Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Synfolik
Odpowiedz

Synfolik

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monika K Znajoma

Wysłany: 17 czerwca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy stosował ktoś z was Synfolik? Jeśli tak to proszę i opinie na temat tego specyfiku , właśnie zaczynam kuracje i jestem ciekawa opini staraczek :-) będzie wdzięczna :-) Pozdrawiam

qsky35f7cldvsfw7.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To to samo, co inofem/inofolic - znajdziesz odpowiedzi w wątkach im poświęconych. Gdzieś były takowe :)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Monika K Znajoma

Wysłany: 18 czerwca 2016, 02:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki ;-)

qsky35f7cldvsfw7.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ