X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tachykardia i Betaloc, niedoczynność tarczycy.
Odpowiedz

Tachykardia i Betaloc, niedoczynność tarczycy.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marta Sz. Debiutantka

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Zakładam nowy wątek, bo takiego nie znalazłam .
    Jest tu jakaś Staraczka z tachykardia i z lekiem Betaloc? Co mówi Wam lekarz?
    U mnie lek nie będzie mógł być odstawiony w ciąży i trochę się tego boję, bo opinie na temat betablokerow sa różne. U mnie problem z sercem zaczął się w pierwszej ciąży. Do tego rok temu stwierdzono u mnie niedoczynność i też mam leki. Może któraś ma podobnie?

Marta Sz.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2017, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę betabloker Metocard. Do tego też mam leki na niedoczynność.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ