Sylwester 2013/2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tak z ciekawosci i dla wiedzy... Kto gdzie i jak spedza sylwestra??? Bo my bardzo chetnie bysmy przylecieli do Polski, a sylwestra w tym roku mamy ochote albo w górach albo przebieranego! Czy ktos zna jakies fajne miejsca w Polsce? Moze jakas para też ma podobne plany i się spotkamy??? Podzielcie sie doswiadczeniami dziewuszki...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa Sylwestra to ja bym chciala ostro wymiotowac. I nie, nie z przepicia!
vanessa, izabelka04, Konwalia, kierzynka, MalutkaEve, Anoolka, Lillenka, nat-ka, Zemraa, basiulkaa_89, ulek, Inga, Ag..., Czarnula87, FeliceGatto, zAgatka, olka25, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
my z mężem jeszcze nie planowaliśmy, ale jeśli chcesz spędzić sylwka w górach to tak jak dziewczyny piszą musiałabyś juz cos zabukować
-
Anoolka wrote:http://www.stenaline.pl/promy/rejsy/sylwester-bal-kapitanski/program-sylwestrowy/
Anoolka dzieki! Fajna sprawa, ale chyba panikuje na morze - zwlaszcza po tych ostatnich zatonieciach statkow maltanskich...
Chetnie bym juz cos bukowala na sylwka, ale nie wiem co gdzie i jak. Ja lubie taka adrenalinke, zalatwianie na sotatnia chwile i plucie sobie w brode ze wczesniej sie tego nie robilo. Taki jestem dzik!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2013, 11:48
Anoolka, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKalitria ja płynęłam Steną podczas podróży poślubnej, wzięliśmy wypasioną kajutę no i żarcie mniaaam :)A obsługa...zajebista. Z tego co wiem sylwester jest na zatoce gdańskiej więc daleko prom nie odpływa. Gdybym miała kasę to sama bym sobie tam śmignęła ehh
-
My sobie planowaliśmy Wiedeń lub Paryż na sylwka tylko we dwoje
Ale nie wiem czy wypali..jak nie to może góry -
nick nieaktualnyToscie mnie nakrecily! Jak bedzie kasa, to chce Zürich!
http://booking.tui-reisecenter.de/booking/TLT/erde/index.php?showresult=1&detail=zielgebiet&engine=erde&KID=500010&formular=4&nurflug=&spezial=&agent=&termin=1388314800&ruecktermin=1388919600&showMoreOptions=&tt_agent=&sId=&tt_nb_TuiAgent_rd=-3&uthema=0&ziel=30005®ion=394|30005&marke=&erwachsene=25%3B25&alter1=-1&alter2=-1&alter3=-1&preis=-1&dauer=6_3&ferientermine=-1&shotel=&kategorie=-1&verpflegung=-1&zimmer=-1&hbfges=0&hbfempf=0&hbfanz=0Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2013, 12:42
Martuśka lubi tę wiadomość
-
My ostatnio spędziliśmy w górach- ale chooojowo bo śniegu nie było, więc cały efekt poszedł w pizdu. 2 lata temu byliśmy na balu sylwestrowym.A teraz może w domu ze znajomymi? Tego chciałabym najbardziej. No chyba że taki wypas jaki posłała Anoolka
Anoolka, MILA lubią tę wiadomość
-
Ja na sylwestra .. hmm przerobie sie za paczka
A tak na poważnie to raczej bedzie to sylwek w domu na spiocha. w zeszłym roku bylismuy z N na przebieranym.. dostalismy 2 nagrode za strój. bylismy przebrani za wiochmenów( a sylwester na wiosce wiec wiocha)...To był najlepszy kameralny sylwester w moim zyciu... zreszta po listopadowym zonku , potrzebowałam wyjsc do ludzi i teraz naprawde nie załuje bo nie mieliśmy iśc.. a wróciliśmy nad ranem ... ja w butach mojego N a on w moich... nawalony jak eszerszmit ( pozwalam od święta choć on sam nie przepada za %).
Po drodze mieliśmy karabin kolegi który strzelał taki zabawkowy te prawie 3 km pieszo były takie zabawne , ze jak sobie to przypominam to sikam ze śmiechu do dziś.. nie ma to jak mieć swoja 2 polówkę do żartów i zabawy ..Anoolka, Martynika lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
diewczyny, już wiem. jedziemy wszyscy. Ja z gaszkiem i jego dwie córki. Na swieta i sylwestra. Czy ktos zna cos w Zakopcu fajnego dla w sumie 8 osób? 4 x dorosly + 4 x dzieci. Wiadomo co tansze to lepsze. Mozecie cos poradzic w sprawie spania? Sylwester chyba juz spedzimy na sniegu bo kasy nie bedzie ha ha
-
No my w sylwestra to jescze nigdy w domu nie siedzieliśmy bo mój stary to by się za przeproszeniem zesrał ze złości że musi w domu z nami siedzieć bez swoich kumpli a szczególnie jednego. Na sczęście w ekipie same małżeństwa wiec ok
Ale raczej miejscowa domówka będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 20:48
-
Ja kiedyś byłam w Zakopcu na Sylwestra, ale na kwaterze prywatnej, mieliśmy do dyspozycji własny pokój, kuchnię i łazienkę, dzieliliśmy to z jeszcze jedną grupką młodych ludzi na parterze, też przyjezdni, fajnie było. Kontaktu niestety nie mam, bo to było z 6 lat temu, ale warto czegoś poszukać właśnie prywatnie, ale jednocześnie tak, żebyście mieli dość dużo prywatności.
My mieliśmy zupełnie oddzielne wejście, niż właściciele, to było fajne.
Przed Sylwestrem jeździliśmy sobie na nartach, a na Sylwestra poszliśmy na Krupówki, co z kolej ZDECYDOWANIE ODRADZAM. Masa chlejusów, petardy rzucane gdziekolwiek, ludzi jak mrówków zewsząd, generalnie nie czułam się bezpiecznie. -
OvuFriend