X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Temperatura w pochwie
Odpowiedz

Temperatura w pochwie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulinamarnia Nowa

Wysłany: 6 października 2023, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!😊
    Staramy się z mężem o ciążę już od prawie roku, aktualnie jestem 8 dni po owulacji (5 dni przed okresem) i temperatura w pochwie wynosi 37,4 stopni
    Czy to oznacza że być może się udało?🥺
    Dziękuję za wszystkie odpowiedzi🍀

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 6 października 2023, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, termometr to nie test ciążowy. To może oznaczać, że masz dobry poziom progesteronu.
    Trzymam kciuki 🍀

siesiepy, paulinamarnia lubią tę wiadomość

03.2023💔 6tc ciąża naturalna
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
    07.2025 💔 7tc (FET 3.1.1) 👧🏼
    10.2025 💔 8tc (FET 3.1.2)
    03.2026 💔 8tc ciąża naturalna
  • paulinamarnia Nowa

Wysłany: 6 października 2023, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    Kochana, termometr to nie test ciążowy. To może oznaczać, że masz dobry poziom progesteronu.
    Trzymam kciuki 🍀

Jasne, rozumiem🙈Dziękuję bardzo za odpowiedź🫶🏼

• Nn Debiutantka

Wysłany: 4 kwietnia 2024, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam trochę inne pytanie czy jest tak że temperatura w ustach jest niższa niż np w pochwie ? Ja mierze w ustach i jak patrzę na wykresy innych dziewczyn to mają wysokie temperatury a u mnie przed owu 36,0-36,3 po owu 36,4- 36,6🤷🏼‍♀️ hormony poza prolaktyna w normie

• Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2024, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nn wrote:
    Mam trochę inne pytanie czy jest tak że temperatura w ustach jest niższa niż np w pochwie ? Ja mierze w ustach i jak patrzę na wykresy innych dziewczyn to mają wysokie temperatury a u mnie przed owu 36,0-36,3 po owu 36,4- 36,6🤷🏼‍♀️ hormony poza prolaktyna w normie
    Tak, temperatura w ustach jest niższa niż w pochwie, trzeba też uważać żeby zawsze w tym samym miejscu mierzyć, dlatego pomiar na dole jest bardziej wiarygodny

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ