SZAMPAŃSKIE BĄBELKI czyli lista testujących w grudniu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTez dzis przeszlo mi to przez mysl ale jakim cudem man tak pozno owulke skoro zawsze mialam cykle 29dniowe a nawet krotsze..?
We wtorek mam wizyte u gina... Zobaczymy co powie, ale to jakam anomalia dla mnie...
Jejku juz mialam tak pelba nadzieje na ten cykl...
Ale u Ciebie widze piekne skoki w gore!
Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 09:41
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Tez dzis przeszlo mi to przez mysl ale jakim cudem man tak pozno owulke skoro zawsze mialam cykle 29dniowe a nawet krotsze..?
We wtorek mam wizyte u gina... Zobaczymy co powie, ale to jakam anomalia dla mnie...
Jejku juz mialam tak pelba nadzieje na ten cykl...
a wszystko się zdarza, owulacja jak najbardziej mogła się przesunać. Nie trać nadziei -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Może prościej będzie tak : jak osoba wpisana na dany dzień na testowanie przez tydzień nie da znać czy zaciążyła czy dostała @ to wtedy ją po prostu usunąć z listy.
Nie wszystkie dziewczyny udostępniają wykresy.
A wiecie, że naszej koleżance od brudnych majcioch się udało? Podejrzałam jej wykres wczoraj. Wychodzi na to, że to było plamienie implantacyjne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 09:50
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Martus ja zartuje. Uwazam ze to bez sensu. Jak trzeba bedzie to po wykresach Zobaczę co sie dzieje.
Forum jest ogólnodostępne. Nie bede go tak katowac.
Cytrynka, jak ja mam do wtorku z testowaniem wytrzymać? -
nick nieaktualny
-
Ja niestety nie będę się udzielać bo chce się oderwać od forum... Może to mi pomoże się zresetować chociaż ciężko może być bo i tak będę mieć monitoring... Musze się odblokować jakoś a forum mi w tym nie pomoże. Staram się myśleć sceptycznie... Ale jak tylko mi się uda to dam znać
Vesper lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Cytrynka - no właśnie, cholibka jasna, biorę
Na Euthyroxie jestem od wakacji.
Jeśli chodzi o PRL - brałam Bromergon przez dobre 1,5 roku. Moja obecna ginka stwierdziła, że poziom podwyższony wynika pewnie z podwyższonego TSH i w sumie już mi B. nie wypisywała, więc po drodze sama sobie dokupiłam. Ale że nie lubię tego świństwa i kiepsko się po nim czuję, (a do tego ostatnio przewijała się info o negatywnym wpływie Bromka na rezerwę jajnikową, choć tego akurat nie sprawdziłam ), to stwierdziłam, że może faktycznie czas spróbować odstawić? Siedziałam od jakiegoś czasu ma 1/2 tabl. Spróbowałam raz drugi zrobić przerwę 1-dniową, aż odstawiłam kilka dni temu. Czytałam, że nieraz ginowie odstawiają już po kilku miesiącach, a nawet, jak coś, to 1,5-roczna kuracja jest już całkiem sensowna.
Echhhh, no to chyba jednak nie u mnie.... wrrrrr..... -
emaj, czemu, pytanie super Próbowałam, ale ten z Herbapolu. Nie pomógł, a jeszcze doczytałam, że w małej dawce, to on prędzej może podnieść PRL
Teraz chcę zamówić w weekend Castagnus ze Swansona - jest mocniejszy Może nawet 2 tabletki - dziewczyny wspominały, że brały w takiej ilości i było okVesper lubi tę wiadomość