Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tabletki Anty ...
Odpowiedz

Tabletki Anty ...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anijka Przyjaciółka

Wysłany: 30 października 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka lekarz przepisał mi tabletki antykoncepcyjne brałam przez miesąc później zrobiłam przerwę 7 dni @ zaczęłam nowe opakowanie zjadłam 3 tabletki strasznie się zle zaczęłam czuć było mi nie dobrze bolały i spuchły mi nogi :/ Odstawiłam po 2 dniach znowu pojawiła się @ 7 dni. Moje pytanie kiedy następuję w takich sytuacjach ovulacja i czy wogole występuje szybko ... Kiedy dostanę @ bo dziś 35 dzien cyklu i nic :/ Dodam że robiłam 2 testy i nic jeden nawet przed chwilką :)

"najpiekniejsze kwiaty zakwitaja niespodziewanie"
  • Olgenek Ekspertka

Wysłany: 31 października 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok to podsumujmy.

1. 1 zżarte całe opakowanie. Z drugiego trzy tablety, źle się poczułaś- złe tabletki.
    2. teoretycznie owulacja może byc, praktycznie zalezy od organizmu. 35 dni cyklu po tabletkach to nic strasznego ja miałam 40-45 dni pierwszy cykl po, nie pamietam dokładnie.
    3. Jak za 5 dni nie dostaniesz okresu, idz do ginekologa, monitoruj swoje samopoczucie.

Po co była ta przerwa miedzy opakowaniami?

1bf4fbaaea42d99c70b356c72a75b59c.png
  • Anijka Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada 2013, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem :/ zle zrozumialam lekarza bo rozmawial po Holendersku na paczce wyraznie napisane ze mam zrobic przerwe ... Po tych tabsach wszystko jest zle :/

"najpiekniejsze kwiaty zakwitaja niespodziewanie"
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ