Szpital....
-
Witajcie.
Pierwsza moja ciąża.
4 testy pozytywne, 25.02 beta 2834, 26.02 beta 3545, 28.02 beta 4557 - zadnych bóli, krwawień.
Cykle miałam nieregularne.
Leżę w szpitalu od 26.02 aby wykluczyć ciążę pozamaciczną.
Dziewczyny czy taki poziom bety swiadczy że mały bobek się rozwilja??
Na usg moja pani prowadząca nic nie widziała i dlatego skierowała mnie do szpitala. Na usg w szpitalu lekarz powiedział że coś małego widać....
Martwię się.... -
Bertoshka, przykro mi, że już na starcie znalazłaś się w szpitalu. Jeśli lekarz widział podstawy do przyjęcia to znaczy, że coś mu się nie podoba. Ja lekarzem nie jestem, życzę Ci, żeby się wszystko szybko wyjaśniło. Beta rośnie, ale rzeczywiście wolno, prawidłowe przyrosty to około 66% co 48h.
Jeśli to pozamaciczna, czego nie życzę, to czym szybciej ją znajdą tym lepiej. Powodzenia. -
Dodam, że lekarz na wczorajszej wizycie powiedział, że coś widać w macicy.
Mam bardzo nieregularne cykle.
Lekarz lekarzowi nie równy.
Skierowała mnie moja gin bo na usg nic nie widziała bo okazało się że za wcześnie. Coś rośnie....
Lekarz mówi , że dobrze że nic nie boli ani nie ma krwawienia. -
Przy takiej becie musi być już chociaż pęcherzyk w macicy. Może mają słaby sprzęt , ze widzą „coś” 😐
A z przyrostem to różnie jest.. były tu na forum przypadki ze przyrost był mały a wszystko było ok25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:Przy takiej becie musi być już chociaż pęcherzyk w macicy. Może mają słaby sprzęt , ze widzą „coś” 😐
A z przyrostem to różnie jest.. były tu na forum przypadki ze przyrost był mały a wszystko było ok
Zgadza się. Ja już różne cuda na forum widziałam. Dlatego na chwilę obecną nie pozostaje dziewczynie nic poza czekaniem, aż beta albo ruszy z kopyta i w macicy pojawi się pecherzyk... Albo beta się zatrzyma...
Martyna, co u Ciebie? -
Jagodowa Mama wrote:Zgadza się. Ja już różne cuda na forum widziałam. Dlatego na chwilę obecną nie pozostaje dziewczynie nic poza czekaniem, aż beta albo ruszy z kopyta i w macicy pojawi się pecherzyk... Albo beta się zatrzyma...
Martyna, co u Ciebie?
A dziękuje, ze pytasz. U mnie po staremu 11dc, mam nadzieje ze owu będzie wkrótce. Co u Ciebie nie pytam, bo czytam na bieżąco ☺️Jagodowa Mama lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -