X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Synfolik
Odpowiedz

Synfolik

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monika K Znajoma

Wysłany: 17 czerwca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy stosował ktoś z was Synfolik? Jeśli tak to proszę i opinie na temat tego specyfiku , właśnie zaczynam kuracje i jestem ciekawa opini staraczek :-) będzie wdzięczna :-) Pozdrawiam

qsky35f7cldvsfw7.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To to samo, co inofem/inofolic - znajdziesz odpowiedzi w wątkach im poświęconych. Gdzieś były takowe :)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Monika K Znajoma

Wysłany: 18 czerwca 2016, 02:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki ;-)

qsky35f7cldvsfw7.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ