Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tatułaż przed zrobieniem testu
Odpowiedz

Tatułaż przed zrobieniem testu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2022, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny test ciążowy będę robić 4 marca. A wizytę na tatulaz mam dużo od dawna umówiona na 25.02 w ten piątek I nie wiem czy mogę zrobić pomóżcie

• Blondyna.B Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2022, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula5 wrote:
    Dziewczyny test ciążowy będę robić 4 marca. A wizytę na tatulaz mam dużo od dawna umówiona na 25.02 w ten piątek I nie wiem czy mogę zrobić pomóżcie
    A dlaczego nie? Nawet jeśli dojdzie do zapłodnienia to jeszcze pewnie będzie przed zagnieżdżeniem. Dużo osób robi tatuaże i potem się o ciąży dowiaduje po terminie 🐵 i nic się nie dzieje

👩🏼28 lat
    👦🏻28 lat

👶🏼11.12.2022 Noemi ❤️

09.01.2021 - Terminacja w 23tc, rozległy rozszczep kręgosłupa z wodogłowiem
    05.2021 - ciąża biochemiczna
    09.2021 - poronienie zatrzymane ciąża bliźniacza
    02.2022 - ciąża biochemiczna

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2022, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boję się poprostu żeby nic się nie stało dlatego wolałam się dopytać tu 🙈😅

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ