Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Temperatura w pochwie
Odpowiedz

Temperatura w pochwie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulinamarnia Nowa

Wysłany: 6 października 2023, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!😊
    Staramy się z mężem o ciążę już od prawie roku, aktualnie jestem 8 dni po owulacji (5 dni przed okresem) i temperatura w pochwie wynosi 37,4 stopni
    Czy to oznacza że być może się udało?🥺
    Dziękuję za wszystkie odpowiedzi🍀

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 6 października 2023, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, termometr to nie test ciążowy. To może oznaczać, że masz dobry poziom progesteronu.
    Trzymam kciuki 🍀

siesiepy, paulinamarnia lubią tę wiadomość

03.2023💔 6tc
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
    07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
    10.2025 💔 6tc (FET 3.1.2)
  • paulinamarnia Nowa

Wysłany: 6 października 2023, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    Kochana, termometr to nie test ciążowy. To może oznaczać, że masz dobry poziom progesteronu.
    Trzymam kciuki 🍀

Jasne, rozumiem🙈Dziękuję bardzo za odpowiedź🫶🏼

• Nn Debiutantka

Wysłany: 4 kwietnia 2024, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam trochę inne pytanie czy jest tak że temperatura w ustach jest niższa niż np w pochwie ? Ja mierze w ustach i jak patrzę na wykresy innych dziewczyn to mają wysokie temperatury a u mnie przed owu 36,0-36,3 po owu 36,4- 36,6🤷🏼‍♀️ hormony poza prolaktyna w normie

• Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2024, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nn wrote:
    Mam trochę inne pytanie czy jest tak że temperatura w ustach jest niższa niż np w pochwie ? Ja mierze w ustach i jak patrzę na wykresy innych dziewczyn to mają wysokie temperatury a u mnie przed owu 36,0-36,3 po owu 36,4- 36,6🤷🏼‍♀️ hormony poza prolaktyna w normie
    Tak, temperatura w ustach jest niższa niż w pochwie, trzeba też uważać żeby zawsze w tym samym miejscu mierzyć, dlatego pomiar na dole jest bardziej wiarygodny

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Pregna plus, Pregna DHA 2x1, magnez 2x1, Acard 75, Żelazo

USG połówkowe- 343 g zdrowej dziewczynki 🩷

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ