Tak bardzo pragnę kolejne dziecko.
-
Witajcie, opadam dosłownie z sił. W Grudniu 2020 wyjelam wkładkę mirena by starać się o drugie dziecko, staramy sie od tamtego czasu lecz kończy się to niepowodzeniem. I zauważyłam że moja miesiączka to już nawet nie można jej tak nazwać. Mam brązowe plamienia z 2 dni i 2 dni skapego bardzo krwawienia. Byłam u ginekologow, nie widzą w tym problemu, cytologia wyszła dobrze, zapalenia również nie mam. Robiłam test negatywny... Przepisali mi jakieś leki które i tak nie pomogły. Z tarczyca mam wszystko ok.. Czy ktoś miał tak podobnie? Mam 21 lat. 1 dziecko rodziłam krótko przed 19 urodzinami
-
Miałaś monitoring żeby potwierdzić, że występują owulacje? Bo może tu jest problem. I resztę podstawowych badań hormonów? Plus badanie nasienia?
Jak coś jest comiesięczny wątek, dziewczyny mają dużą wiedzę, ale też bardzo się wspierają.
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/w-pazdzierniku-fiku-miku-latem-bobas-na-kocyku,22389.html
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Klvv wrote:Witajcie, opadam dosłownie z sił. W Grudniu 2020 wyjelam wkładkę mirena by starać się o drugie dziecko, staramy sie od tamtego czasu lecz kończy się to niepowodzeniem. I zauważyłam że moja miesiączka to już nawet nie można jej tak nazwać. Mam brązowe plamienia z 2 dni i 2 dni skapego bardzo krwawienia. Byłam u ginekologow, nie widzą w tym problemu, cytologia wyszła dobrze, zapalenia również nie mam. Robiłam test negatywny... Przepisali mi jakieś leki które i tak nie pomogły. Z tarczyca mam wszystko ok.. Czy ktoś miał tak podobnie? Mam 21 lat. 1 dziecko rodziłam krótko przed 19 urodzinami
Tez tak czasem mam, ze zdarzają się słabsze brązowe krwawienia. Czytałam ze może być to nadmiar estrogenów a niedobór progesteronu w drugiej fazie cyklu.
-