X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Temperatura w pochwie
Odpowiedz

Temperatura w pochwie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulinamarnia Nowa

Wysłany: 6 października 2023, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!😊
    Staramy się z mężem o ciążę już od prawie roku, aktualnie jestem 8 dni po owulacji (5 dni przed okresem) i temperatura w pochwie wynosi 37,4 stopni
    Czy to oznacza że być może się udało?🥺
    Dziękuję za wszystkie odpowiedzi🍀

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 6 października 2023, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, termometr to nie test ciążowy. To może oznaczać, że masz dobry poziom progesteronu.
    Trzymam kciuki 🍀

siesiepy, paulinamarnia lubią tę wiadomość

03.2023💔 6tc ciąża naturalna
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
    07.2025 💔 7tc (FET 3.1.1) 👧🏼
    10.2025 💔 8tc (FET 3.1.2)
    03.2026 💔 8tc ciąża naturalna
  • paulinamarnia Nowa

Wysłany: 6 października 2023, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    Kochana, termometr to nie test ciążowy. To może oznaczać, że masz dobry poziom progesteronu.
    Trzymam kciuki 🍀

Jasne, rozumiem🙈Dziękuję bardzo za odpowiedź🫶🏼

• Nn Debiutantka

Wysłany: 4 kwietnia 2024, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam trochę inne pytanie czy jest tak że temperatura w ustach jest niższa niż np w pochwie ? Ja mierze w ustach i jak patrzę na wykresy innych dziewczyn to mają wysokie temperatury a u mnie przed owu 36,0-36,3 po owu 36,4- 36,6🤷🏼‍♀️ hormony poza prolaktyna w normie

• Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2024, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nn wrote:
    Mam trochę inne pytanie czy jest tak że temperatura w ustach jest niższa niż np w pochwie ? Ja mierze w ustach i jak patrzę na wykresy innych dziewczyn to mają wysokie temperatury a u mnie przed owu 36,0-36,3 po owu 36,4- 36,6🤷🏼‍♀️ hormony poza prolaktyna w normie
    Tak, temperatura w ustach jest niższa niż w pochwie, trzeba też uważać żeby zawsze w tym samym miejscu mierzyć, dlatego pomiar na dole jest bardziej wiarygodny

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ