Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Temperatura w pochwie
Odpowiedz

Temperatura w pochwie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulinamarnia Nowa

Wysłany: 6 października 2023, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!😊
    Staramy się z mężem o ciążę już od prawie roku, aktualnie jestem 8 dni po owulacji (5 dni przed okresem) i temperatura w pochwie wynosi 37,4 stopni
    Czy to oznacza że być może się udało?🥺
    Dziękuję za wszystkie odpowiedzi🍀

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 6 października 2023, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, termometr to nie test ciążowy. To może oznaczać, że masz dobry poziom progesteronu.
    Trzymam kciuki 🍀

siesiepy, paulinamarnia lubią tę wiadomość

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
  • paulinamarnia Nowa

Wysłany: 6 października 2023, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    Kochana, termometr to nie test ciążowy. To może oznaczać, że masz dobry poziom progesteronu.
    Trzymam kciuki 🍀

Jasne, rozumiem🙈Dziękuję bardzo za odpowiedź🫶🏼

• Nn Debiutantka

Wysłany: 4 kwietnia, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam trochę inne pytanie czy jest tak że temperatura w ustach jest niższa niż np w pochwie ? Ja mierze w ustach i jak patrzę na wykresy innych dziewczyn to mają wysokie temperatury a u mnie przed owu 36,0-36,3 po owu 36,4- 36,6🤷🏼‍♀️ hormony poza prolaktyna w normie

• Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nn wrote:
    Mam trochę inne pytanie czy jest tak że temperatura w ustach jest niższa niż np w pochwie ? Ja mierze w ustach i jak patrzę na wykresy innych dziewczyn to mają wysokie temperatury a u mnie przed owu 36,0-36,3 po owu 36,4- 36,6🤷🏼‍♀️ hormony poza prolaktyna w normie
    Tak, temperatura w ustach jest niższa niż w pochwie, trzeba też uważać żeby zawsze w tym samym miejscu mierzyć, dlatego pomiar na dole jest bardziej wiarygodny

Dawniej Biedrona89

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Kwas foliowy, Wit D3

Morfologia nasienia - ✅

HyCoSy - oba jajowodu drożne

Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium

Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
    "Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ