SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTez dzis przeszlo mi to przez mysl ale jakim cudem man tak pozno owulke skoro zawsze mialam cykle 29dniowe a nawet krotsze..?
We wtorek mam wizyte u gina... Zobaczymy co powie, ale to jakam anomalia dla mnie...
Jejku juz mialam tak pelba nadzieje na ten cykl...
Ale u Ciebie widze piekne skoki w gore!
Trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 09:41
-
nick nieaktualnyco cykl mamy nadzieje...Ksosia wrote:Tez dzis przeszlo mi to przez mysl ale jakim cudem man tak pozno owulke skoro zawsze mialam cykle 29dniowe a nawet krotsze..?
We wtorek mam wizyte u gina... Zobaczymy co powie, ale to jakam anomalia dla mnie...
Jejku juz mialam tak pelba nadzieje na ten cykl...
a wszystko się zdarza, owulacja jak najbardziej mogła się przesunać. Nie trać nadziei
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Może prościej będzie tak : jak osoba wpisana na dany dzień na testowanie przez tydzień nie da znać czy zaciążyła czy dostała @ to wtedy ją po prostu usunąć z listy.
Nie wszystkie dziewczyny udostępniają wykresy.
A wiecie, że naszej koleżance od brudnych majcioch się udało? Podejrzałam jej wykres wczoraj. Wychodzi na to, że to było plamienie implantacyjne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 09:50
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualnykurde ja juz system wymyśliłam !!Cytrynka_ wrote:Martus ja zartuje. Uwazam ze to bez sensu. Jak trzeba bedzie to po wykresach Zobaczę co sie dzieje.
Forum jest ogólnodostępne. Nie bede go tak katowac.
a weź, idę po kapustę, będzie kapusniak na obiad
na wędzonce.
Cytrynka, jak ja mam do wtorku z testowaniem wytrzymać?
-
nick nieaktualny
-
Ja niestety nie będę się udzielać bo chce się oderwać od forum... Może to mi pomoże się zresetować chociaż ciężko może być bo i tak będę mieć monitoring... Musze się odblokować jakoś a forum mi w tym nie pomoże. Staram się myśleć sceptycznie... Ale jak tylko mi się uda to dam znać
Vesper lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]

-
Cytrynka - no właśnie, cholibka jasna, biorę

Na Euthyroxie jestem od wakacji.
Jeśli chodzi o PRL - brałam Bromergon przez dobre 1,5 roku. Moja obecna ginka stwierdziła, że poziom podwyższony wynika pewnie z podwyższonego TSH i w sumie już mi B. nie wypisywała, więc po drodze sama sobie dokupiłam. Ale że nie lubię tego świństwa i kiepsko się po nim czuję, (a do tego ostatnio przewijała się info o negatywnym wpływie Bromka na rezerwę jajnikową, choć tego akurat nie sprawdziłam
), to stwierdziłam, że może faktycznie czas spróbować odstawić? Siedziałam od jakiegoś czasu ma 1/2 tabl. Spróbowałam raz drugi zrobić przerwę 1-dniową, aż odstawiłam kilka dni temu. Czytałam, że nieraz ginowie odstawiają już po kilku miesiącach, a nawet, jak coś, to 1,5-roczna kuracja jest już całkiem sensowna.
Echhhh, no to chyba jednak nie u mnie.... wrrrrr..... -
emaj, czemu, pytanie super
Próbowałam, ale ten z Herbapolu. Nie pomógł, a jeszcze doczytałam, że w małej dawce, to on prędzej może podnieść PRL 
Teraz chcę zamówić w weekend Castagnus ze Swansona - jest mocniejszy
Może nawet 2 tabletki - dziewczyny wspominały, że brały w takiej ilości i było ok
Vesper lubi tę wiadomość

chyba ze wczesniej mnie poinformuje 

chyba że to zaskoczy po pełnym cyklu rocznym