bo ten cykl będzie mega krótki. Na wiem nie wiem czy była owu
-
nick nieaktualnyCześć, Dziewczyny. Czytam Was regularnie i trzymam kciuki za wszystkie razem i każdą z osobna.
A ja mam jakiś strasznie ciężki czas. Dużo płaczę, organizm mi wariuje. Mam straszne wahania nastrojów...wczoraj znowu jakieś plamienie. Nic już z tego nie rozumiem...I coraz częściej myślę, że nie dane mi będzie zostać Ziemską Mamą...Łykam grzecznie wszystkie te tabletki...I nic.
Ech...A dziś to już jakieś apogeum po prostu. W podbrzuszu mam takie kłucia, że aż mnie zginą... -
Ania 89 wrote:Chyba z 13 DC tyle że testy owu pozytywne i śluz mega płodny był 3 DC czyli hujnia. Może po pęknięciu tej torbieli tak się namieszało. Tym bardziej że wtedy ten ala okres trwał dzień
-
Margo108 wrote:Cześć, Dziewczyny. Czytam Was regularnie i trzymam kciuki za wszystkie razem i każdą z osobna.
A ja mam jakiś strasznie ciężki czas. Dużo płaczę, organizm mi wariuje. Mam straszne wahania nastrojów...wczoraj znowu jakieś plamienie. Nic już z tego nie rozumiem...I coraz częściej myślę, że nie dane mi będzie zostać Ziemską Mamą...Łykam grzecznie wszystkie te tabletki...I nic.
Ech...A dziś to już jakieś apogeum po prostu. W podbrzuszu mam takie kłucia, że aż mnie zginą...33lata,starania od 08.2018
1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
Transfer blastki 2AA 11.06
Beta 7dpt -1😓
Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
Beta 8dpt <1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margo108 wrote:Cóż...zależy jak to liczyć. Dwa razy Nam się udało..niestety bez szczęśliwego zakończenia. W sumie będą już ponad dwa lata...
Mnie leczyli dupkiem bardzo długo i nie było żadnej poprawy. Mój obecny lekarz będzie teraz wdrażał nowe leczenie, innymi lekami i powiedział ze do końca roku będę w ciąży podczas gdy inni lekarze nie dawali mi szans.
Nie ma się co załamywać! Leki lekami, lekarz lekarzem ale najważniejsze to mieć spokojna głowę bez zadręczania się. Wierz mi lub nie ale psychika człowieka ma największy wplyw na to wszystko👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualnyWierzę, Kochana. I wiem to doskonale!
O zmianie lekarza ani myślę, z tego jestem bardzo zadowolona. To już nowy. Cudowny człowiek! I lekarz świetny. Moją ciążę prowadziła okropna bana i beznadziejna lekarka. Do Niego trafiłam już po stracie Syna. Niestety, jeśli chodzi o metody leczenia u mnie jest bardzo ograniczone pole do popisu, ze względu na obciążenie genetyczne.
Właśnie się do Niego dodzwoniłam, zlecił listę badań, którą ma mi zaraz sms-em przesłać. -
Margo108 wrote:Wierzę, Kochana. I wiem to doskonale!
O zmianie lekarza ani myślę, z tego jestem bardzo zadowolona. To już nowy. Cudowny człowiek! I lekarz świetny. Moją ciążę prowadziła okropna bana i beznadziejna lekarka. Do Niego trafiłam już po stracie Syna. Niestety, jeśli chodzi o metody leczenia u mnie jest bardzo ograniczone pole do popisu, ze względu na obciążenie genetyczne.
Właśnie się do Niego dodzwoniłam, zlecił listę badań, którą ma mi zaraz sms-em przesłać.
Wiec jeżeli jest to nowy lekarz, to daj mu czas na działanie zrob badania i nie zadręczaj się myślami! Uśmiechnij się👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️