X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Temperatura temperaturze nie równa
Odpowiedz

Temperatura temperaturze nie równa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2019, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, w tym miesiącu dopiero od 18dc zaczęłam mierzyć temperaturę (wcześniej urlop i nie zabrałam termometra). Nie mam określonej temperatury wyjściowej ale gdy prowadziłam kalendarz dwa lata temu (tak, prowadzę wykres dopiero drugi raz a pierwszy zakończył się ciążą) to wahała się ona na poziomie 36.2 a po owulacji wzrosła tak jak teraz do 36.9 - 37.2. Czy możliwe że znów jestem w 🤰? Chyba, że takie temperatury są normalne w cyklu bezciażowym.. ? 🤔 Czy mogę brać tamtą temperaturę jako wyjściową? Ehh..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 07:30

• /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 12 września 2019, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy organizm jest inny. Ba nawet każdy cykl jest inny. Ja bym się nie sugerowała tym co było. Tym bardziej że w międzyczasie był poród. Nie jesteś już w tym samym wieku, warunki życia się zmieniły. Pozostaje ci czekać.

Ignissa lubi tę wiadomość

hchy3e3kiyb8yirx.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ