X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tabletki gynauxil
Odpowiedz

Tabletki gynauxil

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy przy stosowaniu tych tabletek dopochwowych odczuwala któras z was lekkie swędzenie w okolicy warg sromowych?? Leczylam się 2 miesiące temu na grzybice teraz w poprzednim cyklu odczuwalam suchość pochwy więc teraz po okresie stwierdziłam że spróbuję je zaaplikowac bo one pomagają odbudować florę bakteryjną, pomagają przy uczuciu suchości pochwy. Wczoraj fakt faktem nie mylam się wieczorem bo padlam i tylko sobie włożyłam jedna. Pytam bo w ulotce nic nie pisze a ostatnio jak stosowałam przy grzybicy to mnie tak piekło że nie mogłam wytrzymać teraz jest to coś innego ale jest no i mam nadzieję że to nie. Oznacza że grzybica mi wraca :/

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ