Sylwester 2013/2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
prawie jak reklama hheheheKoralAnn wrote:Ja się wybieram do Amsterdamu. Fajne Biuro Podróży Juwentur z Koszalina za umiarkowaną cenę pomoże mi w realizacji tego marzenia. Z dojazdem nie ma problemu bo jest realizowany z większości miast Polski a rezerwacji dokonałam przez internet.
nutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZycie weryfikuje plany. Bede rzygac na Sylwestra tylko i wylacznie z przepicia! Zeby dostac @ doslownie w momencie siadania do kolacji wigilijnej, to juz chyba lekkie przegiecie ze strony losu!biedronka1982 wrote:Na Sylwestra to ja bym chciala ostro wymiotowac. I nie, nie z przepicia!

benitka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moj sylwester - wino, taniec- sex i jeszcze raz sex z małżusiem

Bedziemy sami samiucy
mrau
zAgatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zAgatka wrote:Haha to mamy takie same plany na Sylwestra

Noo ja to tylko musze sie dokurowac do tego sylwka
a jeszcze okolice sylwka wypada owulka wiec tym bardziej bedzie swietowanie
heheh
-
nick nieaktualny
-
Heheh ja tak jak mówilam kiecki nie mam bo bedziemy paradowac w storju Adama i Ewy : a takich zdj nie bede chyba zamieszczacbiedronka1982 wrote:No dobra, to ktora idzie na Wielki Bal? Gdzie te wszystkie szalowe kiecki? Dawajcie foty, nie wstydzcie sie!

-
Ja idę z dziewczynami na rynek, ostatni sylwester w czysto babskim gronie, już widzę, to nasze wielkie pożegnanie, przed wyprowadzką na stałe

To będzie najbardziej szalony, a zarazem najsmutniejszy mój sylwester, bo wiem, że już się taki w takim składzie panieńskim nie powtórzy

-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-

13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94

13.08.2014