X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tatułaż przed zrobieniem testu
Odpowiedz

Tatułaż przed zrobieniem testu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2022, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny test ciążowy będę robić 4 marca. A wizytę na tatulaz mam dużo od dawna umówiona na 25.02 w ten piątek I nie wiem czy mogę zrobić pomóżcie

• Blondyna.B Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2022, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula5 wrote:
    Dziewczyny test ciążowy będę robić 4 marca. A wizytę na tatulaz mam dużo od dawna umówiona na 25.02 w ten piątek I nie wiem czy mogę zrobić pomóżcie
    A dlaczego nie? Nawet jeśli dojdzie do zapłodnienia to jeszcze pewnie będzie przed zagnieżdżeniem. Dużo osób robi tatuaże i potem się o ciąży dowiaduje po terminie 🐵 i nic się nie dzieje

👩🏼28 lat
    👦🏻28 lat

👶🏼11.12.2022 Noemi ❤️

09.01.2021 - Terminacja w 23tc, rozległy rozszczep kręgosłupa z wodogłowiem
    05.2021 - ciąża biochemiczna
    09.2021 - poronienie zatrzymane ciąża bliźniacza
    02.2022 - ciąża biochemiczna

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2022, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boję się poprostu żeby nic się nie stało dlatego wolałam się dopytać tu 🙈😅

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ