Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tabletki Anty ...
Odpowiedz

Tabletki Anty ...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anijka Przyjaciółka

Wysłany: 30 października 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka lekarz przepisał mi tabletki antykoncepcyjne brałam przez miesąc później zrobiłam przerwę 7 dni @ zaczęłam nowe opakowanie zjadłam 3 tabletki strasznie się zle zaczęłam czuć było mi nie dobrze bolały i spuchły mi nogi :/ Odstawiłam po 2 dniach znowu pojawiła się @ 7 dni. Moje pytanie kiedy następuję w takich sytuacjach ovulacja i czy wogole występuje szybko ... Kiedy dostanę @ bo dziś 35 dzien cyklu i nic :/ Dodam że robiłam 2 testy i nic jeden nawet przed chwilką :)

"najpiekniejsze kwiaty zakwitaja niespodziewanie"
  • Olgenek Ekspertka

Wysłany: 31 października 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok to podsumujmy.

1. 1 zżarte całe opakowanie. Z drugiego trzy tablety, źle się poczułaś- złe tabletki.
    2. teoretycznie owulacja może byc, praktycznie zalezy od organizmu. 35 dni cyklu po tabletkach to nic strasznego ja miałam 40-45 dni pierwszy cykl po, nie pamietam dokładnie.
    3. Jak za 5 dni nie dostaniesz okresu, idz do ginekologa, monitoruj swoje samopoczucie.

Po co była ta przerwa miedzy opakowaniami?

1bf4fbaaea42d99c70b356c72a75b59c.png
  • Anijka Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada 2013, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem :/ zle zrozumialam lekarza bo rozmawial po Holendersku na paczce wyraznie napisane ze mam zrobic przerwe ... Po tych tabsach wszystko jest zle :/

"najpiekniejsze kwiaty zakwitaja niespodziewanie"
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ