Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Targ intencji - wspólna modlitwa
Odpowiedz

Targ intencji - wspólna modlitwa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Grlui Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie trochę się zastanawiałam, czy taki temat założyć, ale może znajdą się wśród Was chętne na wspólną modlitwę o dar potomstwa. Tytuł zaczerpnięty od ojca Szustaka - nie wiem czy go znacie, jeśli nie to szczerze polecam, a szczególnie w naszej sytuacji odcinki ojca na temat niepłodności. Staram się już długo, długo za długo, mam mnóstwo przypadłości, o których bym nigdy nie pomyślała i nie wiem czy kiedykolwiek będę mamą, a w modlitwie znajduję ukojenie i wierzę w jej niesamowitą moc i stąd mój pomysł, aby wspólnie modlić się za siebie w wiadomej intencji. Targ intencji u ojca Szustaka wygląda mniej więcej tak, że pod postem osoby X osoba Y pisze, że bierze jej intencję i w jej intencji się modli, od nas zależy jaki okres ustalimy i jaka to będzie modlitwa, ale myślę, że w naszych przypadkach powinna to być modlitwa raczej długookresowa ;) Jak pisałam na wstępie mam nadzieję, że znajdą się wsród Was chętne na wspólną modlitwę :)

Loczek88 lubi tę wiadomość

wiek ’89, początek starań ’15, AMH ’17 - 0,3
    03.2018 IMSI cb
    07.2018 IMSI :( 09.2018 crio :( 10.2018 crio :(
    12.2018 IMSI :(
    03.2019 IMSI brak komórek :(
    10.2019 IMSI -> 2 blastocysty
    02.2020 crio :)
    10.11.2020 urodziła się Maja <3
    04.2022 crio :(
    07.2022 IMSI -> 3 blastocysty
    01.2023 crio :)

preg.png
  • Loczek88 Znajoma

Wysłany: 27 października 2017, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Grlui modlitwa jest pomocna to fakt.
    Do tego TAM na GÓRZE mam Tatę i wiem, że wspiera i da mi upragnionego Malucha wtedy kiedy będzie na to odpowiedni czas.

Lepiej sobie tak tłumaczyć.

Starania od 29/07/2017

f6d8c7d63c8471b5189562cf8c5308b6.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ