X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Temperatura w pochwie
Odpowiedz

Temperatura w pochwie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulinamarnia Nowa

Wysłany: 6 października 2023, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!😊
    Staramy się z mężem o ciążę już od prawie roku, aktualnie jestem 8 dni po owulacji (5 dni przed okresem) i temperatura w pochwie wynosi 37,4 stopni
    Czy to oznacza że być może się udało?🥺
    Dziękuję za wszystkie odpowiedzi🍀

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 6 października 2023, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, termometr to nie test ciążowy. To może oznaczać, że masz dobry poziom progesteronu.
    Trzymam kciuki 🍀

siesiepy, paulinamarnia lubią tę wiadomość

03.2023💔 6tc
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
    07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
    10.2025 💔 6tc (FET 3.1.2)
  • paulinamarnia Nowa

Wysłany: 6 października 2023, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    Kochana, termometr to nie test ciążowy. To może oznaczać, że masz dobry poziom progesteronu.
    Trzymam kciuki 🍀

Jasne, rozumiem🙈Dziękuję bardzo za odpowiedź🫶🏼

• Nn Debiutantka

Wysłany: 4 kwietnia 2024, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam trochę inne pytanie czy jest tak że temperatura w ustach jest niższa niż np w pochwie ? Ja mierze w ustach i jak patrzę na wykresy innych dziewczyn to mają wysokie temperatury a u mnie przed owu 36,0-36,3 po owu 36,4- 36,6🤷🏼‍♀️ hormony poza prolaktyna w normie

• Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2024, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nn wrote:
    Mam trochę inne pytanie czy jest tak że temperatura w ustach jest niższa niż np w pochwie ? Ja mierze w ustach i jak patrzę na wykresy innych dziewczyn to mają wysokie temperatury a u mnie przed owu 36,0-36,3 po owu 36,4- 36,6🤷🏼‍♀️ hormony poza prolaktyna w normie
    Tak, temperatura w ustach jest niższa niż w pochwie, trzeba też uważać żeby zawsze w tym samym miejscu mierzyć, dlatego pomiar na dole jest bardziej wiarygodny

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Pregna plus, Pregna DHA 2x1, magnez 2x1, Acard 75, Żelazo

USG połówkowe- 343 g zdrowej dziewczynki 🩷

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ