Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Szukam dziewzcyn które chodzą do gin.we Wrocławiu !!!
Odpowiedz

Szukam dziewzcyn które chodzą do gin.we Wrocławiu !!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane szukam dziewczyn które pochodzą z Wrocławia bądź tutaj chodzą do lekarzy. Błagam może ktoś polecić lekarza, klinikę która z sercem podejdzie do starań o ciążę i ich straty?

• Tamka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu, ja chodzę do EMC przy Łowieckiej, do dr Agnieszki Pajtasz, nie powiem na razie ani niczego złego, ani niczego dobrego. Jest ok, dr miła, delikatna ale jakiejś przebojowości w szukaniu problemów na razie u niej nie zauważyłam.

Dobre wrażenie zrobiła na mnie klinika Invimed przy Dąbrowskiego, tam badaliśmy męża. To jest klinika nastawiona na leczenie niepłodności , tania nie jest ale wydaje się solidna.

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja moge polecic dr.Jacka Hodere
    http://www.znanylekarz.pl/jacek-hodera/ginekolog/wysoka

Jak wybierałam sie na pierwsza wizyte opisalam mu problem w mailu, odpisal jakie badania mam zrobic i dopiero do niego przyjsc aby nie naciagac mnie na koszty wizyty na ktorej dal by ten sam wykaz badan:)
    W internecie mozesz sobie o nim poczytac:)

Po poronieniu strasznie mi sie cykle rozjechaly,doktor stwierdzil ze nie bedzie mi przepisywal anty tylko zastosuje odrazu stymulacje aby wspomoc i doprowadzic do porzadku cykle, jestem 2 miesiac po odstawieniu clo(bralam 2 cykle) i moje cykle wrocily do nomy, piekne 2 fazowe wykresy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 17:19

• Emily83 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są tu jeszcze jakieś dziewczyny z Wrocławia, które mogą polecić dobrych, sprawdzonych ginekologów wrocławskich?

17u9p07w6b9w1pie.png
    3jgxskjosmphwb2l.png
  • babeczka Znajoma

Wysłany: 8 maja 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo polecam mediconcept na Krzyckiej. Ja chodzę do dr Halamy, ale o pozostałych też słyszałam same dobre opinie. Przeprowadził mnie przez donoszoną ciążę i 2 poronienia. Zleca kompleksową diagnostykę, spokojny, delikatny i doświadczony. Na miejscu są też inni specjaliści i laboratorium.

Emily83 lubi tę wiadomość

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam dr Dariusza Belkę przyjmuje w Lux med na swobodnej i w Oleśnicy
    delikatny,taktowny,miły i rzeczowo odpowiada na pytanie, nie czuje się u niego skrępowania
    kolejną ciążę będę prowadzić u niego

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • aganieta Znajoma

Wysłany: 21 października 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A któraś z Was ma opinie o Pani doktor Małgorzacie Winiarskiej ?

.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dr Stanisław Zosik !!! Rewelacja bynajmniej dla mnie! konkretny, kompetentny bardzo dokładny,specjalista!! nie pomija niczego, nie bagatelizuj nie daje w ciemno leków. przeszłam chyba tysiące lekarzy 2 lata ponad staram się o dziecko Zosik jest świetny!! pracuje w klinice niepłodności Polmedis ...ja chodze do niego prywatnie do Zgorzelca bo mieszkam niedaleko ale wiem, że wrocław to jego obszary:) polecam!!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ