Szukam dziewzcyn które chodzą do gin.we Wrocławiu !!!
-
nick nieaktualny
-
Madziu, ja chodzę do EMC przy Łowieckiej, do dr Agnieszki Pajtasz, nie powiem na razie ani niczego złego, ani niczego dobrego. Jest ok, dr miła, delikatna ale jakiejś przebojowości w szukaniu problemów na razie u niej nie zauważyłam.
Dobre wrażenie zrobiła na mnie klinika Invimed przy Dąbrowskiego, tam badaliśmy męża. To jest klinika nastawiona na leczenie niepłodności , tania nie jest ale wydaje się solidna. -
nick nieaktualnyHej ja moge polecic dr.Jacka Hodere
http://www.znanylekarz.pl/jacek-hodera/ginekolog/wysoka
Jak wybierałam sie na pierwsza wizyte opisalam mu problem w mailu, odpisal jakie badania mam zrobic i dopiero do niego przyjsc aby nie naciagac mnie na koszty wizyty na ktorej dal by ten sam wykaz badan:)
W internecie mozesz sobie o nim poczytac:)
Po poronieniu strasznie mi sie cykle rozjechaly,doktor stwierdzil ze nie bedzie mi przepisywal anty tylko zastosuje odrazu stymulacje aby wspomoc i doprowadzic do porzadku cykle, jestem 2 miesiac po odstawieniu clo(bralam 2 cykle) i moje cykle wrocily do nomy, piekne 2 fazowe wykresy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 17:19
-
Ja bardzo polecam mediconcept na Krzyckiej. Ja chodzę do dr Halamy, ale o pozostałych też słyszałam same dobre opinie. Przeprowadził mnie przez donoszoną ciążę i 2 poronienia. Zleca kompleksową diagnostykę, spokojny, delikatny i doświadczony. Na miejscu są też inni specjaliści i laboratorium.
Emily83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydr Stanisław Zosik !!! Rewelacja bynajmniej dla mnie! konkretny, kompetentny bardzo dokładny,specjalista!! nie pomija niczego, nie bagatelizuj nie daje w ciemno leków. przeszłam chyba tysiące lekarzy 2 lata ponad staram się o dziecko Zosik jest świetny!! pracuje w klinice niepłodności Polmedis ...ja chodze do niego prywatnie do Zgorzelca bo mieszkam niedaleko ale wiem, że wrocław to jego obszary:) polecam!!
-